Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Yap bi takvim sekerim havan yerine gelsin.bizimde cok iyi degil psikolojiler merak etme.senden cok var burada.

etrafındaki herkes hamileyse neden psikolojin bozuldu canım? kötü durumdalar mı?yani hamilelikleri sıkıntılı mı geçiyor?

ya bu arada arkadaşlar ben bu ay ilk defa ovu testi ile takip ederek yapacağım aranızda bu şekilde hamile kalan var mı bütün yazlıları okuyamıyorum yapmam gereken özel birşey var mı kaçırdığım??birde ovu testinde kırmızı çift çizgiyi yakaladığımız günmü önemli o gün mü yapmak lazım yoksa öncesimi daha önemli kimisi öncesi diyor kafam çok karışık benim bu düşüncelerden uzaklaşmam lazım aslında çok sakin bir insanım ama nedense bu durumda olamıyorum çok panik oluyorum her ay acaba olmazmı acaba acaba diye diye artık eşim bile dalga geçiyor benle

Kizlar bisey dicem. Normalde benim yumurtlamam 10. Gun oluyordu bu ay 15. Gun oldu. Simdi ben yumurtlama tarihinden sonraki 14. Gun regli olucam dimi? Döngü uzamış oluyor sanirim. O zaman benim 2 eylul degil 4 eylul olacak regli tarihi dimi?

etrafındaki herkes hamileyse neden psikolojin bozuldu canım? kötü durumdalar mı?yani hamilelikleri sıkıntılı mı geçiyor?
hayır tabiki hiç istemiyoruz diyen arkadaşlarımın bile hepsi hemen hamile kaldı ben neden kalamadım hala onun sıkıntısı var o yüzden tabiki yoksa hiçbirinin problemi yok çok şükür:)

canım sanmıyorum ben adet tarihinin değişeceğini ben geçen ay temmuz 9 da normal yumurtlama günümdü ama ben 5 i gibi yumurtladım yani erken yumurtladım.adet döngüm ise 30 güne birdir.buna göre benim erken adet olmam gerekirdi ama öyle olmadı yine 30.gün adet oldum.ben erken yada geç yumurtlamanın adet döngüsünü değiştirdiğini düşünmüyorum.yada herkeste öyle olmuyor....

canım ben daha yeni evliyim 3 buçuk aylık diyelim ama 32 yaşındayım bi deneyelim dedik geçen ay sadece14 gün hesaplaması yaptık eşimle ortalama 5-6 gün üst üste birliktelik oldu geçen ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptım dr kimyasal gebelik dedi ben geçen ay iş ev yoğunluğu yaşadım ondan olduğunu düşünüyorum dr devam ara vermenize gerek yok dedi bizde bu ay tekrar hesaplama yaptık ayın 14 çıktı yumurtlama tarihi bizde 10 11 13 14 15 de birliktelik oldu iki gün önce çift çizgiyi gördüm bakalım kanda ne olacak erken öğrenmek istiyorum ki izin yapıp dinlenicem tekrar düşük istemiyorum rabbim de izin verirse tabii

Canim ovulasyon testi idrardski lh hormonu tavan yaptiginda 2. Cizgiyi koyu cikariyor. Buda demek oluyorki yumurtan catlamaya hazir 24-36 saat icinde catlayacak hazirlikli ol. yumurtlama yaklastiginda 2 gunde 1 iliski ideal olani. Cift cizgiyi gordugunde ve siliklestiginde birlikte olmalisin. Cift cizgiyi gordugunde birliktelik olursa spermcikler hazir asker pozisyonunda yumurtaya tezahurat yapiyorlar catla catla diye o sirada catlarsa spermcikler yarisiyor ve sampiyon sperm dollenme icin savasi baslatiyor. Yada catladiktan sonra yani ovulasyon koyu cift cizgiden sonra siliklesiyor. Bu defa çatlamış yalniz yumurta gel gel gel guzelim sarkisini soyluyor spermlere spermler halay esliginde yumurtaya dogru ilerliyorlar. Yine azimli,zeki,cevik sperm digerlerini geciyor ve mutlu sonla dollenme oluyor.

tebrik ederim şekerim çok güzel anlatmışşsın o savş sahnesi resmen gözümde canlandı hadi hayırlısı bakalım gazamız mübarek ola inşallah bu bayrm çifte mutluluk olacak çünkü benm BAT 23 eylül yani arefe günü:)

allahım ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi döllenme olayı iyi güldüm valla

Dollenme olmazsa spermcikler telef oluyor. Yumurtada kavusamadiklari icin kendini yerden yere vuruyor ve adet kanamasi basliyor, cektigimiz karin agrisi kasik agrisida yumurta kendini yerden yere vurdugundan oluyor. Benim hikayem bu.

hayırlısı olsun cnm hakkında dikkat et kendine.bu kimyasal gebelik işinide burada öğrendim.nasıl oluyor o ya.ama hiçbir zararı yokmuş onu duydum devam edilebiliyormuş normal şekilde çalışmaya ağır düşüklerde çünkü bazen bir iki ay korunma isteyebiliyor doktor vücudun kendini toplaması için.aslında çokta kendini dinlememek lazım sanırım ben hamilelik için spoar salonuna gidiyordum agır spor yapıyordum onu ve diyeti bıraktım kendime dikkat ediyorum ama olmadı bakalım.28 yaşındayım ben işim nedeni ile 2 sene yapmadım 3 aydırda istiyoruz artık ama sonuç olumsuz geçen ay çok stresli bir süreç geçirdik birde ovu gününü kaçırdık tabi o yüzden agustos ayını es geçtim beklemiyordum zaten kısmet artık bu aya.ovu ilede tutturamaz isem akışına bırakacağım bu çoçık düşüncesinen biraz uzaklaşacağım artık allaha bırakıyorum yoksa ben böyle kafayı sıyırırım:)

kızlar az önce yavruağzı kahvemsi bir leke geldi peçeteye sildiğimde gördüm. Geçen ay kimyasal dada bu leke gelip 2 gün sonra adet olmuştum.

Ovulasyondan sonra regl e kadar geçen süre her kadında farklı olmakla beraber sabittir ve sadece 1-2 gün oynama olabilir bu uzunluk 11-16 gün Arasında değişir Eylemeylemce cnm ilk ovulasyon takibin olduğu için bu uzunluk senin için kaç bilemeyiz Dediğim gibi 11 de olabilir 14 de 16 ya da Çıkabilir bekleyip Görelim

Yumurtlama gunlerinde kadinlarin güzelleştiğini biliyor muydunuz?
Yumurtlama döneminde oluşan islakligin iliskinin daha rahat gecmesini sagladigini, o sivinin spremlerin daha iyi yumurtaya ulasmasini sagladigini biliyor muydunuz?
evet ıslakla ilgli bu konuyu okumuştum ama güzelleştiğimizi hiç okumamıştım :)

Cnm Herşeyden önce stres ve panik yok ovulasyon testin de çizgi koyulsşmaya başlayınca Çalışmalara başla ne zaman çift iki koyu çizgiyi gördün bil ki yumurtan çok yakında çatlayacak çalışmaları sıklaştır tekrar çizgi silikleşmeye başladı ise bil ki o gün ovulasyon günün o günü kesinlikle değerlendir hadi kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…