İşte adet ağrım var da dengesizlestim gidip kan mı versem şimdi offf
Yok arada kramp giriyor sadece 5 gün geçti yarın kan veriyim ya negatif olunca moral bayaaa gidiyorAğrın şiddetli mi? Kaç gün geciktin?
Y
Yok arada kramp giriyor sadece 5 gün geçti yarın kan veriyim ya negatif olunca moral bayaaa gidiyor
Ben kizimda bat 2 gun gectiginde gittigimde 2062ydi degerim.Ondan cok kafam karisiyor galiba o biraz yuksekti :)
Simdi sattanda hesaplayamayinca iyice karisti :)
Seninde zormus isin esinle gitmen daha iyi olur.Insallah bi bekleyeniniz vardir :)
Korunmayı bıraktıktan beri 5 aydir
Bişey dicem. Demin sol yumurtalıkta bi sertlik hissettim. Temizlik yapıyordum masayı silmek için uzandım kasığım masaya değer gibi oldu hafif. O an sol tarafta bi sertlik hissettim acıdı da biraz. Korkuyorum kist olabilir mi?(
Kist olsada korkma canim bende suan var testi yaptik temiz dedi doktor takip ederiz sadece dedi.Doktor bakar varsa test yaptirir kist icin hic korkma
Canım senin kist bebeğe zararlı değil mi?
Bende de geçici kistten var engel değil dedi drKist icin yapilan tahliller temiz cikti.Takip ederiz suan kistin onemi yok dedi.
Kist icin yapilan tahliller temiz cikti.Takip ederiz suan kistin onemi yok dedi.
Bende de geçici kistten var engel değil dedi dr
O tahliller nasıl yapılıyor jinekolog muayenesine mi gittin? Hemde kan verip hamile olduğunı ordan mı öğrendin? Kusura bakma belki salakça sorular sorabilirim ama yeni evli olduğum için hiçbir şeyden bilgim yok
Sevindim :)Guzel haberler alirsin insallah.
Ultrasonda gordu canim kadin dogumcu.Kan tahlili verdim.Hormon icin olan gec cikti zaten.O kist icinmis iste.Temiz cikti.Basit islemler.
Beta hcgyede bakildi ayni tahlillerde ondada gebelik cikti.Normalde kimyasal dusuk yasadigimi sanmistik o yuzden degerler sifirlandi mi bakmak istemistik aslinda.
Sor tabii ask olsun ne demek :)
Ya mesajların hepsini okuyamadım ama aynıları benim içinde geçerli yarın tekrar doktora gidicem ama sormak istedim bu belirtiler olduğu zaman hamile miydiniz acaba? Cevap verirseniz çoook sevinirimSelam kızlar. Ben maalesef regl olduydum o belirtilerden sonra. Normal adet gibiydi. Dünden beri kahverengi akıntım var ve o belirtiler de hiç geçmedi. Halen kasığımın sol tarafı ağrıyor şişkin durumda. Ara ara kabızlık ara ara da ishal oluyorun. Gögüsler çok hassas bazen sızlıyor. Demin yine test yaptım negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor? Sizde oldu mu böyle bişey?
Ya mesajların hepsini okuyamadım ama aynıları benim içinde geçerli yarın tekrar doktora gidicem ama sormak istedim bu belirtiler olduğu zaman hamile miydiniz acaba? Cevap verirseniz çoook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?