Canım testlerin içini açmışsın tam çizgi olması gereken yerde boya dağılmış gibi anlaşılmıyor pek bence sen sabah ilk idrarla bi daha yapBunlar sabah 7de yaptigim
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba?Pembe leke geldi ya adet başlangıcı elendim
Zannetmem ya testlerim negatifdiYerleşme kanaması olabilir mi acaba?
O zaman önümüzdeki aylara kaldıZannetmem ya testlerim negatifdi
Amin hayırlısıO zaman önümüzdeki aylara kaldıallah doğru zamanda kavuştursun evladınıza.
Kan en doğru sonucu verir ve 2-3 gün gecikme bazen doğal olabilir. Bence yine regl olmazsanız idrar testi ile evde test yapıp herhangi bir olasılık görürseniz kan testini tekrarlamanız daha doğru olabilirMerhaba kızlar reglm 2 gun gecikti regle 2 3 gün kala beta baktırdım negatifti bu sonuç kesinmidir gebelik ilk kana karışıyor ya oyuzden sordum pozitife dönme şansı nedir böyle durumu yaşayan var mı yarın la birlikte gecikmem 3 gun olcak regl geciktikten sonra test yapmadım
Teşekkür ederim yarına kadar olmazsam test yapayım tekrarKan en doğru sonucu verir ve 2-3 gün gecikme bazen doğal olabilir. Bence yine regl olmazsanız idrar testi ile evde test yapıp herhangi bir olasılık görürseniz kan testini tekrarlamanız daha doğru olabilir
Tabii ki pozitife dönme ihtimali var hem gününüz de geçmiş umarım güzel haberler alırsınızMerhaba kızlar reglm 2 gun gecikti regle 2 3 gün kala beta baktırdım negatifti bu sonuç kesinmidir gebelik ilk kana karışıyor ya oyuzden sordum pozitife dönme şansı nedir böyle durumu yaşayan var mı yarın la birlikte gecikmem 3 gun olcak regl geciktikten sonra test yapmadım
Teste gore pozitif gorunuyor hayirlisi olsun insaAllah, testin markasi nedir bazilari yalanci pozitif cikariyorGünaydın hanımlar şimdiden :) ben dayanamayıp gecenin 3ünde uyanıp test yaptım bugünsizce buradaki 2. Çizgi gebelik göstergesi mi? Psikolojim bozuldu da yanlış mı görüyorum acaba Eki Görüntüle 3543090
Dün artımed kaset test almıştım silik bir çizgi vardı, bugün fortest diye bir testle yaptım. Eczacı bunun güvenilirliğinin çok yüksek olduğunu söylemişti. Tabi kan vermeden net belli olmazTeste gore pozitif gorunuyor hayirlisi olsun insaAllah, testin markasi nedir bazilari yalanci pozitif cikariyor
Artimed yalanci pozitif cikariyor malesef ama fortest hakkinda bir bilgim yok, insaAllah hamilesinizdir saglikla kucaginiza alirsinizDün artımed kaset test almıştım silik bir çizgi vardı, bugün fortest diye bir testle yaptım. Eczacı bunun güvenilirliğinin çok yüksek olduğunu söylemişti. Tabi kan vermeden net belli olmazyine de acaba gebe miyim diye insanın içine kurt düşüyor mübarek miraç gününde
Test güvenilirse evet hamilesiniz tebriklerGünaydın hanımlar şimdiden :) ben dayanamayıp gecenin 3ünde uyanıp test yaptım bugünsizce buradaki 2. Çizgi gebelik göstergesi mi? Psikolojim bozuldu da yanlış mı görüyorum acaba Eki Görüntüle 3543090
Pazartesi ilk iş sabahtan kan vereyimTest güvenilirse evet hamilesiniz tebrikler
Aaa sizin de var gibi :) hayırlı olsunKızlar hepimize nasip olsun inşallah19.gün bugün
İnşallah Rabbim sizin de gönlünüze göre versinAaa sizin de var gibi :) hayırlı olsun
Günaydın canım sanırım hamilesin hayırlısıyla yarın güzel sonuçlar alalım inşallahGünaydın hanımlar şimdiden :) ben dayanamayıp gecenin 3ünde uyanıp test yaptım bugünsizce buradaki 2. Çizgi gebelik göstergesi mi? Psikolojim bozuldu da yanlış mı görüyorum acaba Eki Görüntüle 3543090
Canım sende de bariz ikinci çizgi görünüyor inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar hepimize nasip olsun inşallah19.gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?