• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Saol tatlım bi kırıklık var halsizlik ama bu hamilelikle ilgili değil. Ciddi ciddi grip olucam belli. Gribim çok ağır geçer benim. Şimdi takviye bitki çayı falanda içemiyorum. Limonlu çayla idare etmeye çalışıcam.
geçmiş olsun güzelim papatya ve ıhlamur içebilirsin iki fincanı geçmesin ama. bu arada grip de hamilelik belirtisiymiş öyle duymuştum :) hüzünlüymüşsün olmaz bize yapamazsın bunu sonra hepimiz mahvoluruz sen neşe kaynağımızsın bizim hadi kendine gel güzel şeyler düşün bak şarkımızı aç dinle ne yaparsan yap aşk ile:KK73:

Kızlar selam, nasılsınız? çok yazamasam da takipteyim sizi de. bu ay ben de yumurtlama olmayacak sanırım, hi bir belirti yok. acaba bazı aylar yumurta oluşmuyordu da biz mi bilmiyorduk diye düşünmeye başladım. Fikri olan var mı?
Belki geç çatlayacaktır stres yapma stres yaptıkça gecikir

ben geldim kızlar kan örneğini verdim 2 saate çıkacak ama ben gitmeden öğrenemiyomuşum mecbur iş çıkışı gidip alıcam tlf diye ısrar ettim ama nuh dediler valla bu arada ben dermancana sordum tatlım olmaz dedi cerrahiyede sormuştum sanki ama olsun orda yapılıyorsa oraya çok yakınım zaten bu test güzel çıkarsa cumada orda yaptırırım değer takibi için :KK39::KK39:
Hadi sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz

Kızlar selam, nasılsınız? çok yazamasam da takipteyim sizi de. bu ay ben de yumurtlama olmayacak sanırım, hi bir belirti yok. acaba bazı aylar yumurta oluşmuyordu da biz mi bilmiyorduk diye düşünmeye başladım. Fikri olan var mı?
Canım yumurta olusmasaydi adette olmazdı diye biliyorum ben

ben mi yanlış biliyorum yoksa sen mi yanılıyorsun. yumurtlama her ay olmazsa adette olmazsın ki öyle değil mi? yumurtlama bir sonraki adet için olmuyormu.

Canım yumurta olusmasaydi adette olmazdı diye biliyorum ben

Yumurtlama olmadığı halde bir kadının adet görebilmesi (mens, regl, menstruasyon) mümkündür. Bu tür kanamalar çoğunlukla süre ve miktar olarak kadının normal adet kanamasından farklıdır, genellikle düzensiz vakitsiz kanamalardır, ancak normal adet zamanına denk gelebilir.-alıntıdır-

:KK66:

Yumurtlama olmadığı halde bir kadının adet görebilmesi (mens, regl, menstruasyon) mümkündür. Bu tür kanamalar çoğunlukla süre ve miktar olarak kadının normal adet kanamasından farklıdır, genellikle düzensiz vakitsiz kanamalardır, ancak normal adet zamanına denk gelebilir.-alıntıdır-

:KK66:
bilgilendirme için tşkler öğrenmiş oldum :)

yaaa şimdi yeni soru işareti oluştu kafamda geçen ay 36 gün sonra regl oldum ben. yumurtlama olmamış olabilir mi?

Benim kaynanam gecenlerde eltime demişki niye çocuk yapmıyorlar. Daha ne bekliyorlar. Yaşları geldi geçiyor. Olmuyorsa doktora gitsimler tedavi olsunlar. Teyyy Allah'ım. Eltim benden 8 yaş küçük. Onu tembihlemiş benimle konuşsun diye. Çalışmalarımıza hız verdik. Kaynanam yapsınlar çocuk dedi ya hemen yapmam lazım, hemen...

Benim kaynanam gecenlerde eltime demişki niye çocuk yapmıyorlar. Daha ne bekliyorlar. Yaşları geldi geçiyor. Olmuyorsa doktora gitsimler tedavi olsunlar. Teyyy Allah'ım. Eltim benden 8 yaş küçük. Onu tembihlemiş benimle konuşsun diye. Çalışmalarımıza hız verdik. Kaynanam yapsınlar çocuk dedi ya hemen yapmam lazım, hemen...[/Q

alemsin canım :KK36:

Benim kaynanam gecenlerde eltime demişki niye çocuk yapmıyorlar. Daha ne bekliyorlar. Yaşları geldi geçiyor. Olmuyorsa doktora gitsimler tedavi olsunlar. Teyyy Allah'ım. Eltim benden 8 yaş küçük. Onu tembihlemiş benimle konuşsun diye. Çalışmalarımıza hız verdik. Kaynanam yapsınlar çocuk dedi ya hemen yapmam lazım, hemen...

kaynana kaynar kazana desem ayıp mı olur acaba:KK11:

Back