Ben de duymamıştım ama hamilelikte güzelleştiğini duymuştum demekki hormonlardan dolayıevet ıslakla ilgli bu konuyu okumuştum ama güzelleştiğimizi hiç okumamıştım :)
Canim ovulasyon testi idrardski lh hormonu tavan yaptiginda 2. Cizgiyi koyu cikariyor. Buda demek oluyorki yumurtan catlamaya hazir 24-36 saat icinde catlayacak hazirlikli ol. yumurtlama yaklastiginda 2 gunde 1 iliski ideal olani. Cift cizgiyi gordugunde ve siliklestiginde birlikte olmalisin. Cift cizgiyi gordugunde birliktelik olursa spermcikler hazir asker pozisyonunda yumurtaya tezahurat yapiyorlar catla catla diye o sirada catlarsa spermcikler yarisiyor ve sampiyon sperm dollenme icin savasi baslatiyor. Yada catladiktan sonra yani ovulasyon koyu cift cizgiden sonra siliklesiyor. Bu defa çatlamış yalniz yumurta gel gel gel guzelim sarkisini soyluyor spermlere spermler halay esliginde yumurtaya dogru ilerliyorlar. Yine azimli,zeki,cevik sperm digerlerini geciyor ve mutlu sonla dollenme oluyor.
Canim 3 aydir yapiyorum takibi ben.2 aydir10. Gun catliyordu catladiktan 15 gun sonrada regli oluyordum. Cok veri yok elimde oncesinde dgm kontrol hapi kullandigim icin. Bu ay gec catladi. Beklenen regli tarihim 2 eylul gecikme olursa heveslenmiyeyim ben en iyisi.Ovulasyondan sonra regl e kadar geçen süre her kadında farklı olmakla beraber sabittir ve sadece 1-2 gün oynama olabilir bu uzunluk 11-16 gün Arasında değişirEylemeylemce cnm ilk ovulasyon takibin olduğu için bu uzunluk senin için kaç bilemeyiz Dediğim gibi 11 de olabilir 14 de 16 ya da Çıkabilir bekleyip Görelim
Cnm normal bir gebelikte hcg 2 günde bir ikiye katlaması gerekir kimyasal gebelikte hcg bu artışı gösteremeden hemen düşüşe geçer çünkü Oluşan embriyo rahme tutumamadan regl kanaması ile dışarı atılıyor.doğal bir süreç olduğu için Dr lar korunmaya gerek olmadığını söylüyor.hatta birçok kadın bu olayı yaşıyor ve basit bir adet gecikmesi olarak değerlendiriyor.bir yerde okumuştum kimyasal gebelik sonrası hamile kalma şansı artıyormuş.kimyasal gebelik yaşayanlara duyurulurhayırlısı olsun cnm hakkında dikkat et kendine.bu kimyasal gebelik işinide burada öğrendim.nasıl oluyor o ya.ama hiçbir zararı yokmuş onu duydum devam edilebiliyormuş normal şekilde çalışmaya ağır düşüklerde çünkü bazen bir iki ay korunma isteyebiliyor doktor vücudun kendini toplaması için.aslında çokta kendini dinlememek lazım sanırım ben hamilelik için spoar salonuna gidiyordum agır spor yapıyordum onu ve diyeti bıraktım kendime dikkat ediyorum ama olmadı bakalım.28 yaşındayım ben işim nedeni ile 2 sene yapmadım 3 aydırda istiyoruz artık ama sonuç olumsuz geçen ay çok stresli bir süreç geçirdik birde ovu gününü kaçırdık tabi o yüzden agustos ayını es geçtim beklemiyordum zaten kısmet artık bu aya.ovu ilede tutturamaz isem akışına bırakacağım bu çoçık düşüncesinen biraz uzaklaşacağım artık allaha bırakıyorum yoksa ben böyle kafayı sıyırırım:)
Anladım cnm o zaman sen ovulasyondan tahminen 13-16 gün sonra regl bekle ama ovulasyon tarihini bildiğin için 12 gün sonra test yap varsa zaten çıkarCanim 3 aydir yapiyorum takibi ben.2 aydir10. Gun catliyordu catladiktan 15 gun sonrada regli oluyordum. Cok veri yok elimde oncesinde dgm kontrol hapi kullandigim icin. Bu ay gec catladi. Beklenen regli tarihim 2 eylul gecikme olursa heveslenmiyeyim ben en iyisi.
regl kaçtasın cnmkızlar az önce yavruağzı kahvemsi bir leke geldi peçeteye sildiğimde gördüm. Geçen ay kimyasal dada bu leke gelip 2 gün sonra adet olmuştum.
Hakkınızda hayırlısı. İnşaAllah hayırlı haberlerle gelCanlar test sonucunu almaya gidiyorum bana dua edermisiniz güzel haberlerde döneyim size inşallah
Heyecanla bekliyoruzCanlar test sonucunu almaya gidiyorum bana dua edermisiniz güzel haberlerde döneyim size inşallah
Allahim nasip etmis olsun insallah. Rabbim yuzunu guldursun hayırlısıylaCanlar test sonucunu almaya gidiyorum bana dua edermisiniz güzel haberlerde döneyim size inşallah
Tamam canim. Ayy resmen senden danismanlik aliyorum. Allah razi olsun. Icimi rahatlatiyosun. Saol canim benim.Anladım cnm o zaman sen ovulasyondan tahminen 13-16 gün sonra regl bekle ama ovulasyon tarihini bildiğin için 12 gün sonra test yap varsa zaten çıkar
R
regl kaçtasın cnm
22 biraz erken degil mi cnm, kac gunde bi oluyorsun ?bugun 22 canım
Canim dun net cikti bugun cok az belirgin cikti. Canim sikildiSrn iyice moralini bozdun canim ya. Hrm senin 2. Cizgide cikti. Biraz sakin ol.uzme kendini.
22 biraz erken degil mi cnm, kac gunde bi oluyorsun ?
inşallah herşey yolunda gider bu sefer canım ben de korkuyorum aslında herşeyin hayırlısı28 günde canım. Geçen ayda aynı zamanda oldu işte bu lekenme. Zaten Test yapmıcam adetim geçene kadar.
inşallah bebeğin seninledir. yanlış hatırlamıyorsam farklı testlerle yapmıştın belki de ondan farklı çıkmıştır.Canim dun net cikti bugun cok az belirgin cikti. Canim sikildi
Canım testin fotosu varsa atsana ikisinideCanim dun net cikti bugun cok az belirgin cikti. Canim sikildi
inşallah herşey yolunda gider bu sefer canım ben de korkuyorum aslında herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?