Regle 5 gün kala hamilelik belirtileri

Ben kizimda bat 2 gun gectiginde gittigimde 2062ydi degerim.Ondan cok kafam karisiyor galiba o biraz yuksekti :)
Simdi sattanda hesaplayamayinca iyice karisti :)

Seninde zormus isin esinle gitmen daha iyi olur.Insallah bi bekleyeniniz vardir :)

Bişey dicem. Demin sol yumurtalıkta bi sertlik hissettim. Temizlik yapıyordum masayı silmek için uzandım kasığım masaya değer gibi oldu hafif. O an sol tarafta bi sertlik hissettim acıdı da biraz. Korkuyorum kist olabilir mi?(

Kist olsada korkma canim bende suan var testi yaptik temiz dedi doktor takip ederiz sadece dedi.Doktor bakar varsa test yaptirir kist icin hic korkma

Kist icin yapilan tahliller temiz cikti.Takip ederiz suan kistin onemi yok dedi.

O tahliller nasıl yapılıyor jinekolog muayenesine mi gittin? Hemde kan verip hamile olduğunı ordan mı öğrendin? Kusura bakma belki salakça sorular sorabilirim ama yeni evli olduğum için hiçbir şeyden bilgim yok

Bende de geçici kistten var engel değil dedi dr

Sevindim :)Guzel haberler alirsin insallah.

O tahliller nasıl yapılıyor jinekolog muayenesine mi gittin? Hemde kan verip hamile olduğunı ordan mı öğrendin? Kusura bakma belki salakça sorular sorabilirim ama yeni evli olduğum için hiçbir şeyden bilgim yok

Ultrasonda gordu canim kadin dogumcu.Kan tahlili verdim.Hormon icin olan gec cikti zaten.O kist icinmis iste.Temiz cikti.Basit islemler.
Beta hcgyede bakildi ayni tahlillerde ondada gebelik cikti.Normalde kimyasal dusuk yasadigimi sanmistik o yuzden degerler sifirlandi mi bakmak istemistik aslinda.
Sor tabii ask olsun ne demek :)

ALLAH yardımcın olsun cici anne. İnşaALLAH sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın canım.

Kızlar testlerde çıkmıyor kan tahlili de yapabilecek durumda değilim bu aralar. Acaba ateş ölçme yöntemini mi denesem? Anlayabilirmiyim o zaman hamile olup olmadığımı sizce?

Ya mesajların hepsini okuyamadım ama aynıları benim içinde geçerli yarın tekrar doktora gidicem ama sormak istedim bu belirtiler olduğu zaman hamile miydiniz acaba? Cevap verirseniz çoook sevinirim

Ya mesajların hepsini okuyamadım ama aynıları benim içinde geçerli yarın tekrar doktora gidicem ama sormak istedim bu belirtiler olduğu zaman hamile miydiniz acaba? Cevap verirseniz çoook sevinirim

Maalesef canım inşallah sen olursun

Selam kızlar adetime 2gün var 2 yıldır bebiş istiyoruz belirtilerim şöyle 2 gündür göğüslerim cok acıyor yüzüstü yatamıyorum agırlastı gibi ilk defa bu kadar şiddetli agrıyo dokunamıyorum resmen.ve yine 2 gğnüdr adet sancısı gibi ara ara agrım oluyo ama anlık sürüyo. Hamile olabilirmiyim acaba kızlar

Kızlar merhaba adetime 3 gün var göğüslerimde de 1 haftadır bi ağrı acı var sanki halkalar daha da belirginleşti gibi elime geliyo tek göğüsüm olsa beze felan diyecektim ama iki göğüsümde de ağrı ve acı var sizce nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…