• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 4 kala çok silik çizgi

Buradan haberleşelim yarın 😊
Olur ama benim olmusuz gibi yumurtlama 10 günü gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabahta ovulasyon yaptim hiç çizgi çıkmadı

Eklentiler

• IMG_20250122_192042.jpg
    IMG_20250122_192042.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 33
Maşallah bende de pcos var adet düzenli 3.5 gün oynar sadece yumurtlama oluyor hamilelik kalıyor geriye
3 aydır ovülasyon testi yapıyorum ben de ilk defa bu kadar koyu gördüm. T çizgisi c den daha koyuydu. Eşit olduğu oluyordu ama bu kadar olmamıştı o yüzden ümitlendim. İnşallah hepimiz en kısa sürede hayırlı haberler veririz 🥰

3 aydır ovülasyon testi yapıyorum ben de ilk defa bu kadar koyu gördüm. T çizgisi c den daha koyuydu. Eşit olduğu oluyordu ama bu kadar olmamıştı o yüzden ümitlendim. İnşallah hepimiz en kısa sürede hayırlı haberler veririz 🥰
Amin bende senin gibi benzer ara vermiştim baya kaşık ağrısı yasiyinca yapım dedim meğerse yumurtlama zamanı yakaladım 6 adet filan yaptım normalde 30 tane varken her gün kulanarak bitirirdim yarında adet günün bakalım şimdilik bir şey yok

Amin bende senin gibi benzer ara vermiştim baya kaşık ağrısı yasiyinca yapım dedim meğerse yumurtlama zamanı yakaladım 6 adet filan yaptım normalde 30 tane varken her gün kulanarak bitirirdim yarında adet günün bakalım şimdilik bir şey yok
Haber ver mutlaka buraya. Sağlıklı bir gebeliktir inşallah

Benimki düzensiz. Bugün 35. Gün. Ama genelde 40 küsür günlerde oluyorum. Değişiyor maalesef. Testte perşembe günü pik gördüğüm için 10 gün sonra test yapacağım
Aynen yap bakalım zaten beli ediyor kendini benim ki bir adet belirtisi bir hiç bir şey bakalım yarın olmazsam pazartesi tekrarliyacam

Back