• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl öncesi sinir harbi:(herkes böyle mi nasıl başediyorsunuz?

Regl zamanları bende öyleyim, katil bile olabilecek derece de sinirleniyorum herşeye.
Ama sizin zaten 4 evlat diyorsunuz, Allah bağışlasın, regl olmaya gerek Yok ki yani sinirlenmek için.
Nasıl tahammül ediyorsunuz, nasıl bakıyorsunuz hepsine birden.
Uslular mi, sakinler mi?
Hepsi koşuşturduğunda nasıl baş ediyorsunuz? Onların yemeklerini, kendi işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Gerçekten tebrik ediyorum ve çok merak ediyorum bunları nasıl hallediyorsunuz?
Nasıl uyutuyorsunuz mesela, biri uyandı mı diğer üçü de kalkıyor mu?
Ayy kusura bakmayın çok soru sordum ama sizden örnek alacağım çok şey vardır.
Kendinize haksızlık etmeyin, mutlaka çok sabırlısınızdır bence..
Yanlış hatırlamıyorsam kv le yakın oturuyordunuz, kendisi destekliyordu sizi, değil mi?

Normal zamanda sorun yok arada cemkirsem de cucuklere regl.donemi bi baska dun aksama dogru da icimden canavar cikti ogle uykusuna yatmamakta direttiler cekistirdim esim elimden aldi :(
Ninni acip Once ikisini uyutuyorum onlar uyuyunca diger ikisini uyutuyorum biri ayagimda biri kolumda ... aglayarak kalkmiyorlar yer yatagi yaptim uyanan yanima gelio digerleri uyanmiyor onlar uyuyunca ya spor yapiyorun ya evi topluyorum bulasiklar evi supurme cucuklerle birlikte yapiyorum süpürgenin pesinde bi acip bi kapata 1 saate bitiyor:)
Yemekleri de sandalye yukselticisu var 4unu baglayip yediriyorum velhasil surekli bi tempo bazen cok yıpranıyorum o da donguye denk geliyor sanirim.
Kv ile aramizda 14 saat yol var bu zamana kadar yardimci oldu sagolsun artik o da yok aksamlari annemler gelio calistiklari icin.

Back