Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası ne bir de kaç dk içinde çıktı ilk 5 dkda gördüysen daha 5 gün olduğu için çok silikKuruma çizgisi olabilir mi acaba
Canım laboquick kuruma çizgisi vermiyormuş hem ilk 5 dkda çıkmış bence hamilesin sende gün gün yap koyulaşmayı göreceksinLabquick 5 dakika içinde çıktı
Canım erken gebelik testinde silik çizgi çıkmış zaten neden lh testi yapıyosun ki sürekli dalgalanan bi hormon lh
Bence gebelik var inşallah güzel sonuç alırsın istiyorsan
Amin inşAllah hayırlı sağlıklı nasip etsin AllahımCanım erken gebelik testinde silik çizgi çıkmış zaten neden lh testi yapıyosun ki sürekli dalgalanan bi hormon lh
Bence gebelik var inşallah güzel sonuç alırsın
Evet bende de bayağı akıntı azalmıştı bu da
ins beyaz akinti falan gelirdi hic yok bir garibim bakalim ne olacakbelirtiddi
Ben verdim, 143 çıktı. HamileymişimmKızlar kan veren oldu mu az önce sağlık ocağına verdim ama yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç
Yaa beklenen haber çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsunBen verdim, 143 çıktı. Hamileymişimm
Adet gününe yakın belirti. Varsa ihtimal de vardıeEvet bence var , bu arada son adet tarihiniz neydi birde belirtiniz varmıydı
Yakınlaşınca görünmüyor ama uzaktan bakınca hafif görünüyor gibi tam bilemedim ama ilk fotoda anlaşılmıyorYaa beklenen haber çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun
Ben saat 6 da yaptim boyle cikti canim cok.silik testtin adi after 10Kızlar kan veren oldu mu az önce sağlık ocağına verdim ama yarın öğleden sonra çıkacakmış sonuç
Canım göremedim maalesef ikinci çizgiyi.Bi testinde sanki kurumuş yanları çizgi olmuş kuruma çizgisi gibi bişe varBen saat 6 da yaptim boyle cikti canim cok.silik testtin adi after 10