yok canım ya bu ayda olmadı benim sen tekrarmı aşılama yaptırıcaksın direk tüp bebek neden denemiyosun canım ben adet olayım tüp bebek yaptırcam banada bi kadın doğumcu doktor dedi ha aşılama ha ilişki pek bi fark yok aralarında dedi en iyisi tüp bebek demişti canımHadi insallah hayirli sebeptendir ama adet oncesi belirtiler yalan cnm ya. Adet gecmeden belirti falan yok. Bi de yumurtlama gunu kesinse 10 gun sonrasina yap testi cikiyor. Yoksa da yok.
Canim 2 asilama yaptirirsan Tup bebekte devlet destegi alabiliyorsun. Ben de ikincisini yaptiriyorum o yuzden. Bakarsin durumumuz olmaz gideriz devlette yaptiririz diye. Asilama icin doktorum cok umutsuz konustu ztn. Tup bebek icin cok umutlu ama benim de Tup bebegi onla yapasim yok :) Cunku devlet hastanesinde tup bebek gozumu korkutuyor.yok canım ya bu ayda olmadı benim sen tekrarmı aşılama yaptırıcaksın direk tüp bebek neden denemiyosun canım ben adet olayım tüp bebek yaptırcam banada bi kadın doğumcu doktor dedi ha aşılama ha ilişki pek bi fark yok aralarında dedi en iyisi tüp bebek demişti canım
Tatlım inanmak basarmanin yarisidir derler. bence önce inan sonra totem yapmak istersen yap. Olmazsa da üzülme, öbür ay olur inş. Doğru Zaman bize de gelecek inş.Ben totem yapmaya bile hevesli degilim aman ya olmayacagima tam bi inanc geldi.. Asilama yaptiriyoruz bu ay ama gercekten hic hevesim yok.
moral bozmak yokbenim kasıklarımda azar azar ağrılar başladı adet öncesi klasik durumum malesef
Canım sabahmi yaptın bunu? Ben grimsi bi koyuluk görüyor gibiyim. Ama işte benim yaşadığım buharlaşma çizgisi olmasın inş. 4 guncuk kalmış. Yarın sabah birdaha dene tatlımkızlar benimde 4 gün kaldı adete azönce test yaptım sonuç bu sanki çok çok silik çizgi var gibi fotoda belli olmuyo Eki Görüntüle 1758752
yok canım öğlende yaptım 10 dk içinde hemen fotosunu çektim yarın tekrar yaparım canımCanım sabahmi yaptın bunu? Ben grimsi bi koyuluk görüyor gibiyim. Ama işte benim yaşadığım buharlaşma çizgisi olmasın inş. 4 guncuk kalmış. Yarın sabah birdaha dene tatlım
Tatlım bişey daha öğrenmiş olduk :) ben bundan sonra adetimin geçmesini beklicem inş. Tutucam kendimi çizgi koyu gözükür diye. .Buharlasma cizgisi mi degil mi anlamak icin testin kapagini acin, birkac damla suyu idrar damlattiginiz yere damlatin eger cizgi silinirse buharlasma cizgisi. Silinmezse gebelik.
Hasi bakalim verdiniz bana bi umut :)) bilemiyorum ne olacak.Tatlım bişey daha öğrenmiş olduk :) ben bundan sonra adetimin geçmesini beklicem inş. Tutucam kendimi çizgi koyu gözükür diye. .
Buarada takvim yapıp bana katilman çok iyi oldu hadi inş rastgelsin totemlerr :)
yok Kuzum totem yaptım ama bu ayda dıger aya ertelendı regıle var daha ama yumurtam buyumemıs doktorda çatlatamadı dıger aya şubatta sabah aksam 2 doz verecek kısmet hayırlısı vardır bundada bır hayırSkry10 cnmmm, hayirli olsun oldu mu sonunda senin hamislik ? Hayirli olsun.
Buharlasma cizgisi mi degil mi anlamak icin testin kapagini acin, birkac damla suyu idrar damlattiginiz yere damlatin eger cizgi silinirse buharlasma cizgisi. Silinmezse gebelik.
canım dediğini yaptım ama çizgi silinmedi canım bakalım hayırlısı artıkBuharlasma cizgisi mi degil mi anlamak icin testin kapagini acin, birkac damla suyu idrar damlattiginiz yere damlatin eger cizgi silinirse buharlasma cizgisi. Silinmezse gebelik.
Canım sabah yaptinmi. ?canım dediğini yaptım ama çizgi silinmedi canım bakalım hayırlısı artık
Bir hamile Ada'yı kokusu aldımcanım dediğini yaptım ama çizgi silinmedi canım bakalım hayırlısı artık
Canım sabah yaptinmi. ?
ben de meraklardayımgbbc
kızlar azönce yaptım ama malesef tek çizgiBir hamile Ada'yı kokusu aldımtest yaptın mı yeniden
olsun canım bir gün çift çizgiyi göreceksin elbet. aynen devam.kızlar azönce yaptım ama malesef tek çizgi
Canım belli olmaz dur bakalım ya diğeri silikti çünkü, daha günün var hayırlısı olsun inş.kızlar azönce yaptım ama malesef tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?