• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Biliyorum cnm 3 gunluk perhizle testi yapti ama anlam veremiyorum internette azospermi yaziyor ama inanmak istemiyorum insallah ki numune eksikliginden dolayi yanlis sonuctur

Canım iyi düşün lütfen uzme kendini. En kotusu oyle bile olsa onunda caresi var her sey Allah tan... Lutfen sonuc kesinlesene kadar yipratma kendini

Canım iyi düşün lütfen uzme kendini. En kotusu oyle bile olsa onunda caresi var her sey Allah tan... Lutfen sonuc kesinlesene kadar yipratma kendini
Rabbim dermansiz dert vermez insallah . Saol cnm destegin icin Allah razi olsun. Bu arada gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin.

Rabbim dermansiz dert vermez insallah . Saol cnm destegin icin Allah razi olsun. Bu arada gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin.

Sağ ol canım benim. Aminn insallah rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kimseyi evlat hasretiyle sinamasin :(

Canım çok ilginç bir sonuç ya kullandığı farklı bir ilaç varmıdır alerji ilacı olabilir mesela Onlarda çok etkiliyor sperm sayısını mesela. .. moralini yüksek tut canım herseyin çaresi var inş. Ölümden başka. ..

Kızlar Günaydın, ben doğum takvimini kaldiriyorum. Çünkü dün birliktelik oldu. sabah kalktigimda baya kahve leke gelmişti iç çamaşırıma. . . daha bata 5 var basladiysa kahve leke bunun sonu adettir. artık takip etmek istemiyorum buraları. . . hakkınızı helal edin. Güzel haberlerini için bakarım inş.

kızlar iyi pazarlar. reglim bitti. bu ay soğan kürü yapacağım mutlaka. kistte geçer inşallah. Veson Veson soğan kürüne adet bitiminden kaç gün sonra başlıyorduk canım?

Kızlar Günaydın, ben doğum takvimini kaldiriyorum. Çünkü dün birliktelik oldu. sabah kalktigimda baya kahve leke gelmişti iç çamaşırıma. . . daha bata 5 var basladiysa kahve leke bunun sonu adettir. artık takip etmek istemiyorum buraları. . . hakkınızı helal edin. Güzel haberlerini için bakarım inş.
Canım burayı takip ettikçe gerçekten insan daha da kafasına takıyor bende bir süre bu kdar üstüne düşmek istemiyorum fazla uğramamak istiyorum Allah hakkında hayırlısını versin inşallah çok beklemeden sağlıklı hayırlı bir evlada sahip olursun

Canim hakkinda hayirlisi olsun ..

Hakkınızda hayılrısı olsun canım. Sende hakkını helal et. Helal olsun .. İnşaallah güzel haberlere bakmak için girdiğinde sende güzel haberler verirsin

kızlar bugün adetin 14. günü ovulasyon testi yaptım herhalde benim yumurtaçatladı çatlıcak
20160215_134655-1.jpg

Ben de ilk kez bu ay kullandim ovu testi hic bu kadar koyu olmadi bnm ya neden acaba birgun koyulasti ama bu kdr degil
azönce tekrar yaptim canım oda yine koyu sabah çok kadık ağrım vardı birde şeffaf akıntım ben çatlamaya başlamıştır dedim ama test hala koyu
20160215_173441-1.jpg

azönce tekrar yaptim canım oda yine koyu sabah çok kadık ağrım vardı birde şeffaf akıntım ben çatlamaya başlamıştır dedim ama test hala koyuEki Görüntüle 1774226
Gun icinde degisebiliyo degil mi bu test benim catlamak uzere olarak düşündüğüm test ikinci ciGi belliydi ama cok koyu degildi bir gun sonra yaptığım testte ikinci cizgi yok gibiydi çatladı dedim bende

kızlar naber nasılsınız özledim sizleri biraz kafamdan atmak istedim herşeyi oyüzden uzak kaldım 1buçuk senedir kaç tane dr a gittim hepsi sorun yok bilmem ne dediler en son bugün gittim düşük yapalı 5ay oldu bi bakınayım diye dr ultrasonda baktı ve RAHİM İÇİ PERDE (UTERUS SEPTUS) olabileceğinden şüphelendi HSG çekilicem 21.günüm progestronu baktırmaya gittiğimde randevuda verecek kadınların %5inde oluyormuş demem o ki 1 yılı geçtiyse ve tekrarlayan düşükler varsa mutlaka hsg yaptırın kızlar zaten perde varken gebe kalsanda düşük veya erken doğum riski çok bakalım inşallah bunuda atlatırım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bende bu ay olmazsa rahim filmi cektircem 9.ay bu ay hormonlarda ve muaynede bisey cikmiyor sorun yok yani

Back