Pek bi belirtilerim yoktu canm ya kasık ağrısı ve akıntı vardı bukadar ne zaman yapacksn sende testi ay insallah sende alırsın güzel. HaberiAy canım çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişini belirtiler neydi sendeki bende eczaneden erken olan testten aldım
Yarın sabah mı şimdi mi yapsam karar veremedimPek bi belirtilerim yoktu canm ya kasık ağrısı ve akıntı vardı bukadar ne zaman yapacksn sende testi ay insallah sende alırsın güzel. Haberi
Her ihtimale karşı sabah ilk idrarla yap canimYarın sabah mı şimdi mi yapsam karar veremedim
Öyle yapayım canım tabi adet olmazsam leke felan geldi mi sendeHer ihtimale karşı sabah ilk idrarla yap canim
Yok.Yok kuzum gelmedi leke falan inşallah olmasın canm ya yarın sabah inşallah çiftleri gorurusunÖyle yapayım canım tabi adet olmazsam leke felan geldi mi sende
Tuvalete bir gittim ki gelmiş galiba rengi biraz farklıYok.Yok kuzum gelmedi leke falan inşallah olmasın canm ya yarın sabah inşallah çiftleri gorurusun
Nasıl rengi canm azcık tarif etsen belki yerlesme. OlabiljrTuvalete bir gittim ki gelmiş galiba rengi biraz farklı
Kahverengimsi pembemsi gibi ama bilmiyorum yaNasıl rengi canm azcık tarif etsen belki yerlesme. Olabiljr
Adet ağrısı varmıKahverengimsi pembemsi gibi ama bilmiyorum ya
Göğüs sğrısı mide bulantısıAdet ağrısı varmı
İnşallah yerlesmedir insallahhhGöğüs sğrısı mide bulantısı
İnşallah canım ama ben zaman ve nasıl oluyoİnşallah yerlesmedir insallahhh
Yerleşme kanamasimiİnşallah canım ama ben zaman ve nasıl oluyo
Evet canımYerleşme kanamasimi
Adete yakın günlerde olur 3 gun maksimum sürer ve az az damla damla rengi pembe yada koyu kahvedir pihtili değildir ağrısı olmaz canmEvet canım
Azlık konusunda nasıl oluyo kuzumAdete yakın günlerde olur 3 gun maksimum sürer ve az az damla damla rengi pembe yada koyu kahvedir pihtili değildir ağrısı olmaz canm
Yani yoğun deil damla şeklinde azcık azcık yani cnmAzlık konusunda nasıl oluyo kuzum
İnan nasıl olduğu konusunda hiç şey yok testi de boşa aldım sankiYani yoğun deil damla şeklinde azcık azcık yani cnm
Bi araştır istersen için rahat etsin bi arttimi pekiİnan nasıl olduğu konusunda hiç şey yok testi de boşa aldım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?