Hayırlısı olsun hakkinda üzülme cabum ins hsgden sonra hamile kalirsin uterun septum ne demekkızlar bende dr dan geliyorum bugün malesef regl oldum yine her ay gibi10gün sonra hsg çekilcek inşallah temiz çıkar dr uterun septum olabilir demişti ondan çok korkuyorum
rahim perdesiHayırlısı olsun hakkinda üzülme cabum ins hsgden sonra hamile kalirsin uterun septum ne demek
Valla buarada adet olanlara bile imreniyorum 20 gun gecti hala adet olmadim ben
Gittim gecen cumartesi karnimdan ultrasonla bakti temiz dedi tsh prolaktin bakti tabi beta da bakti kanda 0.1 cikti hormonlar da normal dedi adet söktürücü igne verdi ama hersey normal diye yaptirmadimrahim perdesitutunmaya engel oluyormuş ve düşüğede neden oluyormuş
sen dr a gittinmi cnm
Canım içini ferah tut inş. hiçbişeycik olmaz, hsg ile hemen hamile kalırsın canımkızlar bende dr dan geliyorum bugün malesef regl oldum yine her ay gibi10gün sonra hsg çekilcek inşallah temiz çıkar dr uterun septum olabilir demişti ondan çok korkuyorum
Canım benim hiç öyle kötü şeyler düşünme, bazı dr lar sağolsun korkutmayı çok seviyorlar. Benim görümcem pko ydu, dr un teki senin tedavisiz hayatta çocuğun olmaz ben diplomamı yırtarım demiş. şuan kendiliğinden olan 2 çocuğu var...O işi allah bilir...o yüzden sen kafanı takma hayırlısıyla inş. bu ay o yum yumlar döllenecekler. :)kızlar bende doktordan geliyorum AMH sonucuma baktı ne uyi nede kötü dedi arada sayılır dedi bu ay plmazsa önümüzdeki ay tüp bebek deneyelim dedi sen 45 yaşına gelmeden menopoza girirsin ama yinede Allah bilir dedi bu arada klomenle 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda 16mm cumartesi salı çarşamba perşembe mutlaka ilişki olsun dedi Rabbim inşAllah bu ay güler yüzümüze
zaten doktorumda dedi Allah bilir ben derim ama Allah ne derse dedi çok güzel anlatıyo seni üzmeden böyle çok memnunum bu doktorumdan erkek benim doktorum ama daha anlayışlı daha kibar bayan doktorlara göreCanım benim hiç öyle kötü şeyler düşünme, bazı dr lar sağolsun korkutmayı çok seviyorlar. Benim görümcem pko ydu, dr un teki senin tedavisiz hayatta çocuğun olmaz ben diplomamı yırtarım demiş. şuan kendiliğinden olan 2 çocuğu var...O işi allah bilir...o yüzden sen kafanı takma hayırlısıyla inş. bu ay o yum yumlar döllenecekler. :)
Ay hadi inşallah canımkızlar bende doktordan geliyorum AMH sonucuma baktı ne uyi nede kötü dedi arada sayılır dedi bu ay plmazsa önümüzdeki ay tüp bebek deneyelim dedi sen 45 yaşına gelmeden menopoza girirsin ama yinede Allah bilir dedi bu arada klomenle 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda 16mm cumartesi salı çarşamba perşembe mutlaka ilişki olsun dedi Rabbim inşAllah bu ay güler yüzümüze
inşallah temiz çıkar cnm sağolCanım içini ferah tut inş. hiçbişeycik olmaz, hsg ile hemen hamile kalırsın canım
hepsini deniycem canım inşAllah banada iyi gelir çook şağol canımgbbc Canım insallah rabbim bu ay nasip eder. Benim doktoruma adetin 2. Gunu gittiğimde yumurtalarin pörsümüş adeta o kadar kalitesiz demişti. O ay o yumurtalarla hamile kaldım ben çok şükür. Her doktora gittigimde yüzüne vuruyorum söylediği şeyi :) inşallah bu ay olur ama olmazsa sana dediklerimi dene bence çok kisi faydasını görmüş anlattiklarimin
Bana da anlat neymis kiZ fayda gorulen :))gbbc Canım insallah rabbim bu ay nasip eder. Benim doktoruma adetin 2. Gunu gittiğimde yumurtalarin pörsümüş adeta o kadar kalitesiz demişti. O ay o yumurtalarla hamile kaldım ben çok şükür. Her doktora gittigimde yüzüne vuruyorum söylediği şeyi :) inşallah bu ay olur ama olmazsa sana dediklerimi dene bence çok kisi faydasını görmüş anlattiklarimin
Hayirlisi olsun canim hakkinda insallah nisan ugurlu gelir de bebisin de gelir.Kızlar hastalandım ya of .. Bat 12 nisan inşallah hastalanmam
Canım benimde fsh im yüksek çıkmıştı hatta doktor hic vakit kaybetme direk tup bebek dedi. Amh istemedi çünkü eminim çok düşük çıkacak dedi. Vajinal muayenede yumurta sayımın az ve kalitesiz olduğunu görmüştü. Ben bunun için şubatta tup bebek yapma plani yapıyordum. Aralikta da adetin 2. Gununden 12. Gunune kadar her sabah ve aksam yemekten yarim saat önce corekotunu havanda ezip icine bir tatli kaşığı bal bir tutam tarçın atıp yedim. Arada da aksam yemekten 1 saat sonra 1 bardak testere disli aslan pençesi çayı içtim. Sabahlari yine aç karnına polen aksamlari ac karnina da ari sutu kullandim. O ay rabbim nasip etti hepsi vesile tabi ama denemek istersen diye yazdım
Bana da anlat neymis kiZ fayda gorulen :))
Maasallahkuzum. Benimde tiksinme bulanti ve kokuya hassasiyet basladu hicbirsey yiyesim yok . yarin doktora gidecegim migde bulantisi surubu varmis hamileler icin naneli ondan isteyecegim. Ve yarin ins keseyi goruruz.Yasadigim sehire geldim ilk doktor gunumTatlım bulantım arada oluyor, iştahım yok ve tiksinme geldi özellikle sulu yemeklere ve kokulara karşı..6+4 filanız heralde pazartesi kalp atışı için gidicez inş. bizde, sen ne yaptın nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?