• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 4 kala çok silik çizgi

Merhaba kızlar reglm 2 gun gecikti regle 2 3 gün kala beta baktırdım negatifti bu sonuç kesinmidir gebelik ilk kana karışıyor ya oyuzden sordum pozitife dönme şansı nedir böyle durumu yaşayan var mı yarın la birlikte gecikmem 3 gun olcak regl geciktikten sonra test yapmadım

Merhaba kızlar reglm 2 gun gecikti regle 2 3 gün kala beta baktırdım negatifti bu sonuç kesinmidir gebelik ilk kana karışıyor ya oyuzden sordum pozitife dönme şansı nedir böyle durumu yaşayan var mı yarın la birlikte gecikmem 3 gun olcak regl geciktikten sonra test yapmadım
Kan en doğru sonucu verir ve 2-3 gün gecikme bazen doğal olabilir. Bence yine regl olmazsanız idrar testi ile evde test yapıp herhangi bir olasılık görürseniz kan testini tekrarlamanız daha doğru olabilir 😊

Tabii ki pozitife dönme ihtimali var hem gününüz de geçmiş umarım güzel haberler alırsınız

Günaydın hanımlar şimdiden :) ben dayanamayıp gecenin 3ünde uyanıp test yaptım bugün ☺️ sizce buradaki 2. Çizgi gebelik göstergesi mi? Psikolojim bozuldu da yanlış mı görüyorum acaba🥲
IMG_5984.jpeg

Teste gore pozitif gorunuyor hayirlisi olsun insaAllah, testin markasi nedir bazilari yalanci pozitif cikariyor 🥺
Dün artımed kaset test almıştım silik bir çizgi vardı, bugün fortest diye bir testle yaptım. Eczacı bunun güvenilirliğinin çok yüksek olduğunu söylemişti. Tabi kan vermeden net belli olmaz 😊 yine de acaba gebe miyim diye insanın içine kurt düşüyor mübarek miraç gününde ☺️

Dün artımed kaset test almıştım silik bir çizgi vardı, bugün fortest diye bir testle yaptım. Eczacı bunun güvenilirliğinin çok yüksek olduğunu söylemişti. Tabi kan vermeden net belli olmaz 😊 yine de acaba gebe miyim diye insanın içine kurt düşüyor mübarek miraç gününde ☺️
Artimed yalanci pozitif cikariyor malesef ama fortest hakkinda bir bilgim yok, insaAllah hamilesinizdir saglikla kucaginiza alirsiniz ☺️ kan testi vermek en güzeli olacaktir

Kızlar hepimize nasip olsun inşallah 🫶🏻 19.gün bugün 🙏

Eklentiler

• 1000009400.jpg
    1000009400.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000009397.jpg
    1000009397.jpg
    22,8 KB · Görüntüleme: 9
Back