- Emoji Skoru
- 4.101
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi four dahlia
Merhabalar...
Sorunum basliktaki gibi hanimlar adet dönemi gelince adet olsam da olmasam da aşırı bir sinir aşırı tahammülsüzlük ağlama krizleri sizlerde de böyle mi..
Özellikle çocuklarıma karşı hic sabredemiyorum bagiriyorum onlara cok üzülerek söylüyorum cekistiriyorum onlar da benden uzaklasiyor daha 1.5 yasindalar anlamıyorlar ama elimde degil inanin ben böyle olmak istemiyorum onlara bağırınca bile o kadar üzülüyorum ki kötü anne gibi hissediyorum kendimi. Normalde böyle degilim ama o dönem gelince icimden şeytan çıkıyor sanki tavsiye istiyorum hanimlar![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Sorunum basliktaki gibi hanimlar adet dönemi gelince adet olsam da olmasam da aşırı bir sinir aşırı tahammülsüzlük ağlama krizleri sizlerde de böyle mi..
Özellikle çocuklarıma karşı hic sabredemiyorum bagiriyorum onlara cok üzülerek söylüyorum cekistiriyorum onlar da benden uzaklasiyor daha 1.5 yasindalar anlamıyorlar ama elimde degil inanin ben böyle olmak istemiyorum onlara bağırınca bile o kadar üzülüyorum ki kötü anne gibi hissediyorum kendimi. Normalde böyle degilim ama o dönem gelince icimden şeytan çıkıyor sanki tavsiye istiyorum hanimlar
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)