Bana da işlemden 6 saat önce yemek yemeyi bırak dedilerKızlar Rahim filmini bugün çektirdim. Tecrübemi paylaşayım dedim.
Anestezi almadan yapıldı tok gelin dediler işlem sonrası bulantı kusma olabilir diye dedikleri gibi de oldu işlem bitti 5 dakika sonra kustum.
Boşuna anstezi almayın işlem ağrılı değil işlem sonrası ağrılı oluyor anestezi olsada sanırım hsg sonrası acıyı çekiyorsunuz bayağı regl ağrısı bu 10 da çekildim 6 saat oldu hala ciddi bir regl ağrısı var Onun dışında 1 antibiyotik 1 ağrı kesici yazdılar reçete 7 gün onu kullanacağım ve ilişki yasak
Bana oyle bişe denmedi ben korunmadım canım antibiyotik te oncesi de vermedi sonrasında verdiM-Mavera2048 -Yagmur- haveaniceday kızlar hsg çekilirken anestezi aldınız mı? Ben de çekilicem, doktor bana da öncesinde ve sonrasında enfeksiyonu önlemek için antibiyotik verdi ve bu ay korunmamızı söyledi
Henüz reglime bat 17 siSonuç pozitif inşallah
İnşallah Allah ağzımızdan duysunHenüz reglime bat 17 si
Bu aralar yumurtlama zamanlarım=)
İnsallahhh pozitif olur bu ay
Bende pco var hsg çektiricem doktorum aşamalı gidelim dedi önce hormon testi spermiyogram ve hsg hepsi gayet güzel dedi ve hsg için randevu alıcam 2 senelik evliyim bebek istiyoruz tiplerinde bakalım dedi doktorumSizde de mi aynı sıkıntılar vardı pko falan
Sendede mi pco vardıBen korunmadim Eylül 11 de HSG çektirdim 2 gün önce beta 85 çıktı yani korunmayin bence hsg den sonra
Evet adet düzensizliği ergenlikten veri ve yumurtalar da pko görüntüsü var kilo sivilcelenme vs. Yok . Ama 1 yıldır olmuyordu eşim de sorun olmamasına rağmenSendede mi pco vardı
EnsizEvet adet düzensizliği ergenlikten veri ve yumurtalar da pko görüntüsü var kilo sivilcelenme vs. Yok . Ama 1 yıldır olmuyordu eşim de sorun olmamasına rağmen
Adet düzensiz olunca yumurtlama olmayabiliyor benmde 2 ayda bir veya 45 günde bir adetim oluyo ama pco cocuğa engel değil diyo doktorlar kilo alma ve soğan kürü ne başla derim iyi diyorlar bende başlıcam
Biz de aynı aşamalardan geçtik Salı hsgye gircem sonrasına bakalım inşaallah sıkıntı olmazBende pco var hsg çektiricem doktorum aşamalı gidelim dedi önce hormon testi spermiyogram ve hsg hepsi gayet güzel dedi ve hsg için randevu alıcam 2 senelik evliyim bebek istiyoruz tiplerinde bakalım dedi doktorum
Hormonlara falan bakılmış mıydıEvet adet düzensizliği ergenlikten veri ve yumurtalar da pko görüntüsü var kilo sivilcelenme vs. Yok . Ama 1 yıldır olmuyordu eşim de sorun olmamasına rağmen
Onlar da normal diHormonlara falan bakılmış mıydı
Ben bugün girdim doktor cok güzel yolların acık gaytçBiz de aynı aşamalardan geçtik Salı hsgye gircem sonrasına bakalım inşaallah sıkıntı olmaz
Gayet iyi dediBen bugün girdim doktor cok güzel yolların acık gaytç
İşlem ne kadar sürdü çok canın acıyor mu kaça nerde yaptırdınızGayet iyi dedi
Bence korunmayın demişsiniz ama vücudunuza radyasyon alıyorsunuz Bu nedenle Doktorlar O ay korunmayı öneriyor sonrasında düşük ya da radyasyondan kaynaklı olarak bebeğin alınması gerekebiliyormuş Allah korusunBen korunmadim Eylül 11 de HSG çektirdim 2 gün önce beta 85 çıktı yani korunmayin bence hsg den sonra
Korkuyordum hiç bişey hissetmedimİşlem ne kadar sürdü çok canın acıyor mu kaça nerde yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?