- Emoji Skoru
- 4.101
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi four dahlia
-
Cikolata ile aram pek iyi degil hem diyetteyimÇikolata ye.
Sancısız geçiriyorsanda şükret.
Benim ağrıdan yastıkları ısırmaktan sağa sola kızacak dermanım kalmıyor
Benim yalnız kalmam mümkün degil 4 evladim var rabbim bagislasin normalde takmıyordum sinir halini ama cocuklar olduktan sonra cok üzülüyorum onlara yansittigim icinBende aynı şeyleri yaşıyorum regli olmadan 1 hafta önce başlıyor depresyon hali, her şeye kafayı takıyorum ağlıyorum sinir sistemim bozuluyo resmen.
çözümü nedir bilmiyorum ama sanırım bütün kadınların regli dönemlerinde sessizliğe yalnız kalmaya ihtiyacı var. hatta keşke işyerleri de regli dönemlerinde kadınlara izin verse.
Ben de sevmem ama mutluluk hormonu salgıladığı söylenir ya o yüzden önerdimCikolata ile aram pek iyi degil hem diyetteyimzaten pko var duzenli degil cok sukur sancim yok ama cok sinir var
Tamam deneyeyim ben bi hem ayda 1 taneden bişey olmaz heralde dimiBen de sevmem ama mutluluk hormonu salgıladığı söylenir ya o yüzden önerdim
Yasamayan bilemez sanirim ya benimki aşırı oluyor sabahtan aksama kadar evdeyim onun da etkisi var sanirim ama 4uz cocukla tek basina ilgilenmekte bu depresyon halinin asiriya kaçmasına sebep oluyor sanirimAdetim basladigindan beri ne sinir ne agri hic biri olmadi bende.Siz boyle diyince bir adet agrisi yada siniri nasil oluyorda cocigunuzu kendinizden uzaklastiracak kadar sinir yapiyor sasiriyorum .
Ben yasamadigim icin bilmiyorum .1 2 gun souruyorsa o gun hoc is yapmayin ccocuklardan kalan zamani dinlenerek gecirin belki size iyi gelir.Yasamayan bilemez sanirim ya benimki aşırı oluyor sabahtan aksama kadar evdeyim onun da etkisi var sanirim ama 4uz cocukla tek basina ilgilenmekte bu depresyon halinin asiriya kaçmasına sebep oluyor sanirim
Öyle bir sey ki cinnet seviyesinde gercekten problem tamam oyle 1 hafta falan sürmüyor cok şükür bu hal ama o 1 2 gün mahvediyor beni
Diyet için söylüyorsan tabiki bir şey olmaz :))) hem psikolojik olarakta iyi gelecektir. Şimdi bunu yedikten sonra mutlu olacağım düşüncesiyle ye ve farke görTamam deneyeyim ben bi hem ayda 1 taneden bişey olmaz heralde dimi
Merhabalar...
Sorunum basliktaki gibi hanimlar adet dönemi gelince adet olsam da olmasam da aşırı bir sinir aşırı tahammülsüzlük ağlama krizleri sizlerde de böyle mi..
Özellikle çocuklarıma karşı hic sabredemiyorum bagiriyorum onlara cok üzülerek söylüyorum cekistiriyorum onlar da benden uzaklasiyor daha 1.5 yasindalar anlamıyorlar ama elimde degil inanin ben böyle olmak istemiyorum onlara bağırınca bile o kadar üzülüyorum ki kötü anne gibi hissediyorum kendimi. Normalde böyle degilim ama o dönem gelince icimden şeytan çıkıyor sanki tavsiye istiyorum hanimlar
Bitter çikolata diyetinizi olumsuz etkilemez, aksine kan şekerinizi düzenler, kalorisi sütlü çikolataya göre düşüktür ve yoğun kakao içerdiği için metabolizmayı hızlandırır ama tabii bir paket yemeyin, birkaç parça yersiniz.Tamam deneyeyim ben bi hem ayda 1 taneden bişey olmaz heralde dimi
Böyle her şeye bir bahane gibi olacak ama onlardan kalan zamanda evle ilgilenmek zorundayim benden baska yapacak kimse yok aksamda deliksiz uyumuyorlar gece de öyle sürekli bir tempo icerisindeyim..normalde şikayetçi degilim severek yapiyorumBen yasamadigim icin bilmiyorum .1 2 gun souruyorsa o gun hoc is yapmayin ccocuklardan kalan zamani dinlenerek gecirin belki size iyi gelir.
Açıklamanız icin cok tesekkur ederim gercekten deneyecegim . Bu gun bir saat evde leslie ve birsz plates yaptim cocuklari esime emanet edip.ama bana misin demedi uzerine bi de aglama krizi ..Bitter çikolata diyetinizi olumsuz etkilemez, aksine kan şekerinizi düzenler, kalorisi sütlü çikolataya göre düşüktür ve yoğun kakao içerdiği için metabolizmayı hızlandırır ama tabii bir paket yemeyin, birkaç parça yersiniz.
Regl döneminde aşırı sinirli oluyorsanız, yürüyüş iyi geliyor enerjinizi atıyorsunuz ama sizin 4 çocukla bunu yapmanız mümkün olmadığından ılık duş almayı, Melisa çayı içmeyi ve sinirinizi kontrol edemeyecek kadar öfkelendiğinizde gözlerinizi kapatıp derin nefes alarak 10'a kadar saymanızı ve bunu en azından üst üste 3 defa tekrarlamanızı öneririm.
Sizde haklisinin .Lakin ev isi birmez adetiniz oldugu gunler belli .Adet olmadan once evinizi silin supurun isleriniz varsa halledin adet ginunde hic bir is yapmayin.ev isi hic bir bitmiyor zaten bende ikzilere tek basima bakiyorum 7 ayliklar dediginiz gibi surekli bir tempo halindeyim daha yeni ev temizligi biti sabahtir ugrasiyorim.Simdide cocuklari uyut cok yoruldum cokBöyle her şeye bir bahane gibi olacak ama onlardan kalan zamanda evle ilgilenmek zorundayim benden baska yapacak kimse yok aksamda deliksiz uyumuyorlar gece de öyle sürekli bir tempo icerisindeyim..normalde şikayetçi degilim severek yapiyorum
Bir de ben tahammulsuz olunca onlari uyutamiyorim gerginliğimi anliyorlar uyumayinca huysuzlar daha cok geriliyorum esim de bir yere kadar sabrediyor bana sonra o da patliyor katlandikca katlanıyor herkes her sey uzerime geliyor sanki off
O dönemde hormonlar alt üst oluyor, sizle aynı durumdayım, regl dönemi öfke patlamalarım olur, herşeye ağlarım, duş, yürüyüş ve müzik benim kurtarıcılarım, dinleyebiliyorsanız sakinleştirici müziklerde dinleyin, bende işe yarıyor belki size de bir faydası olur.Açıklamanız icin cok tesekkur ederim gercekten deneyecegim . Bu gun bir saat evde leslie ve birsz plates yaptim cocuklari esime emanet edip.ama bana misin demedi uzerine bi de aglama krizi ..
Dediklerinizi uygulayacagim insallah faydasi olur
Allah size de kokaylik versinSizde haklisinin .Lakin ev isi birmez adetiniz oldugu gunler belli .Adet olmadan once evinizi silin supurun isleriniz varsa halledin adet ginunde hic bir is yapmayin.ev isi hic bir bitmiyor zaten bende ikzilere tek basima bakiyorum 7 ayliklar dediginiz gibi surekli bir tempo halindeyim daha yeni ev temizligi biti sabahtir ugrasiyorim.Simdide cocuklari uyut cok yoruldum cok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?