Sizde de mi aynı sıkıntılar vardı pko falanHsg cektirmeni oneririm hsg cekildikten bırkac gun sonra gebe kaldım
Evet pcos vardı bendede daha once bir kurtajımı vardı yine oldu cok sukur hemde normal yolla hsg cok şansı yukseltıyor cekilin derim.Sizde de mi aynı sıkıntılar vardı pko falan
Bende ayniyim seninle. Benimde amh 5.71 di, rahim filmi pzt cekildim simdi adeti bekliyorum femara başlayacağım, eger catlatma ignesi vs yapmayacaksın mutlaka ovulasyonla takip et derimBu hafta kadın Doğuma gittim ve hsg istedi yumurtlar normal hormon tedavisi oldum her şeyi tam yapalım dei ve hsg istedi Reglimi bekliyorum amh da 6,14 biraz yüksek ama sıkıntı değil düşük olmasın da dedi ovulasyon testi aldım 1 aylık bu arada reglim düzenli değildi ama hormon ilacından heralde geçen ay 21 günde oldum hsg den sonra mı yapmalıyım bu testleri 1 ay denemeli miyim sizce benim gibi olan var mı pko var sanırım hsg çektirmesem de testlerle mi denesem
Ahhh darisi bana diyecegim ama olur mu kiHsg cektirmeni oneririm hsg cekildikten bırkac gun sonra gebe kaldım
Sizde de mi hormonlarda sıkıntı vardı amhye doktorunuz bi şey dedi mi hsg sonuç nedir ovulasyonla takibi siz neden yapmadınızBende ayniyim seninle. Benimde amh 5.71 di, rahim filmi pzt cekildim simdi adeti bekliyorum femara başlayacağım, eger catlatma ignesi vs yapmayacaksın mutlaka ovulasyonla takip et derim
Ovulasyon ile takip yaptim yaklasik 4 ay ama yumurtlama sorunum oldugu icin catlatma ignesi ve yumurta gelistirici kullanacağım ben, hsg temiz cikti cok sukurSizde de mi hormonlarda sıkıntı vardı amhye doktorunuz bi şey dedi mi hsg sonuç nedir ovulasyonla takibi siz neden yapmadınız
Allah hayırlı evlat etsin bende bugün çekildim 7 gün ilişki yasak denildi size de aynısını dediler miHsg cektirmeni oneririm hsg cekildikten bırkac gun sonra gebe kaldım
Benim ovulasyona 3 günüm var 2 ilaç vermiş biri antibiyotik diğeri ağrı kesiciBana hiç birşey demediler hsg cekildiğim günün ertesi günü girdim hattaenfeksiyon açısından diyolar ama ben kapmadım eğer deselerdi yumurtlamayı kacırcaktım hsg den 3 gun sonra yumurtlama olmuş hesaplarıma göre adetin 10 gunu yani erken döllenme oldu
Bende iki üç gün önce çekildim ama banada öyle bişey demediler hatta beende yumurtlama günü kaçmasın diye hemen ertesi günü değerlendirdimAllah hayırlı evlat etsin bende bugün çekildim 7 gün ilişki yasak denildi size de aynısını dediler mi
Kızlar Rahim filmini bugün çektirdim. Tecrübemi paylaşayım dedim.M-Mavera2048 -Yagmur- haveaniceday kızlar hsg çekilirken anestezi aldınız mı? Ben de çekilicem, doktor bana da öncesinde ve sonrasında enfeksiyonu önlemek için antibiyotik verdi ve bu ay korunmamızı söyledi
Sonuç pozitif inşallahBende iki üç gün önce çekildim ama banada öyle bişey demediler hatta beende yumurtlama günü kaçmasın diye hemen ertesi günü değerlendirdim
Ay iki üç gün demişsiniz ya ağrıdan atlamış onuBende iki üç gün önce çekildim ama banada öyle bişey demediler hatta beende yumurtlama günü kaçmasın diye hemen ertesi günü değerlendirdim
amh hakkın da hiç bir bilgim yok yanlı bir şey söylemeyeyim çekim esnasında agrı yok sonrası ağrılıAnestesi olmadan ağrı çok oluyor diye duydum. Vajinal muayene de ve ilişkide de araara hafif agrım oluyor. O yüzden korkuyorum. Amh 4.5 nasıl sizce
Teşekkür ederim sağlıklı gebelikler dilerim.herkeseamh hakkın da hiç bir bilgim yok yanlı bir şey söylemeyeyim çekim esnasında agrı yok sonrası ağrılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?