Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aminn kuzum ins. Yarin gidiyoruz esimle. Ama benim migdem cok kotu

Ama ben hic gormedim ne yazdin :)

Canım benimde fsh im yüksek çıkmıştı hatta doktor hic vakit kaybetme direk tup bebek dedi. Amh istemedi çünkü eminim çok düşük çıkacak dedi. Vajinal muayenede yumurta sayımın az ve kalitesiz olduğunu görmüştü. Ben bunun için şubatta tup bebek yapma plani yapıyordum. Aralikta da adetin 2. Gununden 12. Gunune kadar her sabah ve aksam yemekten yarim saat önce corekotunu havanda ezip icine bir tatli kaşığı bal bir tutam tarçın atıp yedim. Arada da aksam yemekten 1 saat sonra 1 bardak testere disli aslan pençesi çayı içtim. Sabahlari yine aç karnına polen aksamlari ac karnina da arisutu kullandim. O ay rabbim nasip etti hepsivesile tabi ama denemek istersen diye yazdım

Burada canım :)

Kızlar benimde moralim cok bozuk Ankara daki hain saldırı cok canımı sıktı. Rabbim ailelerine sabır versin.
Terörin de Allah bin belasini versin!!!

Benim bugun iğnenin 16. Gunu.
Daha hic test yapmadim.
Gecen ay 17 sinde adet olmustum. 18. De olmamis olursam hala ozaman yapicam bakalim.
Hafif agrilarim da başladı gerci. Kısmet bakalim.

Sizler ne durumdasiniz?

Hamilelik durumu ise hala adet olmadim bu nasil bir gecikme ya hersey normalse 23 gun gecermi

@triton-x Skry10 kızlar yarın kontroller var sanırım :) guzel haberlerle gelin inşallah mutlaka haber verin bize merakta bırakmayın :)

Bende onlara bakmaya gelmistim ama daha gitmediler sanirim. Insallah ikisi dd cok guzel hBerler verirler bizlere :))

Kızlar çok şükür 12 mm lik minnişimin kalp atışlarını gördük, çok şükür çok sağlıklı :) Dr da ağlamaktan harap oldum. Çok şükür rabbime bugünleri gösterdi. Çok şükür...Allahım her isteyene nasip etsin inş.

Gözün aydin canim o ses mucize bir ses yaa icinde bir kalp daha atiyor rabbim aag salim kucagina almayi da nasip etsin insallah

Çok sevindim canım gözün aydın inşallah kucağına almayı nasip etsin

siboşşş napıyosun. görusemedık ne zamandır :) bende bugun adet oldum.
test nıye yapmadın.

ayy gözlerim doldu canım ya çok şükür Rabbim nasip etti bugünleri sana mükafatını aldın hep sevinç gözyaşların olsun arkadaşım Rabbim kucağına almyıda nasip etsin sağlıkla tescilli hamilesin artık bana da dua et kuzum

Gözünüz aydın canım çok sevindim. İnşaalh hep mutluluktan ağla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…