Günaydın :)günaydın kızçeler
Gelen giden var mı kıs?günaydın kızçeler
yok canım ama az önce test yaptım negatif sende varmı bişeylerGelen giden var mı kıs?
Ben ya yarın yada bir sonraki güne bekliyorum ama hamilelik belirtisi hiç yokyok canım ama az önce test yaptım negatif sende varmı bişeyler
hayır olsun canım inşAllah yarın senden güzel haber alırızKızlar dün gece rüyamda dördüz kızlarım olduğunu gördüm. Ne tatlılardı yeni doğmuşlardı :))
benimde bugun bat günüm ama çamur gibi lekelenmlerim 2 gündür geliyordu bugun bişey yok anlayamadım normalde 2-3 gün çamur gibi lekelenmeden sonra kırmızılar gelirdi ama gelmedi bu sefer akşama kadar bekliyorumBat tarihi gelenler geçenler test yapanlar ne alemdesiniz? Benim bugün bat günü idi ve kör olası kırmızılar geldiler
inşallah hepimizden alırız canım.hayır olsun canım inşAllah yarın senden güzel haber alırız
Inşallah yerleşmedirbenimde bugun bat günüm ama çamur gibi lekelenmlerim 2 gündür geliyordu bugun bişey yok anlayamadım normalde 2-3 gün çamur gibi lekelenmeden sonra kırmızılar gelirdi ama gelmedi bu sefer akşama kadar bekliyorum
ay inşallah yaaa 2 senedir çok uğraşıyoruzz ama bilmiyorummm ya umutlanmak istemiyorumInşallah yerleşmedir
Canın sağolsun canım pes etmek yok:) öbür aya gelsin inş.Bat tarihi gelenler geçenler test yapanlar ne alemdesiniz? Benim bugün bat günü idi ve kör olası kırmızılar geldiler
Pes etmek yok da insan bir noktadan sonra ne yapacağını bilmiyor.tıkanıyorCanın sağolsun canım pes etmek yok:) öbür aya gelsin inş.
Hayırlısı olsun cnm ya hepimiz aynıyız ben de iki senedir uğraşıyorumay inşallah yaaa 2 senedir çok uğraşıyoruzz ama bilmiyorummm ya umutlanmak istemiyorum
o pemb leke güzel haberlere işaret cnm kaç gün var regle ? yerleşme lekelenmesi olabilirAksam eve geldim kahverengi lekelenme yoktu ama biraz önce pembe renkli lekelenme geldi 1damlalik kadar neyin nesi anlamıyorum çok uykum geliyor üşüyorum acikiyorum ayak bileklerim ağrıyor neler oluyor bana anlamadım psikolojik olduğunu düşünmeye başladım artik
İnşallah hamilelik belirtisidir bunlaarAksam eve geldim kahverengi lekelenme yoktu ama biraz önce pembe renkli lekelenme geldi 1damlalik kadar neyin nesi anlamıyorum çok uykum geliyor üşüyorum acikiyorum ayak bileklerim ağrıyor neler oluyor bana anlamadım psikolojik olduğunu düşünmeye başladım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?