- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
Canım eşine keçi boynuzu pekmezinden verdinmi hiç? Birde bal polen karışımı yiyebilirsiniz beraber inş. Inancinizi sakin kaybetmeyin.Pes etmek yok da insan bir noktadan sonra ne yapacağını bilmiyor.tıkanıyor
Tatlım benim regl den 5 gün önce kahve leke geldi 1 gün boyunca hatta ben adet olucam sandım. Ama sonra gelen giden bidaha olmadı umarım hamilelik belirtisidir.Aksam eve geldim kahverengi lekelenme yoktu ama biraz önce pembe renkli lekelenme geldi 1damlalik kadar neyin nesi anlamıyorum çok uykum geliyor üşüyorum acikiyorum ayak bileklerim ağrıyor neler oluyor bana anlamadım psikolojik olduğunu düşünmeye başladım artik
Bende hissetmistim ama emin olamamistim inş. Senin hislerinde gerçektir tatlım :)Kızlar ya 12 nisanda bat günüm kasıklarımda ağrı oluyo biz geçen ay başladık çalışmalara ve aralık ayında kürtaj oldum bebeğimin kalp atışı durduğu için sanki o Zaman hamile olduğumda kasığımda bişey var gibi hissediyodum aynı his var bende deçok heyecanlıyım inşallah bu ay olmuştur bu iş bebişime kavuşurum
Onun ikisini de denedim dün böğürtlen kökünü duydum bir arkadaştan ama zor bulunan birşey sanırım burda yok bulsaydım onu demeyecektimCanım eşine keçi boynuzu pekmezinden verdinmi hiç? Birde bal polen karışımı yiyebilirsiniz beraber inş. Inancinizi sakin kaybetmeyin.
Tatlım benim regl den 5 gün önce kahve leke geldi 1 gün boyunca hatta ben adet olucam sandım. Ama sonra gelen giden bidaha olmadı umarım hamilelik belirtisidir.
Bende hissetmistim ama emin olamamistim inş. Senin hislerinde gerçektir tatlım :)
İçin canım bulursanız allahtan ümit kesilmez. elbet olacak inş.Onun ikisini de denedim dün böğürtlen kökünü duydum bir arkadaştan ama zor bulunan birşey sanırım burda yok bulsaydım onu demeyecektimkarı koca içiyormuşsun onu da
Bende sağdan yumurtlamisim. Orda hep doluluk hissi ve ara ara ağrı vardı.@triton-x Can'ım ya sanki sol kasığım dolu orda bişey var sen Nasıl hissettintitriyor arada hafif sızlıyor
Evet ya bende de bu ay oluyo inşallah allahım tüm isteyenlere versinİçin canım bulursanız allahtan ümit kesilmez. elbet olacak inş.
Bende sağdan yumurtlamisim. Orda hep doluluk hissi ve ara ara ağrı vardı.
Bat 31 martta bugünde karın alt bölgemde sancı var sağ kasigim da ağrı var ayağımı çekiyor inşallah gebelik belirtisi oluro pemb leke güzel haberlere işaret cnm kaç gün var regle ? yerleşme lekelenmesi olabilir
İnşallah benim 1 gün gecti kahverengi akıntım devam ediyor sağ kasımda sancı var yürümekte zorlanıyorumHadi günü gelen ve gecenlerden guzel haberler alalim insallah
İnsallah bebistendir. Cok yürüme bence dinlen eger hamileysen bebeğe zarar gelmesinİnşallah benim 1 gün gecti kahverengi akıntım devam ediyor sağ kasımda sancı var yürümekte zorlanıyorum
benim migrenim tuttu her zamanki gibi adet geliyorum die haber veriyo :))Hadi günü gelen ve gecenlerden guzel haberler alalim insallah
canım gününde geçmiş oluyor bugün itibariyle yarın falan bi test yap çıkabilirBat 31 martta bugünde karın alt bölgemde sancı var sağ kasigim da ağrı var ayağımı çekiyor inşallah gebelik belirtisi olur
senin durum karışık biraz canım stresten gecikmede yaşayabilirsin bence bikaçgün sonra bi kanda baktırSelam kızlar bende size birşey sormak istiyorum mide bulantim çok var hele sabah uyanınca ve akşamları çok oluyor domatesi çok sevdiğim halde yiyince çıkarmak zorunda kaldım ve cok istahim artti yağ kokusu midemi bulandırdı ve basim dönüyor kasiklarim da acayip derecede batmalar var eğilip kalkınca biyere uzaninca bazen çok fazla artıyor bu batmalar ve kasiklarim çok şiş ve sert tuvalete bu aralar çok sık çıkmaya başladım adetimi de 8 gün gecikti ve dün idrar testi yaptım sabah ama negatif çıktı ama belirtiler hala var acaba bida yapmalimiyim yarın yapmayı düşünüyorum yanlış gibi geliyor sanki böyle birşey olabilir mi lütfen yardımcı olun bebeği hissediyorum var gibi geliyor ve dollenmem geç oldu yani bebek varsa bile 2 haftaliktir en fazla
inşallah ama çalışıyorum mecburen ofis içinde hareket etmek zorunda kalıyorumİnsallah bebistendir. Cok yürüme bence dinlen eger hamileysen bebeğe zarar gelmesin
slm kızlar nbr nasılsınız :)[/QUOTE merakla beklemedeyim yaa offf 4-5 gündür kahverengi akinti var 2 gündür adetim gecikti ara ara kahverengi akıntı devam ediyor
iyi canım senden naber nasıl gidiyor hamişlik 12 hafta olmuşun bile maşallah pek uğramıon burayaslm kızlar nbr nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?