Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hepimiz güzel haberler alırız bir kaç gün daha gelmezse test yaparım tekrarTabii ki pozitife dönme ihtimali var hem gününüz de geçmiş umarım güzel haberler alırsınız
Maşallah tebrik ederimEki Görüntüle 3543146
Bu pozitif de benden olsun gün gün yaptım en alttaki bugün yani bat günü
Aynen canım yap mutlaka tekrardan güzel sonuçlarla gelinşallah hepimiz güzel haberler alırız bir kaç gün daha gelmezse test yaparım tekrar
Teşekkür ederim canım tam geçen yıl Ocak ayından beri bekliyodum 1 yıl olduMaşallah tebrik ederim
Aaa harika sizin de pozitif resmen :) pazartesi kan verip yeniden burada buluşalımEki Görüntüle 3543146
Aynen yarın öğreneceğiz sonunda günler geçmek bilmiyor buraya yazarım beta değerini sen de yazAaa harika sizin de pozitif resmen :) pazartesi kan verip yeniden burada buluşalım
Amin inşallahCanım sende de bariz ikinci çizgi görünüyor inşallah güzel sonuçlar alırız
Aynen yarın yazacağım siz de yazınAynen yarın öğreneceğiz sonunda günler geçmek bilmiyor buraya yazarım beta değerini sen de yaz
Ya ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım tam geçen yıl Ocak ayından beri bekliyodum 1 yıl oldu
inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah sende pozitifi görürsün bu ayYa ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben yapamadim daha bugun almaya firsatim olmadi hic akinti gelmiyor bu daa normal normade adete yakin akinti gelir kupkuruyum hep 2 gun kaldiAynen yarın öğreneceğiz sonunda günler geçmek bilmiyor buraya yazarım beta değerini sen de yaz
Evet bende de bayağı akıntı azalmıştı bu da belirti olabilirBen yapamadim daha bugun almaya firsatim olmadi hic akinti gelmiyor bu daa normal normade adete yakin akinti gelir kupkuruyum hep 2 gun kaldi
Evet bende de bayağı akıntı azalmıştı bu da belirti olabilir
Merhaba bende gebelik istiyorum bata 4 günüm var sabah erken gebelik yaptım az önce de lh testi yaptım erken gebelik ilk 1 dk içinde çıkıyor lh testim de 3 dk dolmadan çıktı sizce nedir dua edin bende güzel haberi alayım .Eki Görüntüle 3543146
Canım erken gebelik testinde silik çizgi çıkmış zaten neden lh testi yapıyosun ki sürekli dalgalanan bi hormon lhMerhaba bende gebelik istiyorum bata 4 günüm var sabah erken gebelik yaptım az önce de lh testi yaptım erken gebelik ilk 1 dk içinde çıkıyor lh testim de 3 dk dolmadan çıktı sizce nedir dua edin bende güzel haberi alayım .
Tebrik ederim bu test cidden çok kaliteli ilk yaptığınız testte bile çok silik çıkmış ilk test adetten kaç gün önceydiEki Görüntüle 3543146
Teşekkür ederim canım gerçekten laboquick yalancı pozitif vermiyor be hassas küçük değeri bile algılıyor ilk adete 4 kala yapmıştım canım çok silik çıktı yumurtlamadan 10 gün sonraydıTebrik ederim bu test cidden çok kaliteli ilk yaptığınız testte bile çok silik çıkmış ilk test adetten kaç gün önceydi
Canım çok çok hafif çizgi gördüm bata kaç gün varKızlar bende var mı acaba