- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Canım çok sevindim aşama aşama geçiyor resmen hamilelik, sen 3.seviyeyi tamamladin darısı bize canım bende pazartesi 2.seviyeyi tamamlayim inş.@triton-x canım benimde hala mide bulantilarim devam ediyor. Onun dışında okulda dersler baya yoğun bakalim her sey guzel olacak insallah :) benimde salı randevum var o zaman hemen p.tesi olsun güzel haberler ver bize :)
Bugün de ikili tarama testinin sonuçları cikti cok sukur bir sknti yokmus rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin...
Canım çok sevindim aşama aşama geçiyor resmen hamilelik, sen 3.seviyeyi tamamladin darısı bize canım bende pazartesi 2.seviyeyi tamamlayim inş.
Canım inş herzaman olmasada bulantı tiksinme mevcut hayırlısı olsun inş.Tamamlayacaksin insallah canım ben sana dedim her sey güzel olacak diye :) minigin annesine sıkıca tutundu ve bulantın olduğuna göre minik kalbi pit pit atiyor demektir :)
Canım inş herzaman olmasada bulantı tiksinme mevcut hayırlısı olsun inş.
Ben ogluma hamileyken ilk uc ay hic buanti filan olmadi 4. Ay basladi iki ay sürdü sonra gectiCanım kimi insanda hiç olmuyor herkes farkli yaşıyor bu süreci. Ama bulantinin olması iyiyr işaret demisti bana doktor daha kalp atisini duymamisken. Her şeyin hayirlisi tabi rabbim sağlıkla nasip etsin herkese evlat...
İyi gidiyor cok sukur kuzum . Cuma hayirlisi ile evime gidiyorum salida doktora gidecegim hayirlisi ile . Sen nasilsinn var mi migde bulantin
Canim hamilelik nasil gidiyor basladimi migde bulantilarin . Kac aylikoldunuz siz minnakin ileCanım yoğun koşturmaca dersler yorgunluk öyle devam ediyorum. Sen nasılsın?
Yok tatlım yahiç ses yok...
Canım arada bulantı hafif oluyor, tiksintim var...Halsizlik heyecanla pazartesiyi bekliyorum. Sen nasılsın?
Kuzum hamilelik nasil gidiyor basladimi migde bulantilar kacinci haftasindasiniz sz
Tatlım bulantım arada oluyor, iştahım yok ve tiksinme geldi özellikle sulu yemeklere ve kokulara karşı..6+4 filanız heralde pazartesi kalp atışı için gidicez inş. bizde, sen ne yaptın nasıl gidiyor?Canim hamilelik nasil gidiyor basladimi migde bulantilarin . Kac aylikoldunuz siz minnakin ile
Canım haber ver bizlere inş kocaman olmuş olsun o yumoşlar :)@triton-x sağol canım bende iyi valla nolsun yarın AMH sonucum çıkıcak inşAllah güzel çıkar canım yaa cuma günüde kontrole gidicem bakalım kaç tane yumoş oluşmuş klomenle
Canimm sende saglikla kucağına al insallah dualarin icin cok sagolMerhaba kizlar :)
Yazamiyorum pek ama size pr3nsesimin fotosunu atiyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hamis olanlari hayirla neticelendirsin bebek isteyenleri de kisa zamanda mujdelendirsin insallah:)
Eki Görüntüle 1791926
İyi gidiyor cok sukur kuzum . Cuma hayirlisi ile evime gidiyorum salida doktora gidecegim hayirlisi ile . Sen nasilsinn var mi migde bulantin
Merhaba kizlar :)
Yazamiyorum pek ama size pr3nsesimin fotosunu atiyorum, Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hamis olanlari hayirla neticelendirsin bebek isteyenleri de kisa zamanda mujdelendirsin insallah:)
Eki Görüntüle 1791926
Evet ben de cok sasi4dim bu kadar buyumesine :) vesikalik gibi sadece yuzunu cekti dok4orumuz bizim kiz da poz vermis gulumsuyor. Sen nasilsin, bebisi hisedersin bir iki haftaya o kadar guzel bir duygu ki Rabbim hayirla saglikla kolaylikla kucagimiza almayi da nasip etsin.Maşallah minik prensesekocaman olmuş ya büyüdükçe bu resimler daha da karışık oluyor tüm olarak gözükmüyor parça parça :)
Maşallah ne kadar büyümüş tatlişko :) allahım nasıl gülüyor :)Merhaba kizlar :)
Eki Görüntüle 1791926
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?