• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Reglden sonra hsg çektircem ovulasyon testi uygulamalı mıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Rahim filmini bugün çektirdim. Tecrübemi paylaşayım dedim.

Anestezi almadan yapıldı tok gelin dediler işlem sonrası bulantı kusma olabilir diye dedikleri gibi de oldu işlem bitti 5 dakika sonra kustum.
Boşuna anstezi almayın işlem ağrılı değil işlem sonrası ağrılı oluyor anestezi olsada sanırım hsg sonrası acıyı çekiyorsunuz bayağı regl ağrısı bu 10 da çekildim 6 saat oldu hala ciddi bir regl ağrısı var Onun dışında 1 antibiyotik 1 ağrı kesici yazdılar reçete 7 gün onu kullanacağım ve ilişki yasak
Bana da işlemden 6 saat önce yemek yemeyi bırak dediler 🙊 dolayısıyla aç gidicem ben. Anestezi verileceğini söyledi doktorum. Hsg ile ilgili bazı doktorlar işlem sonrası korunmak gerektiğini, bazıları da gerekmediğini söylüyorlar 🤔 Ama en sık duyduğum ise hsg sonrası çok sayıda gebe kalan varmış. Darısı hepimize 🙏🏻

Bende yazim bari. Banada antibiotik yazildi oncesi icin. Ayrica, hgs den iki gun once beta istendi hamile olmadigima emin olmak icin. Iliskide sadece kan verdigim gun ve islem arasindaki surede yasak.
Sonrasinda korun falan denmedi

Bende çekildim hsg anestezi'li çok rahattı doktorum 7 gün ilişki yasak dedi ve ağrı kesici antibiyotik verdi benim tüm sonuçlarım temiz olduğu için folik asit verdi sadece ilk 6 ay çok önemli bekleyin dedi inşallah nasip olur pozitifi gormek😊:anneadayı:

Ben korunmadim Eylül 11 de HSG çektirdim 2 gün önce beta 85 çıktı yani korunmayin bence hsg den sonra

Bende pco var hsg çektiricem doktorum aşamalı gidelim dedi önce hormon testi spermiyogram ve hsg hepsi gayet güzel dedi ve hsg için randevu alıcam 2 senelik evliyim bebek istiyoruz tiplerinde bakalım dedi doktorum
Biz de aynı aşamalardan geçtik Salı hsgye gircem sonrasına bakalım inşaallah sıkıntı olmaz

Ben korunmadim Eylül 11 de HSG çektirdim 2 gün önce beta 85 çıktı yani korunmayin bence hsg den sonra
Bence korunmayın demişsiniz ama vücudunuza radyasyon alıyorsunuz Bu nedenle Doktorlar O ay korunmayı öneriyor sonrasında düşük ya da radyasyondan kaynaklı olarak bebeğin alınması gerekebiliyormuş Allah korusun

Back
X