Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı canım?inşallah güzel haberler verirsin.Slm kizlar regil 6 un gecti hala gelen giden yok
Yok yapmadim cnm . doktorum bu ay yumurtan buyumedi deyince butun umidi kestim ben . regil olacak gibi ara ara sancim oluyor gidiyorTest yaptın mı canım?inşallah güzel haberler verirsin.
Normalde düzenin nasıldır?ben de kürtaj sonrası adetimi bekliyorum ama gelen giden yok.Yok yapmadim cnm . doktorum bu ay yumurtan buyumedi deyince butun umidi kestim ben . regil olacak gibi ara ara sancim oluyor gidiyor
35\36ci gunde olurum bazende 31.gunde . sen test yaptin miNormalde düzenin nasıldır?ben de kürtaj sonrası adetimi bekliyorum ama gelen giden yok.
Ben normalde 30 günde falan oluyorum ama kürtaj sonrası daha ilk adetimi falan olmadığım için korunuyorum yani testlik bir durumum yok.35\36ci gunde olurum bazende 31.gunde . sen test yaptin mi
Canım sanki çok silik birsey var gibi mi? Yoksa benim yanlış görüyorum. ?
Ay canimm bende oyle cooook silik bisey gordum gibi ama bilemiyorum ayni anda guzel haberi alalim insallahhhKızlar selam benim leke kesildi birdaha da gelmedi. 2 gün geçti adetimde pazartesiyi bekliyorum test için. . . hayırlısı olur inş.
İnş. bende yarın test yapıp yapmamak konusunda kararsızim. beraber yapalım sabah erkenden olurmu :)Ay canimm bende oyle cooook silik bisey gordum gibi ama bilemiyorum ayni anda guzel haberi alalim insallahhh
Ben bgn yaptim ya biraz bekleyeyim diyorum cnm iki uc gun daha adet olmazsam yapayimİnş. bende yarın test yapıp yapmamak konusunda kararsızim. beraber yapalım sabah erkenden olurmu :)
Canım 2 gün geçti benim@triton-x senin bat gectimi dunmuydu
Ayy hadi ins bebis haberi verirsin cnm.yaaCanım 2 gün geçti benim
İnş canım saglikliysa gelsin başımın üstünde tasiycam :) seninde belli olmaz canım adet gelmediği sürece hep bir umut vardır :)Ayy hadi ins bebis haberi verirsin cnm.yaa
Bnm pek umudum yok erken gebelik testlerinden yaptim cunku olsa cikardi sanirim
İnş canım saglikliysa gelsin başımın üstünde tasiycam :) seninde belli olmaz canım adet gelmediği sürece hep bir umut vardır :)