- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Hepimizin canım inşallah.canım aynı yaştayız. gönlünce olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin canım inşallah.canım aynı yaştayız. gönlünce olur inşallah
geçmiş olsun güzelim papatya ve ıhlamur içebilirsin iki fincanı geçmesin ama. bu arada grip de hamilelik belirtisiymiş öyle duymuştum :) hüzünlüymüşsün olmaz bize yapamazsın bunu sonra hepimiz mahvoluruz sen neşe kaynağımızsın bizim hadi kendine gel güzel şeyler düşün bak şarkımızı aç dinle ne yaparsan yap aşk ileSaol tatlım bi kırıklık var halsizlik ama bu hamilelikle ilgili değil. Ciddi ciddi grip olucam belli. Gribim çok ağır geçer benim. Şimdi takviye bitki çayı falanda içemiyorum. Limonlu çayla idare etmeye çalışıcam.
Cnm iğne vurulalı 10 gün oldu ama Yum çatlayalı ancak 8 gün falan olmuştur o Yüzden biraz daha sabıryok kız yapmam mı hiç ama geçiyo etkisi herhalde artık bugün 10. gün silikleşmiş moralim bozuldu yine olmadı demekki Veson yaa
Belki geç çatlayacaktır stres yapma stres yaptıkça gecikirKızlar selam, nasılsınız? çok yazamasam da takipteyim sizi de. bu ay ben de yumurtlama olmayacak sanırım, hi bir belirti yok. acaba bazı aylar yumurta oluşmuyordu da biz mi bilmiyorduk diye düşünmeye başladım. Fikri olan var mı?
Hadi sonucu sabırsızlıkla bekliyoruzben geldim kızlar kan örneğini verdim 2 saate çıkacak ama ben gitmeden öğrenemiyomuşum mecbur iş çıkışı gidip alıcam tlf diye ısrar ettim ama nuh dediler valla bu arada ben dermancana sordum tatlım olmaz dedi cerrahiyede sormuştum sanki ama olsun orda yapılıyorsa oraya çok yakınım zaten bu test güzel çıkarsa cumada orda yaptırırım değer takibi için
ben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi yanılıyorsun. yumurtlama her ay olmazsa adette olmazsın ki öyle değil mi? yumurtlama bir sonraki adet için olmuyormu.evet her ay yumurtlama olmuyor malesef
Nefes de alıp verebiliyor musun?benimde gözlerim yanıyor kızlar ne belirtisiydi bu :) birde garip midem bulandı birden
Canım yumurta olusmasaydi adette olmazdı diye biliyorum benKızlar selam, nasılsınız? çok yazamasam da takipteyim sizi de. bu ay ben de yumurtlama olmayacak sanırım, hi bir belirti yok. acaba bazı aylar yumurta oluşmuyordu da biz mi bilmiyorduk diye düşünmeye başladım. Fikri olan var mı?
aaaa evet şimdi farkettimmNefes de alıp verebiliyor musun?
Yumurtlama olmadığı ay da regl görürsün ama gecikmeli gelirben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi yanılıyorsun. yumurtlama her ay olmazsa adette olmazsın ki öyle değil mi? yumurtlama bir sonraki adet için olmuyormu.
ben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi yanılıyorsun. yumurtlama her ay olmazsa adette olmazsın ki öyle değil mi? yumurtlama bir sonraki adet için olmuyormu.
Canım yumurta olusmasaydi adette olmazdı diye biliyorum ben
bilgilendirme için tşkler öğrenmiş oldum :)Yumurtlama olmadığı halde bir kadının adet görebilmesi (mens, regl, menstruasyon) mümkündür. Bu tür kanamalar çoğunlukla süre ve miktar olarak kadının normal adet kanamasından farklıdır, genellikle düzensiz vakitsiz kanamalardır, ancak normal adet zamanına denk gelebilir.-alıntıdır-
Yok canım yumurtlama olmasada regli oluyorsun. Bazen yumurtlama olmuyor.ben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi yanılıyorsun. yumurtlama her ay olmazsa adette olmazsın ki öyle değil mi? yumurtlama bir sonraki adet için olmuyormu.
Benim kaynanam gecenlerde eltime demişki niye çocuk yapmıyorlar. Daha ne bekliyorlar. Yaşları geldi geçiyor. Olmuyorsa doktora gitsimler tedavi olsunlar. Teyyy Allah'ım. Eltim benden 8 yaş küçük. Onu tembihlemiş benimle konuşsun diye. Çalışmalarımıza hız verdik. Kaynanam yapsınlar çocuk dedi ya hemen yapmam lazım, hemen...[/Q
alemsin canım
Benim kaynanam gecenlerde eltime demişki niye çocuk yapmıyorlar. Daha ne bekliyorlar. Yaşları geldi geçiyor. Olmuyorsa doktora gitsimler tedavi olsunlar. Teyyy Allah'ım. Eltim benden 8 yaş küçük. Onu tembihlemiş benimle konuşsun diye. Çalışmalarımıza hız verdik. Kaynanam yapsınlar çocuk dedi ya hemen yapmam lazım, hemen...
Yok canım olmaz. Hiç hazetmem kendisinden oda benden.kaynana kaynar kazana desem ayıp mı olur acaba