- Emoji Skoru
- 517
- Puanlar
- 33
Sendy
Sendrom ne demekMerhabalar
Ben regl sendromlarını çok ağır atlatıyorum mutlaka her kadın icin zorlu bir süreç oluyor ama ben etrafımdaki herkesten çok farklı bir şekilde geçiriyorum bu süreci
Ve 1 ayda doğru düzgün huzurla geçirdiğim sadece bir 10 günüm oluyor çünkü bu sendrom dediğim olay adetim başlamadan 10 gün önce başlıyor adet oluyorum ağrı sancı derken o bir hafta - 10 gün geçiyor geriye 10 günüm kalıyor
Ağır geçirmekten kastım duygusal olma, göğüslerde hassaslık, sinir vs degil bunları hemen hemen herkes yaşıyor
Ama ben her regl öncesi saçma sapan bir şekilde “artık intihar etmeliyim” düşüncesine kapılıyorum
Sanki kimse beni sevmiyor , çok yalnızım , her şeyden nefret ediyorum modunda oluyorum en ufak bir olayda sevdiklerimi ciddi anlamda kırabiliyorum onlar da alıştı artık bu durumuma ama insan kendinden rahatsız oluyor kendinden nefret ediyor ne zaman bu durumlar basıma gelse hemen uygulamadan bakıyorum adetime kaç gün kalmış diye hep tam 10 gün kala başlıyor.
uzuntumden sinirimden kendimi parçalamak istiyorum ağlama krizleri öfke patlamaları yaşayabiliyorum
Benzer şeyler yaşayanlarımız var mı? Eğer yaşıyorsanız ne gibi önlemler alarak daha hafif atlatıyorsunuz ?
böyle anlatınca basit bir sıkıntı gibi ama yaşarken gerçekten çok kötü bir döneme giriyorum ve bir gün gerçekten böyle bir süreç yaşarken kendime zarar vermekten çekiniyorum