Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar bende dr dan geliyorum bugün malesef regl oldum yine her ay gibi 10gün sonra hsg çekilcek inşallah temiz çıkar dr uterun septum olabilir demişti ondan çok korkuyorum
Hayırlısı olsun hakkinda üzülme cabum ins hsgden sonra hamile kalirsin uterun septum ne demek
Valla buarada adet olanlara bile imreniyorum 20 gun gecti hala adet olmadim ben

Hayırlısı olsun hakkinda üzülme cabum ins hsgden sonra hamile kalirsin uterun septum ne demek
Valla buarada adet olanlara bile imreniyorum 20 gun gecti hala adet olmadim ben
rahim perdesi tutunmaya engel oluyormuş ve düşüğede neden oluyormuş
sen dr a gittinmi cnm

rahim perdesi tutunmaya engel oluyormuş ve düşüğede neden oluyormuş
sen dr a gittinmi cnm
Gittim gecen cumartesi karnimdan ultrasonla bakti temiz dedi tsh prolaktin bakti tabi beta da bakti kanda 0.1 cikti hormonlar da normal dedi adet söktürücü igne verdi ama hersey normal diye yaptirmadim

kızlar bende doktordan geliyorum AMH sonucuma baktı ne uyi nede kötü dedi arada sayılır dedi bu ay plmazsa önümüzdeki ay tüp bebek deneyelim dedi sen 45 yaşına gelmeden menopoza girirsin ama yinede Allah bilir dedi bu arada klomenle 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda 16mm cumartesi salı çarşamba perşembe mutlaka ilişki olsun dedi Rabbim inşAllah bu ay güler yüzümüze

Canım benim hiç öyle kötü şeyler düşünme, bazı dr lar sağolsun korkutmayı çok seviyorlar. Benim görümcem pko ydu, dr un teki senin tedavisiz hayatta çocuğun olmaz ben diplomamı yırtarım demiş. şuan kendiliğinden olan 2 çocuğu var...O işi allah bilir...o yüzden sen kafanı takma hayırlısıyla inş. bu ay o yum yumlar döllenecekler. :)

zaten doktorumda dedi Allah bilir ben derim ama Allah ne derse dedi çok güzel anlatıyo seni üzmeden böyle çok memnunum bu doktorumdan erkek benim doktorum ama daha anlayışlı daha kibar bayan doktorlara göre

Ay hadi inşallah canım

Kızlar ya bugün bat günü ama hala adet olmadım oldum sandım şmdi beyaz akıntı gelmiş ve midem bulanıyo dünden beri ama ilişki geçen hafta iki kez oldu hemen olmuş olabilir mi ki

Kızlar ya bugün bat günü ama hala adet olmadım oldum sandım şmdi beyaz akıntı gelmiş ve midem bulanıyo dünden beri ama ilişki geçen hafta iki kez oldu hemen olmuş olabilir mi ki

Kizlar benim hala sadece akintim var adet olacak gibide hissetmiyorum artik :)

gbbc cnm inşallah o yumuşlar bu ay buluşur spermle 2 yumoş varsa ozaman şans daha fazla

gbbc Canım insallah rabbim bu ay nasip eder. Benim doktoruma adetin 2. Gunu gittiğimde yumurtalarin pörsümüş adeta o kadar kalitesiz demişti. O ay o yumurtalarla hamile kaldım ben çok şükür. Her doktora gittigimde yüzüne vuruyorum söylediği şeyi :) inşallah bu ay olur ama olmazsa sana dediklerimi dene bence çok kisi faydasını görmüş anlattiklarimin

hepsini deniycem canım inşAllah banada iyi gelir çook şağol canım

Bana da anlat neymis kiZ fayda gorulen :))

Bana da anlat neymis kiZ fayda gorulen :))

Canım önceden yazdığımı alintiladim:)

Tatlım bulantım arada oluyor, iştahım yok ve tiksinme geldi özellikle sulu yemeklere ve kokulara karşı..6+4 filanız heralde pazartesi kalp atışı için gidicez inş. bizde, sen ne yaptın nasıl gidiyor?
Maasallahkuzum. Benimde tiksinme bulanti ve kokuya hassasiyet basladu hicbirsey yiyesim yok . yarin doktora gidecegim migde bulantisi surubu varmis hamileler icin naneli ondan isteyecegim. Ve yarin ins keseyi goruruz.Yasadigim sehire geldim ilk doktor gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…