- 21 Eylül 2021
- 1.311
- 484
- 73
- 24
Olur ama benim olmusuz gibi yumurtlama 10 günü gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabahta ovulasyon yaptim hiç çizgi çıkmadıBuradan haberleşelim yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur ama benim olmusuz gibi yumurtlama 10 günü gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabahta ovulasyon yaptim hiç çizgi çıkmadıBuradan haberleşelim yarın
Hiç tekrardan lh testi yaptın mı son durumun nedirBenimde yarın regl günüm bakalım
Gebelik testi yapmadım 3 gün önce yapmıştım bugün ovulasyon testi denedim adete yakın pozitif çıkıyormuş diye bir şey çıkmadı beklemedHiç tekrardan lh testi yaptın mı son durumun nedir
Gebelik testi yapmadım 3 gün önce yapmıştım bugün ovulasyon testi denedim adete yakın pozitif çıkıyormuş diye bir şey çıkmadı beklemed
Testlerde yumurtlama yok sanırım benim böylediBende az önce yaptım lh testi ama bu şekilde çıktı
Benim de böyle çıktı. En üstteki perşembe, cuma, cumartesi. Hayırlı haberler veririm ben de inşallah dua edin. Pcos var o yüzden adetim düzensiz.Testlerde yumurtlama yok sanırım benim böyledi
En son ki bu güne ait bir test miTestlerde yumurtlama yok sanırım benim böyledi
Maşallah bende de pcos var adet düzenli 3.5 gün oynar sadece yumurtlama oluyor hamilelik kalıyor geriyeBenim de böyle çıktı. En üstteki perşembe, cuma, cumartesi. Hayırlı haberler veririm ben de inşallah dua edin. Pcos var o yüzden adetim düzensiz.
Yok benimki yumurtlama günü o resimler bugün ki bu adete 1gun kalaEn son ki bu güne ait bir test mi
3 aydır ovülasyon testi yapıyorum ben de ilk defa bu kadar koyu gördüm. T çizgisi c den daha koyuydu. Eşit olduğu oluyordu ama bu kadar olmamıştı o yüzden ümitlendim. İnşallah hepimiz en kısa sürede hayırlı haberler veririzMaşallah bende de pcos var adet düzenli 3.5 gün oynar sadece yumurtlama oluyor hamilelik kalıyor geriye
Amin bende senin gibi benzer ara vermiştim baya kaşık ağrısı yasiyinca yapım dedim meğerse yumurtlama zamanı yakaladım 6 adet filan yaptım normalde 30 tane varken her gün kulanarak bitirirdim yarında adet günün bakalım şimdilik bir şey yok3 aydır ovülasyon testi yapıyorum ben de ilk defa bu kadar koyu gördüm. T çizgisi c den daha koyuydu. Eşit olduğu oluyordu ama bu kadar olmamıştı o yüzden ümitlendim. İnşallah hepimiz en kısa sürede hayırlı haberler veririz
Beklemek umut etmek çok zorYok benimki yumurtlama günü o resimler bugün ki bu adete 1gun kala
Evet sabah ilk idrarla yaptim kaset negatif cikti 4 gun var regleNaptın canım test yaptın mı tekrardan
Haber ver mutlaka buraya. Sağlıklı bir gebeliktir inşallahAmin bende senin gibi benzer ara vermiştim baya kaşık ağrısı yasiyinca yapım dedim meğerse yumurtlama zamanı yakaladım 6 adet filan yaptım normalde 30 tane varken her gün kulanarak bitirirdim yarında adet günün bakalım şimdilik bir şey yok
Amin amin sende ne kadar kaldı gününeHaber ver mutlaka buraya. Sağlıklı bir gebeliktir inşallah
Aynen öyle napalm olursa şükürümüz olmazsa sabrımızBeklemek umut etmek çok zor
Benimki düzensiz. Bugün 35. Gün. Ama genelde 40 küsür günlerde oluyorum. Değişiyor maalesef. Testte perşembe günü pik gördüğüm için 10 gün sonra test yapacağımAmin amin sende ne kadar kaldı gününe
Aynen yap bakalım zaten beli ediyor kendini benim ki bir adet belirtisi bir hiç bir şey bakalım yarın olmazsam pazartesi tekrarliyacamBenimki düzensiz. Bugün 35. Gün. Ama genelde 40 küsür günlerde oluyorum. Değişiyor maalesef. Testte perşembe günü pik gördüğüm için 10 gün sonra test yapacağım
Hayırlı haberlerle gelAynen yap bakalım zaten beli ediyor kendini benim ki bir adet belirtisi bir hiç bir şey bakalım yarın olmazsam pazartesi tekrarliyacam
Çok şaşırdım inan 6 gün kala çıkıp şimdi çıkmaması tuhaf testlerden biri yanıltıyor İnşallah vardır canımEvet sabah ilk idrarla yaptim kaset negatif cikti 4 gun var regle