- 7 Haziran 2015
- 445
- 254
- 53
- 30
Kullaniyor cnm testi verirken 3 gunluk perhizle verdi p.tesi gidicez doktora hayirlisi olsunKuzum eşin siggara kullanıyor mu ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullaniyor cnm testi verirken 3 gunluk perhizle verdi p.tesi gidicez doktora hayirlisi olsunKuzum eşin siggara kullanıyor mu ???
Biliyorum cnm 3 gunluk perhizle testi yapti ama anlam veremiyorum internette azospermi yaziyor ama inanmak istemiyorum insallah ki numune eksikliginden dolayi yanlis sonuctur
Rabbim dermansiz dert vermez insallah . Saol cnm destegin icin Allah razi olsun. Bu arada gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin.Canım iyi düşün lütfen uzme kendini. En kotusu oyle bile olsa onunda caresi var her sey Allah tan... Lutfen sonuc kesinlesene kadar yipratma kendini
Rabbim dermansiz dert vermez insallah . Saol cnm destegin icin Allah razi olsun. Bu arada gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin.
Canım çok ilginç bir sonuç ya kullandığı farklı bir ilaç varmıdır alerji ilacı olabilir mesela Onlarda çok etkiliyor sperm sayısını mesela. .. moralini yüksek tut canım herseyin çaresi var inş. Ölümden başka. ..Rabbim dermansiz dert vermez insallah . Saol cnm destegin icin Allah razi olsun. Bu arada gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin.
Canım burayı takip ettikçe gerçekten insan daha da kafasına takıyor bende bir süre bu kdar üstüne düşmek istemiyorum fazla uğramamak istiyorum Allah hakkında hayırlısını versin inşallah çok beklemeden sağlıklı hayırlı bir evlada sahip olursunKızlar Günaydın, ben doğum takvimini kaldiriyorum. Çünkü dün birliktelik oldu. sabah kalktigimda baya kahve leke gelmişti iç çamaşırıma. . . daha bata 5 var basladiysa kahve leke bunun sonu adettir. artık takip etmek istemiyorum buraları. . . hakkınızı helal edin. Güzel haberlerini için bakarım inş.
7. Gün cnm 15 gün yapıyorsun inşallah herşey yoluna girerkızlar iyi pazarlar. reglim bitti. bu ay soğan kürü yapacağım mutlaka. kistte geçer inşallah. Veson soğan kürüne adet bitiminden kaç gün sonra başlıyorduk canım?
sağol canım.7. Gün cnm 15 gün yapıyorsun inşallah herşey yoluna girer
Canim hakkinda hayirlisi olsun ..Kızlar Günaydın, ben doğum takvimini kaldiriyorum. Çünkü dün birliktelik oldu. sabah kalktigimda baya kahve leke gelmişti iç çamaşırıma. . . daha bata 5 var basladiysa kahve leke bunun sonu adettir. artık takip etmek istemiyorum buraları. . . hakkınızı helal edin. Güzel haberlerini için bakarım inş.
Hakkınızda hayılrısı olsun canım. Sende hakkını helal et. Helal olsun .. İnşaallah güzel haberlere bakmak için girdiğinde sende güzel haberler verirsinKızlar Günaydın, ben doğum takvimini kaldiriyorum. Çünkü dün birliktelik oldu. sabah kalktigimda baya kahve leke gelmişti iç çamaşırıma. . . daha bata 5 var basladiysa kahve leke bunun sonu adettir. artık takip etmek istemiyorum buraları. . . hakkınızı helal edin. Güzel haberlerini için bakarım inş.
Ben de ilk kez bu ay kullandim ovu testi hic bu kadar koyu olmadi bnm ya neden acaba birgun koyulasti ama bu kdr degilkızlar bugün adetin 14. günü ovulasyon testi yaptım herhalde benim yumurtaçatladı çatlıcak Eki Görüntüle 1773948
azönce tekrar yaptim canım oda yine koyu sabah çok kadık ağrım vardı birde şeffaf akıntım ben çatlamaya başlamıştır dedim ama test hala koyuBen de ilk kez bu ay kullandim ovu testi hic bu kadar koyu olmadi bnm ya neden acaba birgun koyulasti ama bu kdr degil
Gun icinde degisebiliyo degil mi bu test benim catlamak uzere olarak düşündüğüm test ikinci ciGi belliydi ama cok koyu degildi bir gun sonra yaptığım testte ikinci cizgi yok gibiydi çatladı dedim bendeazönce tekrar yaptim canım oda yine koyu sabah çok kadık ağrım vardı birde şeffaf akıntım ben çatlamaya başlamıştır dedim ama test hala koyuEki Görüntüle 1774226