Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bnm takvim 4. Haftasi diyo guya ama benim daha yumurta bile catlamadi 6.haftada filan hatta belkide 7.hafta anca ogrenicem ben herhalde saglikla olsunda gec ogreneyim gerci beklemeye raziyim o.kadar

Bnm takvim 4. Haftasi diyo guya ama benim daha yumurta bile catlamadi 6.haftada filan hatta belkide 7.hafta anca ogrenicem ben herhalde saglikla olsunda gec ogreneyim gerci beklemeye raziyim o.kadar
Canım senin adet süresi uzun olduğu için öyle. Oyüzden Dr U ne derse doğum tarihin ona göre olur muhtemelen

günaydın kızlar. bugün adet olmam gerekiyor artık, hatta dün olmam gerekiyordu ama normal belki bir iki gün gecikmesi. bugün de olmazsam yarın sabah idrar testi yapacağım.

kızlar öncekileri kaybettim biliyorsunuz. doktor kan pıhtılaşma testleri vermişti ondan şüpheleniyor doğal olarak. daha testleri yaptıramamıştım bile. sorun olmaz inşallah, hamileysem bu bebeğim sağlıkla sıhhatle kucağıma gelir inşallah.

yok canım hiçbişeycikler yok. bel ağrım, kasık ağrım biraz da gazım var ama.
Canım kasık ağrısı varsa işin içinde olma ihtimali çok yüksek ya ben diğerinde kasigimda hep ağrı ve doluluk hissetmistim. Yine sağdan yumurtladim buarada agridan anladım. Ay inş. Hamilesindir, o kadar istiyorum ki. . .
Aynı şekilde benimde 2 kaybım var biliyorsun canım aynı korkuları bende yaşıyorum. ama olumlu olalım inş. Herşey iyi olsun canım. . . pıhtılaşma da genelde ilk haftalar kaybediliyor canım inş. Biseycik olmayacak. Sen sıkıntı yapma yeter ki.. Birde haberdar et bizleri olurmu. ?

ah canım inşallah hamileyimdir. güzel dileklerin için sağol canım. benim ilk gebeliğimde 7 aylıkken kaybettim malesef, kan pıhtılaşmasının çeşitleri varmış dokuzuncu ayda bile kayıp olabiliyormuş hiç sorma.

Ay allah korusun sen kötü şeyleri aklına getirme inş. Pıhtılaşma sonucun çıktığında Dr. un gerekli tedaviyi söyler zaten inş. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Ay allah korusun sen kötü şeyleri aklına getirme inş. Pıhtılaşma sonucun çıktığında Dr. un gerekli tedaviyi söyler zaten inş. Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
İnşallah canım. şimdi eşimle nöbetçi eczaneye gidip test alacağız işe bak sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…