• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
yaaa şimdi yeni soru işareti oluştu kafamda geçen ay 36 gün sonra regl oldum ben. yumurtlama olmamış olabilir mi?
Cnm benim her adet gecikmesi ovulasyon olmadığı anlamına gelmez bazen stres Kaynaklı ovulasyon da gecikme yaşanabilir bu Yüzden de regl geç gelir eğer hormonlarda bir sorun yoksa ve düzenli adet görüyorsan her ay yumurtan çatlar yumurta nadiren yani senede bir falan stres yorgunluk yada değişik başka dış nedenlerden ötürü çatlamayabilir ;)

Benim kaynanam gecenlerde eltime demişki niye çocuk yapmıyorlar. Daha ne bekliyorlar. Yaşları geldi geçiyor. Olmuyorsa doktora gitsimler tedavi olsunlar. Teyyy Allah'ım. Eltim benden 8 yaş küçük. Onu tembihlemiş benimle konuşsun diye. Çalışmalarımıza hız verdik. Kaynanam yapsınlar çocuk dedi ya hemen yapmam lazım, hemen...
Hangi günler yapacağını da söylesin bari:)))

Benim kaynanam gecenlerde eltime demişki niye çocuk yapmıyorlar. Daha ne bekliyorlar. Yaşları geldi geçiyor. Olmuyorsa doktora gitsimler tedavi olsunlar. Teyyy Allah'ım. Eltim benden 8 yaş küçük. Onu tembihlemiş benimle konuşsun diye. Çalışmalarımıza hız verdik. Kaynanam yapsınlar çocuk dedi ya hemen yapmam lazım, hemen...
herhalde kaynanalar ne derse o :) benimkiside öyle eltim yokta direk bize diyor bir sorun varsa bilelim diye .. sanki çocuğu onlara yapıcaz

Ay bu millet çok biliyor zaten. Ben 6 yıl sevgiliydim eşimle evlilik ne zaman diyolardı, şimdi de çocuk! Valla ben de evliliğin tadı çıkınca diyorum, hiç beklentiye girmesinler benden;) için ağlıyor da çaktırmıyorum, sen de öyle yap. Hem de eltin sana niye demiş bunu kızdım şimdi;) sen takma kafana taktıkça olmuyor

herhalde kaynanalar ne derse o :) benimkiside öyle eltim yokta direk bize diyor bir sorun varsa bilelim diye .. sanki çocuğu onlara yapıcaz
Canım iyi niyetinden sormuyor. İyi niyetle sorsa başım üstüne. Eşim dedki bi daha söylerse birine bişey bende sorun varmış dicem. Dert sahibi olsun diyor.

Ay bu millet çok biliyor zaten. Ben 6 yıl sevgiliydim eşimle evlilik ne zaman diyolardı, şimdi de çocuk! Valla ben de evliliğin tadı çıkınca diyorum, hiç beklentiye girmesinler benden:KK66: için ağlıyor da çaktırmıyorum, sen de öyle yap. Hem de eltin sana niye demiş bunu kızdım şimdi:KK66: sen takma kafana taktıkça olmuyor
Yok canım eltim çok iyidir, kardeşim gibidir. O demişki daha düşünmüyorlar. Artık yaşın bi önemi yok falan demiş.

yine de biraz ağır oldu galiba.kaynar kazana atmayalım da yine de çenelerini biraz daha tutsalar daha iyi olur.onlar olmasa bizim koçişler de olmazdı demi ama:KK15:
Canım bemimki başka bir tür. Anlatsam sayfalar sürer. Çok zor bir insan. Standartların üstünde bir kaynana. O derece...

Canım iyi niyetinden sormuyor. İyi niyetle sorsa başım üstüne. Eşim dedki bi daha söylerse birine bişey bende sorun varmış dicem. Dert sahibi olsun diyor.
Tövbe yarabbim insanı çıldırtıyolar işte böyle .. Banada kayınvalidem, eşimin ananesi, teyzeleri ( 4 teyze var) her gördüklerinde ayrı ayrı daha düşünmüyormusunuz yaşınız geçiyor neyi bekliyosunuz diyorlar. Birbirlerine kaç göz bişey yok mu daha diyorlar. Kilo almışsın bişey mi varda söylemiyosun diyolar, doktora gittinmi yaşın 32 bu yaştan sonra hemen öyle kolay olmaz diyolar :) bunalıyor insan eşimde sağolsun ağzını açıp bişey demez çatlıyorum sinirden de ne yapayım

Tövbe yarabbim insanı çıldırtıyolar işte böyle .. Banada kayınvalidem, eşimin ananesi, teyzeleri ( 4 teyze var) her gördüklerinde ayrı ayrı daha düşünmüyormusunuz yaşınız geçiyor neyi bekliyosunuz diyorlar. Birbirlerine kaç göz bişey yok mu daha diyorlar. Kilo almışsın bişey mi varda söylemiyosun diyolar, doktora gittinmi yaşın 32 bu yaştan sonra hemen öyle kolay olmaz diyolar :) bunalıyor insan eşimde sağolsun ağzını açıp bişey demez çatlıyorum sinirden de ne yapayım
Çok sinir bozucular ya. Biz zaten yeteri kadar stres yapiyoruz. Onlarin torun isteginden daha fazla bizim bebek istegimiz.kizlar takmiyoruz bunlari:KK47:. Kulaklari tikiyoruz. Biz ne yapiyorsak aşkla yapiyoruz. Anladiniz siz:KK9:

Yumurtlama gunlerinde kadinlarin güzelleştiğini biliyor muydunuz?
Yumurtlama döneminde oluşan islakligin iliskinin daha rahat gecmesini sagladigini, o sivinin spremlerin daha iyi yumurtaya ulasmasini sagladigini biliyor muydunuz?

Cnm benim her adet gecikmesi ovulasyon olmadığı anlamına gelmez bazen stres Kaynaklı ovulasyon da gecikme yaşanabilir bu Yüzden de regl geç gelir eğer hormonlarda bir sorun yoksa ve düzenli adet görüyorsan her ay yumurtan çatlar yumurta nadiren yani senede bir falan stres yorgunluk yada değişik başka dış nedenlerden ötürü çatlamayabilir :KK66:

hımmm.bu işler karışık be kızlar. hepsi de aslında olay bu ama bi ihtimal de böyle.neyse çok şey bilmeye de gerek yok bildikçe kafam karışıyo soru işaretleri artırıyo.:KK34:yine de cevap için teşekkürler.

hımmm.bu işler karışık be kızlar. hepsi de aslında olay bu ama bi ihtimal de böyle.neyse çok şey bilmeye de gerek yok bildikçe kafam karışıyo soru işaretleri artırıyo.:KK34:yine de cevap için teşekkürler.
Evet bilmeyenler daha kolay hamile kalıyor sanırım:KK64:

canım benim ben ücretli yaptıracak yer bulamadım yoksa parası sorun değil neyse ama cerrahiyide denicem şimdi kan verdim şu sonuçlar bi çıksın takip için ordada yaptırırım cuma günü inşallah
mutlaka dene aklında olsun 7/24 yapılıyor oranın acilinde ve en uygun fiyat veren orası oldu birde dediğim gibi ortadoğunun hastanesi olduğu için onların labaratuarını kullanıyorlar ve test sonucunu telefon ile öğrenebiliyorsun gayet iyi yani hiçbr sıkıntı çıkmıyor üstelikte aşırı yoğun bir acil olmadığı için çok beklemiyorsun daha ucuz yer istersende havalanınının yolunda özel güney hastanesi var orada 10 tl ye mesai saatlerinde 25 tl ye ise muayne ile birlikte bakıyorlar bilgin olsun....

mutlaka dene aklında olsun 7/24 yapılıyor oranın acilinde ve en uygun fiyat veren orası oldu birde dediğim gibi ortadoğunun hastanesi olduğu için onların labaratuarını kullanıyorlar ve test sonucunu telefon ile öğrenebiliyorsun gayet iyi yani hiçbr sıkıntı çıkmıyor üstelikte aşırı yoğun bir acil olmadığı için çok beklemiyorsun daha ucuz yer istersende havalanınının yolunda özel güney hastanesi var orada 10 tl ye mesai saatlerinde 25 tl ye ise muayne ile birlikte bakıyorlar bilgin olsun....

teşekkürler canım önce şu sonucu bi alalım hayırlısıyla devamında cerrahiyi denicem

teşekkürler canım önce şu sonucu bi alalım hayırlısıyla devamında cerrahiyi denicem
hakkında hayırlısı cnm mutlaka yaz sonucu bu testi nerde yaptırdın bu arada???ben takip edemedim onu bu arada kaç tıllık evlisin ne kadar süredir uğraşıyorsun bebek için merak ettimde....:)ben korunmayı bırkalı 3 adetimi görüyorum şuanda etrafımdaki herkes hamile piskolojim acayip bozuldu....

Back