Haber ver bana da merak ediyorum seniArtimed guvemlir degil diyorlar ondan dir belki yarin sabah yine yapicam
Bu arada sabah cikmayip aksam cikabilir mi degisiklik oluyor mu sabahla aksam arasindaHaber ver bana da merak ediyorum seni
Tabi hamilelik varsa her geçen saat beta artar ama sabah ilk idrar yoğun olduğu için daha net çıkarBu arada sabah cikmayip aksam cikabilir mi degisiklik oluyor mu sabahla aksam arasinda
Pembe leke geldi ya adet başlangıcı elendimHayırlı haberlerle gel
Lekelenmem başladı elendimBeklemek umut etmek çok zor
Yaptim cikmadi denedim sansimi ama qdet olacak agri ve huzurzulugum var cokTabi hamilelik varsa her geçen saat beta artar ama sabah ilk idrar yoğun olduğu için daha net çıkar
Olsun hayırlı zamanını bekliyordur. Sonraki ay devamPembe leke geldi ya adet başlangıcı elendim
Gerçekten mi ??Lekelenmem başladı elendim
Evet malsef başka maclaraGerçekten mi ??
Aynen öyleOlsun hayırlı zamanını bekliyordur. Sonraki ay devam
Adetine var mıydı pekiEvet malsef başka maclara
Yok yarindi saatler önce geldiAdetine var mıydı peki
Bende hala bisey yok ve erken gebelik testi de negatif kan versem çıkar mı acabaYok yarindi saatler önce geldi
Canım sabah ilk idrarla deneseydin keşke ya o kadar sıvı alımı oldu bişe söyliyceem ama ümitlendirmek istemem bu testine efekt koyup öyle bakar mısın biYaptim cikmadi denedim sansimi ama qdet olacak agri ve huzurzulugum var cok
Bekleyemedim de biraz boyle karartincaCanım sabah ilk idrarla deneseydin keşke ya o kadar sıvı alımı oldu bişe söyliyceem ama ümitlendirmek istemem bu testine efekt koyup öyle bakar mısın bi
Bekleyemedim de biraz boyle karartinca
Canım bak ben çizgi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?