Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar ya 12 nisanda bat günüm kasıklarımda ağrı oluyo biz geçen ay başladık çalışmalara ve aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı durduğu için sanki o Zaman hamile olduğumda kasığımda bişey var gibi hissediyodum aynı his var bende de çok heyecanlıyım inşallah bu ay olmuştur bu iş bebişime kavuşurum

Pes etmek yok da insan bir noktadan sonra ne yapacağını bilmiyor.tıkanıyor
Canım eşine keçi boynuzu pekmezinden verdinmi hiç? Birde bal polen karışımı yiyebilirsiniz beraber inş. Inancinizi sakin kaybetmeyin.
Tatlım benim regl den 5 gün önce kahve leke geldi 1 gün boyunca hatta ben adet olucam sandım. Ama sonra gelen giden bidaha olmadı umarım hamilelik belirtisidir.
Bende hissetmistim ama emin olamamistim inş. Senin hislerinde gerçektir tatlım :)

Onun ikisini de denedim dün böğürtlen kökünü duydum bir arkadaştan ama zor bulunan birşey sanırım burda yok bulsaydım onu demeyecektim karı koca içiyormuşsun onu da

@triton-x Can'ım ya sanki sol kasığım dolu orda bişey var sen Nasıl hissettin titriyor arada hafif sızlıyor

Onun ikisini de denedim dün böğürtlen kökünü duydum bir arkadaştan ama zor bulunan birşey sanırım burda yok bulsaydım onu demeyecektim karı koca içiyormuşsun onu da
İçin canım bulursanız allahtan ümit kesilmez. elbet olacak inş.
@triton-x Can'ım ya sanki sol kasığım dolu orda bişey var sen Nasıl hissettin titriyor arada hafif sızlıyor
Bende sağdan yumurtlamisim. Orda hep doluluk hissi ve ara ara ağrı vardı.

Selam kızlar bende size birşey sormak istiyorum mide bulantim çok var hele sabah uyanınca ve akşamları çok oluyor domatesi çok sevdiğim halde yiyince çıkarmak zorunda kaldım ve cok istahim artti yağ kokusu midemi bulandırdı ve basim dönüyor kasiklarim da acayip derecede batmalar var eğilip kalkınca biyere uzaninca bazen çok fazla artıyor bu batmalar ve kasiklarim çok şiş ve sert tuvalete bu aralar çok sık çıkmaya başladım adetimi de 8 gün gecikti ve dün idrar testi yaptım sabah ama negatif çıktı ama belirtiler hala var acaba bida yapmalimiyim yarın yapmayı düşünüyorum yanlış gibi geliyor sanki böyle birşey olabilir mi lütfen yardımcı olun bebeği hissediyorum var gibi geliyor ve dollenmem geç oldu yani bebek varsa bile 2 haftaliktir en fazla

senin durum karışık biraz canım stresten gecikmede yaşayabilirsin bence bikaçgün sonra bi kanda baktır

selam arkadaşlar benim 8 yaşında bi oğlum var kardeş için bir senedir uğraşıyoruz ama olmadı benim kilo sorunum var onun dışında doktor sıkıntı yok dedi. üç günüm geçti kasıklar da ağrım göğüslerimde bi sızlama var test yaptım evde negatif yine de kana da baktırsam mı ama o da negatif olacak diye çok korkuyorum birde nedense bu ay farklı histtediyorum kendimi de umutlandımak istemiyorum ama sanki varmış gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…