• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl öncesi sinir harbi:(herkes böyle mi nasıl başediyorsunuz?

Ah canım benim görüşemiyoruz çoktandır.kıyamam bende senin gibiyim hatta bir ara psikoloğa bile gitmeyi düşündüm bu yüzden. Benimki evlendikten sonra başladı kaynanam gilin hediyesi herhalde bütün sinir sistemlerimi alt üst ettikleri için:)
Çocukları çok öpüyorum
Evet cnm gorusemedik malesef :( ama kv de artik köyüne gitti tek kaldim hayattan soyutladım ben bi zaman sonra gercekten psikologa ihtiyacim olacak sanirim benim de.:(
Bende senin minigi öpüyorum melek onlar rabbim yardim etsin ya zor gercekten

O dönemde hormonlar alt üst oluyor, sizle aynı durumdayım, regl dönemi öfke patlamalarım olur, herşeye ağlarım, duş, yürüyüş ve müzik benim kurtarıcılarım, dinleyebiliyorsanız sakinleştirici müziklerde dinleyin, bende işe yarıyor belki size de bir faydası olur.
Yapabildiklerimi yapacagim mune abla:KK15:

Evet cnm gorusemedik malesef :KK43: ama kv de artik köyüne gitti tek kaldim hayattan soyutladım ben bi zaman sonra gercekten psikologa ihtiyacim olacak sanirim benim de.:KK43:
Bende senin minigi öpüyorum melek onlar rabbim yardim etsin ya zor gercekten
Canım ben bir taneyle kafayi yedim gerçekten sen her aklıma geldiğinde Rabbim bolca sabir versin diyorum.
Çok zordur eminim ama geçecek belkide yoğun yaşadiğimiz için oluyor eskiden regl olduğumda uzanırdım odamdan çıkmazdim şimdi sorumluluklar,eş,kaynana o şu bu derken iyice geriliyoruz. Olmadı psikoloğa danış ben emzirdiğim içi psikyatra gitmek istemiyorum şu an ama ihtiyacım var hissediyorum saç diplerim bile ağrıyor uykusuzluk yorgunluktan

Şuan bende tam o durumdayım. Olucammi olmucammi arkadaş afakanlar basıyor artık. Sınır stres had safhada valla söyle bagirasim geliyor.

Bu arada dorduz mu cocuklariniz
Allah bagislasin.
Zor oluyordur özellikle bu dönemde

Canım ben bir taneyle kafayi yedim gerçekten sen her aklıma geldiğinde Rabbim bolca sabir versin diyorum.
Çok zordur eminim ama geçecek belkide yoğun yaşadiğimiz için oluyor eskiden regl olduğumda uzanırdım odamdan çıkmazdim şimdi sorumluluklar,eş,kaynana o şu bu derken iyice geriliyoruz. Olmadı psikoloğa danış ben emzirdiğim içi psikyatra gitmek istemiyorum şu an ama ihtiyacım var hissediyorum saç diplerim bile ağrıyor uykusuzluk yorgunluktan
Sagol canim Allah razi olsun .. aynen öyle ileriki aylarda böyle devam ederse danisacagim cnm yoksa böyle olmaz sabilerime cok üzüldüm kahroldum onlari uzdum die

Şuan bende tam o durumdayım. Olucammi olmucammi arkadaş afakanlar basıyor artık. Sınır stres had safhada valla söyle bagirasim geliyor.

Bu arada dorduz mu cocuklariniz
Allah bagislasin.
Zor oluyordur özellikle bu dönemde
Sagolun Allah razi olsun. Evet zor cok şükür ki sancim vs yok ama sinir yerine onu tercih ederdim

Ben de sizin gibiyim. Regl öncesi başlıyor ve regl olunca iki gün daha sürüyor. Saçma sapan herseye Ağlıyorum. Hatta bugün de regl oldum ağla ağla şişti yüzüm. Regl donemlerimde saçma sapan kuruntular, ağlama nöbetleri, saçma sapan sinir harbi yaşıyorum. Sadece bu dönemlerde ne olursa olsun eşime ve kızıma tepki vermemek için kendime söz verdim...

Bendede oluyor..öfkeli tripli haller..elimde değil..acayip geriliyorum..bazen ağlıyorum..duygusallık nöbeti geliyor..ufff ..napimm ..fırsat bulursam uyuyorum,vitamin hapları alıyorum..süt ve yoğurt da sanki sakinleştiriyor..birde masaj yaptıracak birini bulursam....deymeyin keyfimeeeee:confused:

Ben de öyleydim, vücudum şişer, vücudumla birlikte sinirlerim de şişer, patlamaya hazır bomba ama ben yendim nasıl? Bol bol su içerek ama gerçekten her gün 2.5 lt su içtim. Normalde haftada 2-3 bardak su içen biriydim, gerçekten inanamadım bendeki etkisine. Eğer çok su içmiyosanız bi deneyin derim

Bendede oluyor..öfkeli tripli haller..elimde değil..acayip geriliyorum..bazen ağlıyorum..duygusallık nöbeti geliyor..ufff ..napimm ..fırsat bulursam uyuyorum,vitamin hapları alıyorum..süt ve yoğurt da sanki sakinleştiriyor..birde masaj yaptıracak birini bulursam....deymeyin keyfimeeeee:confused:
Ilahi güldürdünüz beni :))

Ben de öyleydim, vücudum şişer, vücudumla birlikte sinirlerim de şişer, patlamaya hazır bomba ama ben yendim nasıl? Bol bol su içerek ama gerçekten her gün 2.5 lt su içtim. Normalde haftada 2-3 bardak su içen biriydim, gerçekten inanamadım bendeki etkisine. Eğer çok su içmiyosanız bi deneyin derim
Sanirim ramazanın da etkisi var su icemedim yeterince

Ben de sizin gibiyim. Regl öncesi başlıyor ve regl olunca iki gün daha sürüyor. Saçma sapan herseye Ağlıyorum. Hatta bugün de regl oldum ağla ağla şişti yüzüm. Regl donemlerimde saçma sapan kuruntular, ağlama nöbetleri, saçma sapan sinir harbi yaşıyorum. Sadece bu dönemlerde ne olursa olsun eşime ve kızıma tepki vermemek için kendime söz verdim...
Bende bu gün söz verdim çünkü vicdan azabi çekiyorum resmen insallah sözümu tutabilirim

Ben de öyleyim malesef.. üstüne bir de tatlı krizleri

Regl zamanları bende öyleyim, katil bile olabilecek derece de sinirleniyorum herşeye.
Ama sizin zaten 4 evlat diyorsunuz, Allah bağışlasın, regl olmaya gerek Yok ki yani sinirlenmek için.
Nasıl tahammül ediyorsunuz, nasıl bakıyorsunuz hepsine birden.
Uslular mi, sakinler mi?
Hepsi koşuşturduğunda nasıl baş ediyorsunuz? Onların yemeklerini, kendi işlerinizi nasıl yapıyorsunuz?
Gerçekten tebrik ediyorum ve çok merak ediyorum bunları nasıl hallediyorsunuz?
Nasıl uyutuyorsunuz mesela, biri uyandı mı diğer üçü de kalkıyor mu?
Ayy kusura bakmayın çok soru sordum ama sizden örnek alacağım çok şey vardır.
Kendinize haksızlık etmeyin, mutlaka çok sabırlısınızdır bence..
Yanlış hatırlamıyorsam kv le yakın oturuyordunuz, kendisi destekliyordu sizi, değil mi?

Regl dönemlerimde bende aşırı duygusal ve gergin oluyorum. Olur olmadık her şeye ağlayasım geliyor, gözlerim doluyor. Her şey batıyor :) 1 sene öncesine kadar sancım çok olurdu. Allah'a şükür artık olmuyor ağrı, en azından o konuda rahatım. Kadın olmak zor azizim :)

Adet olmadan bir hafta boyunca aksamlari başım ağrır midem bulanir,uyumak sadece uyumak isterim.gündüzleri sinirli agresif oluyorum.bir insan reklsmlarda neden aglar ağlıyorum ışte sebebsizce.vucudumda en az 4 kilo ödem oluşur.dudaklarim gozlerim yüzüm hepsi şiser.pco hastasiyim bende buna bağlı diye düşünüyorum.
Doktorum dupaston isimli bir ilac verdi 16.gun başlıyorlum 5 gun iciyorum bu etkiler çok aza iniyor.başka türlü içimden canavar çıkmış gibi hissediyorum

Hiç vicdan yapma canim .4 bebek ne demek.benimkiler büyüdüğü halde yinede regl dönemi onları muma ceviriyorum.elimde değil ya içimde herşeye cemkiren herkesle didişen bir canavar var sanki.o dönem geçince yaptiklarim aklıma gelince o_O:oops:

Back