• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala hamilelik belirtileri

ben bu testlerden bisey anlamadim. kan testlerinin bile negatif olup da aonradan gebeligini ogrenenler var. adet gecikse bile
... kaldi ki idrar testlerinde de pozitif olup da hicbir sey olmadığını da duydum. kan testi garanti derken doğru kaydı bu kesinlik :) hepimiz icin hayirlisi..

Kizlar yerleşme kanaması olan var mi aramızda.brnim bata 6 gün var bugün 2 defa peçeteyle silince kahverengi lekelenme vardı kanda test yaptım ne hafif çıktı dr daha erken dedi yerleşme olduktan sonra hcg salgilanmaya başlıyormuş böyle deneyimi olan var mi acaba

Kizlar yerleşme kanaması olan var mi aramızda.brnim bata 6 gün var bugün 2 defa peçeteyle silince kahverengi lekelenme vardı kanda test yaptım negatif çıktı dr daha erken dedi yerleşme olduktan sonra hcg salgilanmaya başlıyormuş böyle deneyimi olan var mi acaba

Kizlar yerleşme kanaması olan var mi aramızda.brnim bata 6 gün var bugün 2 defa peçeteyle silince kahverengi lekelenme vardı kanda test yaptım negatif çıktı dr daha erken dedi yerleşme olduktan sonra hcg salgilanmaya başlıyormuş böyle deneyimi olan var mi acaba

Senin son durum ne canım merak ettim

Lekelenmen hala drvam ediyor mu? Gittin mi doktora?

Selam kızlar. Ben maalesef regl olduydum o belirtilerden sonra. Normal adet gibiydi. Dünden beri kahverengi akıntım var ve o belirtiler de hiç geçmedi. Halen kasığımın sol tarafı ağrıyor şişkin durumda. Ara ara kabızlık ara ara da ishal oluyorun. Gögüsler çok hassas bazen sızlıyor. Demin yine test yaptım negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor? Sizde oldu mu böyle bişey?

Selam kızlar. Ben maalesef regl olduydum o belirtilerden sonra. Normal adet gibiydi. Dünden beri kahverengi akıntım var ve o belirtiler de hiç geçmedi. Halen kasığımın sol tarafı ağrıyor şişkin durumda. Ara ara kabızlık ara ara da ishal oluyorun. Gögüsler çok hassas bazen sızlıyor. Demin yine test yaptım negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor? Sizde oldu mu böyle bişey?

Günün geçtimi
Sabah tekrarla testi

Psikolojik o zaman
Ya da adet olduğuna eminmisin üstüne görme olmuştur belki

Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünki gerçekten adet oldum diye attım kafamdan. Üstüne mi gördüm bilemiyorum

Psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünki gerçekten adet oldum diye attım kafamdan. Üstüne mi gördüm bilemiyorum
Kanaman kırmızı mıydı kahverengimi
Üstüne görme olunca kahverengi oluyormuş çünki
Ve kaç gün sürdü

Regl oldun gb dusunuyorsan bayaa kirmiziydi galiba?Degilse ve azsa yerlesme kanamasi olabilir belki.

Benim testte ve kanda cikti gebelik.Beklenen adet tarihimden 1 gun once lekenlenme gb kahverengi oldu ve 3 gun az az,3 gun gectikten sonra regl oldum cok agrili,parcali ve fazla sekilde.Suan 13.gunum hala kahverengi,zaman zaman pembe ve bordo sekilde oluyor az az.
Sag tarafimda sislik ve karnimin alt tarafinda sizi var ayaklarima vuran.
Cok anlattim ama neyse :) Kist varmis sag yumurtalikta sonuclarim cikacak bekliyorum.Kontrole git bence.

Back