• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim ovulasyon testi idrardski lh hormonu tavan yaptiginda 2. Cizgiyi koyu cikariyor. Buda demek oluyorki yumurtan catlamaya hazir 24-36 saat icinde catlayacak hazirlikli ol. yumurtlama yaklastiginda 2 gunde 1 iliski ideal olani. Cift cizgiyi gordugunde ve siliklestiginde birlikte olmalisin. Cift cizgiyi gordugunde birliktelik olursa spermcikler hazir asker pozisyonunda yumurtaya tezahurat yapiyorlar catla catla diye o sirada catlarsa spermcikler yarisiyor ve sampiyon sperm dollenme icin savasi baslatiyor. Yada catladiktan sonra yani ovulasyon koyu cift cizgiden sonra siliklesiyor. Bu defa çatlamış yalniz yumurta gel gel gel guzelim sarkisini soyluyor spermlere spermler halay esliginde yumurtaya dogru ilerliyorlar. Yine azimli,zeki,cevik sperm digerlerini geciyor ve mutlu sonla dollenme oluyor.
:KK70:

Ovulasyondan sonra regl e kadar geçen süre her kadında farklı olmakla beraber sabittir ve sadece 1-2 gün oynama olabilir bu uzunluk 11-16 gün Arasında değişir Eylemeylemce Eylemeylemce cnm ilk ovulasyon takibin olduğu için bu uzunluk senin için kaç bilemeyiz Dediğim gibi 11 de olabilir 14 de 16 ya da Çıkabilir bekleyip Görelim:KK66:
Canim 3 aydir yapiyorum takibi ben.2 aydir10. Gun catliyordu catladiktan 15 gun sonrada regli oluyordum. Cok veri yok elimde oncesinde dgm kontrol hapi kullandigim icin. Bu ay gec catladi. Beklenen regli tarihim 2 eylul gecikme olursa heveslenmiyeyim ben en iyisi.

hayırlısı olsun cnm hakkında dikkat et kendine.bu kimyasal gebelik işinide burada öğrendim.nasıl oluyor o ya.ama hiçbir zararı yokmuş onu duydum devam edilebiliyormuş normal şekilde çalışmaya ağır düşüklerde çünkü bazen bir iki ay korunma isteyebiliyor doktor vücudun kendini toplaması için.aslında çokta kendini dinlememek lazım sanırım ben hamilelik için spoar salonuna gidiyordum agır spor yapıyordum onu ve diyeti bıraktım kendime dikkat ediyorum ama olmadı bakalım.28 yaşındayım ben işim nedeni ile 2 sene yapmadım 3 aydırda istiyoruz artık ama sonuç olumsuz geçen ay çok stresli bir süreç geçirdik birde ovu gününü kaçırdık tabi o yüzden agustos ayını es geçtim beklemiyordum zaten kısmet artık bu aya.ovu ilede tutturamaz isem akışına bırakacağım bu çoçık düşüncesinen biraz uzaklaşacağım artık allaha bırakıyorum yoksa ben böyle kafayı sıyırırım:)
Cnm normal bir gebelikte hcg 2 günde bir ikiye katlaması gerekir kimyasal gebelikte hcg bu artışı gösteremeden hemen düşüşe geçer çünkü Oluşan embriyo rahme tutumamadan regl kanaması ile dışarı atılıyor.doğal bir süreç olduğu için Dr lar korunmaya gerek olmadığını söylüyor.hatta birçok kadın bu olayı yaşıyor ve basit bir adet gecikmesi olarak değerlendiriyor.bir yerde okumuştum kimyasal gebelik sonrası hamile kalma şansı artıyormuş.kimyasal gebelik yaşayanlara duyurulur;)

Canim 3 aydir yapiyorum takibi ben.2 aydir10. Gun catliyordu catladiktan 15 gun sonrada regli oluyordum. Cok veri yok elimde oncesinde dgm kontrol hapi kullandigim icin. Bu ay gec catladi. Beklenen regli tarihim 2 eylul gecikme olursa heveslenmiyeyim ben en iyisi.
Anladım cnm o zaman sen ovulasyondan tahminen 13-16 gün sonra regl bekle ama ovulasyon tarihini bildiğin için 12 gün sonra test yap varsa zaten çıkar

Anladım cnm o zaman sen ovulasyondan tahminen 13-16 gün sonra regl bekle ama ovulasyon tarihini bildiğin için 12 gün sonra test yap varsa zaten çıkar
Tamam canim. Ayy resmen senden danismanlik aliyorum. Allah razi olsun. Icimi rahatlatiyosun. Saol canim benim.:KK68:

inşallah herşey yolunda gider bu sefer canım ben de korkuyorum aslında herşeyin hayırlısı:110:

inşallah canım Allah kimseyi önce güldürüp sonra üzmesin. Aynı belirtileri bizzat yaşıyorum. Belirti aramasam bile kasık ağrım rahatsız ediyo. Tuvalete gidince akıntım rahatsız ediyo. Anlayamıyorum kendimi. Beklicem bakalım Hayırlısı Allahtan sağlıkla gelicekse gelsin bebeğim.

Back