- Emoji Skoru
- 4.101
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi four dahlia
-
Evet cnm gorusemedik malesefAh canım benim görüşemiyoruz çoktandır.kıyamam bende senin gibiyim hatta bir ara psikoloğa bile gitmeyi düşündüm bu yüzden. Benimki evlendikten sonra başladı kaynanam gilin hediyesi herhalde bütün sinir sistemlerimi alt üst ettikleri için:)
Çocukları çok öpüyorum
Yapabildiklerimi yapacagim mune ablaO dönemde hormonlar alt üst oluyor, sizle aynı durumdayım, regl dönemi öfke patlamalarım olur, herşeye ağlarım, duş, yürüyüş ve müzik benim kurtarıcılarım, dinleyebiliyorsanız sakinleştirici müziklerde dinleyin, bende işe yarıyor belki size de bir faydası olur.
Canım ben bir taneyle kafayi yedim gerçekten sen her aklıma geldiğinde Rabbim bolca sabir versin diyorum.Evet cnm gorusemedik malesefama kv de artik köyüne gitti tek kaldim hayattan soyutladım ben bi zaman sonra gercekten psikologa ihtiyacim olacak sanirim benim de.
Bende senin minigi öpüyorum melek onlar rabbim yardim etsin ya zor gercekten
Sagol canim Allah razi olsun .. aynen öyle ileriki aylarda böyle devam ederse danisacagim cnm yoksa böyle olmaz sabilerime cok üzüldüm kahroldum onlari uzdum dieCanım ben bir taneyle kafayi yedim gerçekten sen her aklıma geldiğinde Rabbim bolca sabir versin diyorum.
Çok zordur eminim ama geçecek belkide yoğun yaşadiğimiz için oluyor eskiden regl olduğumda uzanırdım odamdan çıkmazdim şimdi sorumluluklar,eş,kaynana o şu bu derken iyice geriliyoruz. Olmadı psikoloğa danış ben emzirdiğim içi psikyatra gitmek istemiyorum şu an ama ihtiyacım var hissediyorum saç diplerim bile ağrıyor uykusuzluk yorgunluktan
Sagolun Allah razi olsun. Evet zor cok şükür ki sancim vs yok ama sinir yerine onu tercih ederdimŞuan bende tam o durumdayım. Olucammi olmucammi arkadaş afakanlar basıyor artık. Sınır stres had safhada valla söyle bagirasim geliyor.
Bu arada dorduz mu cocuklariniz
Allah bagislasin.
Zor oluyordur özellikle bu dönemde
Ilahi güldürdünüz beni :))Bendede oluyor..öfkeli tripli haller..elimde değil..acayip geriliyorum..bazen ağlıyorum..duygusallık nöbeti geliyor..ufff ..napimm ..fırsat bulursam uyuyorum,vitamin hapları alıyorum..süt ve yoğurt da sanki sakinleştiriyor..birde masaj yaptıracak birini bulursam....deymeyin keyfimeeeee
Sanirim ramazanın da etkisi var su icemedim yeterinceBen de öyleydim, vücudum şişer, vücudumla birlikte sinirlerim de şişer, patlamaya hazır bomba ama ben yendim nasıl? Bol bol su içerek ama gerçekten her gün 2.5 lt su içtim. Normalde haftada 2-3 bardak su içen biriydim, gerçekten inanamadım bendeki etkisine. Eğer çok su içmiyosanız bi deneyin derim
Bende bu gün söz verdim çünkü vicdan azabi çekiyorum resmen insallah sözümu tutabilirimBen de sizin gibiyim. Regl öncesi başlıyor ve regl olunca iki gün daha sürüyor. Saçma sapan herseye Ağlıyorum. Hatta bugün de regl oldum ağla ağla şişti yüzüm. Regl donemlerimde saçma sapan kuruntular, ağlama nöbetleri, saçma sapan sinir harbi yaşıyorum. Sadece bu dönemlerde ne olursa olsun eşime ve kızıma tepki vermemek için kendime söz verdim...
Sorma canim kadinlatimiz yuku cok fazlaAllah size de kokaylik versinnedir bu kadinlarin derdi oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?