Aynen öyle sen nasılsın
Sağol CNm hatırladım seni.rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşaşlah.seni daha fazla bekletmesin yüzünü güldürsün inşallah .Veson canımmmmm çok sevindim, kendim gibi sevindim. (Bu arada ben eski myssteriouss) Rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin, bu güzel akşam da bana da dua et olur mu?
Sağol CNm hatırladım seni.rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir gebelik nasip etsin inşaşlah.seni daha fazla bekletmesin yüzünü güldürsün inşallah .
Ay inanmıyorum çok güzel bir haber bumavimli CNm sana güzel bir haberim var
Çok sağol CNm darısı isteyenlere inşallah:))Ay inanmıyorum çok güzel bir haber bucanım benim hayırlı olsun
Yaa çok sevindim canım bak Allah duydu siziÇok sağol CNm darısı isteyenlere inşallah:))
Sağol CNm Allah razı olsun çok güzel bir sürpriz oldu:)Yaa çok sevindim canım bak Allah duydu sizisağlıklA kucağına al inşallah
Nasılsınız kızlarkızlar ya charmanttan haber yok başına bişey mi geldi
Slm kizlar hamilelik ilgili bildiklerimi sizinle baylasmak isterim 7 sene sonra bir kizim oldu simdi 6 aylik.
Canim sen yarinda dene her hamilelik testini kullanma yanlis sonuclar veriyor sen birinden sabit kal ordan kolay anlarsindun test yaptım negatifti sabah baktım bu haldeydı,
sabahta test yaptım yok bısye test mı bozuk
Eki Görüntüle 2019215