- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- 133
Dün başka bir marka test yaptim negatif çıktı adet olmayı bekliyorumBig gelisme var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün başka bir marka test yaptim negatif çıktı adet olmayı bekliyorumBig gelisme var mi
Gecikme var miDün başka bir marka test yaptim negatif çıktı adet olmayı bekliyorum
Bir hafta olduGecikme var mi
Kan testi verswneBir hafta oldu
Bir hafta oldu[/QUOTE
Kan testi yaptır baksana bi hafta olmuş ben bir gün bile geciksem yaptırırdım. Bende aksine 4gün erken geldi bu meret
Adet oldum önümüzdeki aylara kaldı bebiş
Kizlar yerleşme kanaması olan var mi aramızda.brnim bata 6 gün var bugün 2 defa peçeteyle silince kahverengi lekelenme vardı kanda test yaptım negatif çıktı dr daha erken dedi yerleşme olduktan sonra hcg salgilanmaya başlıyormuş böyle deneyimi olan var mi acaba
Kizlar yerleşme kanaması olan var mi aramızda.brnim bata 6 gün var bugün 2 defa peçeteyle silince kahverengi lekelenme vardı kanda test yaptım negatif çıktı dr daha erken dedi yerleşme olduktan sonra hcg salgilanmaya başlıyormuş böyle deneyimi olan var mi acaba
Günün geçtimiSelam kızlar. Ben maalesef regl olduydum o belirtilerden sonra. Normal adet gibiydi. Dünden beri kahverengi akıntım var ve o belirtiler de hiç geçmedi. Halen kasığımın sol tarafı ağrıyor şişkin durumda. Ara ara kabızlık ara ara da ishal oluyorun. Gögüsler çok hassas bazen sızlıyor. Demin yine test yaptım negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor? Sizde oldu mu böyle bişey?
Günün geçtimi
Sabah tekrarla testi
Psikolojik o zamanGünüm geçmedi canım daha dün bitti reglim. O yüzden şaşkınım. Regl oldum bitti hala belirtiler geçmiyor
Psikolojik o zaman
Ya da adet olduğuna eminmisin üstüne görme olmuştur belki
Kanaman kırmızı mıydı kahverengimiPsikolojik olduğunu düşünmüyorum çünki gerçekten adet oldum diye attım kafamdan. Üstüne mi gördüm bilemiyorum
Selam kızlar. Ben maalesef regl olduydum o belirtilerden sonra. Normal adet gibiydi. Dünden beri kahverengi akıntım var ve o belirtiler de hiç geçmedi. Halen kasığımın sol tarafı ağrıyor şişkin durumda. Ara ara kabızlık ara ara da ishal oluyorun. Gögüsler çok hassas bazen sızlıyor. Demin yine test yaptım negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor? Sizde oldu mu böyle bişey?