Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Canim 3 aydir yapiyorum takibi ben.2 aydir10. Gun catliyordu catladiktan 15 gun sonrada regli oluyordum. Cok veri yok elimde oncesinde dgm kontrol hapi kullandigim icin. Bu ay gec catladi. Beklenen regli tarihim 2 eylul gecikme olursa heveslenmiyeyim ben en iyisi.

Cnm normal bir gebelikte hcg 2 günde bir ikiye katlaması gerekir kimyasal gebelikte hcg bu artışı gösteremeden hemen düşüşe geçer çünkü Oluşan embriyo rahme tutumamadan regl kanaması ile dışarı atılıyor.doğal bir süreç olduğu için Dr lar korunmaya gerek olmadığını söylüyor.hatta birçok kadın bu olayı yaşıyor ve basit bir adet gecikmesi olarak değerlendiriyor.bir yerde okumuştum kimyasal gebelik sonrası hamile kalma şansı artıyormuş.kimyasal gebelik yaşayanlara duyurulur

Anladım cnm o zaman sen ovulasyondan tahminen 13-16 gün sonra regl bekle ama ovulasyon tarihini bildiğin için 12 gün sonra test yap varsa zaten çıkar

Anladım cnm o zaman sen ovulasyondan tahminen 13-16 gün sonra regl bekle ama ovulasyon tarihini bildiğin için 12 gün sonra test yap varsa zaten çıkar
Tamam canim. Ayy resmen senden danismanlik aliyorum. Allah razi olsun. Icimi rahatlatiyosun. Saol canim benim.

inşallah herşey yolunda gider bu sefer canım ben de korkuyorum aslında herşeyin hayırlısı

inşallah canım Allah kimseyi önce güldürüp sonra üzmesin. Aynı belirtileri bizzat yaşıyorum. Belirti aramasam bile kasık ağrım rahatsız ediyo. Tuvalete gidince akıntım rahatsız ediyo. Anlayamıyorum kendimi. Beklicem bakalım Hayırlısı Allahtan sağlıkla gelicekse gelsin bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…