Aminn kuzum ins. Yarin gidiyoruz esimle. Ama benim migdem cok kotuBende iyiyim şükür canım okul baya yoğun bir de bu haftalarda kan basincindan dolayı baş ağrısı tansiyon düşmesi falan oluyor okulda baya zorluyor. Bulantim azaldi ama tam olarak bitmedi. Ikili testimiz iyi çıktı çok şükür oyle geciyor zaman :) insallah p.tesi güzel haberlerle gelirsin kuzum minigin sıkıca tutunsun annisine :)
Ama ben hic gormedim ne yazdin :)Canım önceden yazdığımı alintiladim:)
Ama ben hic gormedim ne yazdin :)
aminn canım hepimize inşAllah bizde cumartesi start verdik bakalım çalışmalara hayırlısı bakalım artıkGünaydın kızçelerbu hafta herkese uğur getirsin inşallah nasılsınız
İnşallah canım iyiyiz sen nasılsınGünaydın kızçelerbu hafta herkese uğur getirsin inşallah nasılsınız
Ankara dan dolayı cok üzgünümGünaydın kızçelerbu hafta herkese uğur getirsin inşallah nasılsınız
Bende onlara bakmaya gelmistim ama daha gitmediler sanirim. Insallah ikisi dd cok guzel hBerler verirler bizlere :))
Gözün aydin canim o ses mucize bir ses yaa icinde bir kalp daha atiyor rabbim aag salim kucagina almayi da nasip etsin insallahKızlar çok şükür 12 mm lik minnişimin kalp atışlarını gördük, çok şükür çok sağlıklı :) Dr da ağlamaktan harap oldum. Çok şükür rabbime bugünleri gösterdi. Çok şükür...Allahım her isteyene nasip etsin inş.
Amin canım inş. allah isteyen herkese nasip etsin.Gözün aydin canim o ses mucize bir ses yaa icinde bir kalp daha atiyor rabbim aag salim kucagina almayi da nasip etsin insallah
Çok sevindim canım gözün aydın inşallah kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür 12 mm lik minnişimin kalp atışlarını gördük, çok şükür çok sağlıklı :) Dr da ağlamaktan harap oldum. Çok şükür rabbime bugünleri gösterdi. Çok şükür...Allahım her isteyene nasip etsin inş.
siboşşş napıyosun. görusemedık ne zamandır :) bende bugun adet oldum.Kızlar benimde moralim cok bozuk Ankara daki hain saldırı cok canımı sıktı. Rabbim ailelerine sabır versin.
Terörin de Allah bin belasini versin!!!
Benim bugun iğnenin 16. Gunu.
Daha hic test yapmadim.
Gecen ay 17 sinde adet olmustum. 18. De olmamis olursam hala ozaman yapicam bakalim.
Hafif agrilarim da başladı gerci. Kısmet bakalim.
Sizler ne durumdasiniz?
ayy gözlerim doldu canım ya çok şükür Rabbim nasip etti bugünleri sana mükafatını aldın hep sevinç gözyaşların olsun arkadaşım Rabbim kucağına almyıda nasip etsin sağlıklaKızlar çok şükür 12 mm lik minnişimin kalp atışlarını gördük, çok şükür çok sağlıklı :) Dr da ağlamaktan harap oldum. Çok şükür rabbime bugünleri gösterdi. Çok şükür...Allahım her isteyene nasip etsin inş.
Gözünüz aydın canım çok sevindim. İnşaalh hep mutluluktan ağlaKızlar çok şükür 12 mm lik minnişimin kalp atışlarını gördük, çok şükür çok sağlıklı :) Dr da ağlamaktan harap oldum. Çok şükür rabbime bugünleri gösterdi. Çok şükür...Allahım her isteyene nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?