• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Reglden sonra hsg çektircem ovulasyon testi uygulamalı mıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asdfgh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
430
184
53
29
Bu hafta kadın Doğuma gittim ve hsg istedi yumurtlar normal hormon tedavisi oldum her şeyi tam yapalım dei ve hsg istedi Reglimi bekliyorum amh da 6,14 biraz yüksek ama sıkıntı değil düşük olmasın da dedi ovulasyon testi aldım 1 aylık bu arada reglim düzenli değildi ama hormon ilacından heralde geçen ay 21 günde oldum hsg den sonra mı yapmalıyım bu testleri 1 ay denemeli miyim sizce benim gibi olan var mı pko var sanırım hsg çektirmesem de testlerle mi denesem

Bu hafta kadın Doğuma gittim ve hsg istedi yumurtlar normal hormon tedavisi oldum her şeyi tam yapalım dei ve hsg istedi Reglimi bekliyorum amh da 6,14 biraz yüksek ama sıkıntı değil düşük olmasın da dedi ovulasyon testi aldım 1 aylık bu arada reglim düzenli değildi ama hormon ilacından heralde geçen ay 21 günde oldum hsg den sonra mı yapmalıyım bu testleri 1 ay denemeli miyim sizce benim gibi olan var mı pko var sanırım hsg çektirmesem de testlerle mi denesem
Bende ayniyim seninle. Benimde amh 5.71 di, rahim filmi pzt cekildim simdi adeti bekliyorum femara başlayacağım, eger catlatma ignesi vs yapmayacaksın mutlaka ovulasyonla takip et derim🙏

Bende ayniyim seninle. Benimde amh 5.71 di, rahim filmi pzt cekildim simdi adeti bekliyorum femara başlayacağım, eger catlatma ignesi vs yapmayacaksın mutlaka ovulasyonla takip et derim🙏
Sizde de mi hormonlarda sıkıntı vardı amhye doktorunuz bi şey dedi mi hsg sonuç nedir ovulasyonla takibi siz neden yapmadınız

Sizde de mi hormonlarda sıkıntı vardı amhye doktorunuz bi şey dedi mi hsg sonuç nedir ovulasyonla takibi siz neden yapmadınız
Ovulasyon ile takip yaptim yaklasik 4 ay ama yumurtlama sorunum oldugu icin catlatma ignesi ve yumurta gelistirici kullanacağım ben, hsg temiz cikti cok sukur

Bana hiç birşey demediler hsg cekildiğim günün ertesi günü girdim hatta 🤭 enfeksiyon açısından diyolar ama ben kapmadım eğer deselerdi yumurtlamayı kacırcaktım hsg den 3 gun sonra yumurtlama olmuş hesaplarıma göre adetin 10 gunu yani erken döllenme oldu

Bana hiç birşey demediler hsg cekildiğim günün ertesi günü girdim hatta 🤭 enfeksiyon açısından diyolar ama ben kapmadım eğer deselerdi yumurtlamayı kacırcaktım hsg den 3 gun sonra yumurtlama olmuş hesaplarıma göre adetin 10 gunu yani erken döllenme oldu
Benim ovulasyona 3 günüm var 2 ilaç vermiş biri antibiyotik diğeri ağrı kesici
Yapılan işlemden dolayı mikrop kalmayayim bı aksilik olmasın diye antibiyotik diğeri de ağrım olursa diye yazılmış 7 gün kullanacakmisim napsam bilemedim

Allah hayırlı evlat etsin bende bugün çekildim 7 gün ilişki yasak denildi size de aynısını dediler mi
Bende iki üç gün önce çekildim ama banada öyle bişey demediler hatta beende yumurtlama günü kaçmasın diye hemen ertesi günü değerlendirdim 🤭

M-Mavera2048 M-Mavera2048 -Yagmur- -Yagmur- haveaniceday haveaniceday kızlar hsg çekilirken anestezi aldınız mı? Ben de çekilicem, doktor bana da öncesinde ve sonrasında enfeksiyonu önlemek için antibiyotik verdi ve bu ay korunmamızı söyledi 🤷🏻‍♀️
Kızlar Rahim filmini bugün çektirdim. Tecrübemi paylaşayım dedim.

Anestezi almadan yapıldı tok gelin dediler işlem sonrası bulantı kusma olabilir diye dedikleri gibi de oldu işlem bitti 5 dakika sonra kustum.
Boşuna anstezi almayın işlem ağrılı değil işlem sonrası ağrılı oluyor anestezi olsada sanırım hsg sonrası acıyı çekiyorsunuz bayağı regl ağrısı bu 10 da çekildim 6 saat oldu hala ciddi bir regl ağrısı var Onun dışında 1 antibiyotik 1 ağrı kesici yazdılar reçete 7 gün onu kullanacağım ve ilişki yasak

Bende iki üç gün önce çekildim ama banada öyle bişey demediler hatta beende yumurtlama günü kaçmasın diye hemen ertesi günü değerlendirdim 🤭
Ay iki üç gün demişsiniz ya ağrıdan atlamış onu :D Olsun bu ay pozitif olun inşallah

Anestesi olmadan ağrı çok oluyor diye duydum. Vajinal muayene de ve ilişkide de araara hafif agrım oluyor. O yüzden korkuyorum. Amh 4.5 nasıl sizce

Anestesi olmadan ağrı çok oluyor diye duydum. Vajinal muayene de ve ilişkide de araara hafif agrım oluyor. O yüzden korkuyorum. Amh 4.5 nasıl sizce
amh hakkın da hiç bir bilgim yok yanlı bir şey söylemeyeyim çekim esnasında agrı yok sonrası ağrılı

Back
X