• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım kaç gün var bata dur, sabret geçince yap olur mu? 2-3 gün geçsin bi bakalım. Olumlu düşün canım kırmızılar gelmediği sürece umut hep var :KK66:

Evet yapmayalım konuşalım, birbirimze destek olalım. Beraber beklemeye devam edelim...

Seninde cuman mübarek olsun canım, topiğimizin en eski hamilelerinden :) ne güzel baya ilerlemiş hamileliğin canım, nasıl gidiyor? kızın mı oğlun mu oluyor? :)

Yok canım daha yeni korunmayı bırakacağız bu ay, düşükten sonra 1 adetim geçti bakalım. Umutlar tükenmeinş. senin nasıl gidiyor? var mı bir gelişme? Totem yaptım ben, gbbc gbbc de totem yaptı, haydi sende bize katıl canım :)
şimdilik iyi gidiyor cnm çok şükür kızım olcak hayırlısı ile sizi hep takip ediyordum okuyordum yazmıyordum bi nevi totem yapıyordum riskli dönemler geçene kadar

şimdilik iyi gidiyor cnm çok şükür kızım olcak hayırlısı ile sizi hep takip ediyordum okuyordum yazmıyordum bi nevi totem yapıyordum riskli dönemler geçene kadar
Allah hayırlısını versin inş. canım Tamamına erdirsin inş. yarıyı geçmişsin maşallah, darısı da bizlere olsun inş.

Selam arkadaşlar.. Hamis olanlar hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin :) herkes totem yapmış bendemi yapsam :oops: daha bugün adet bitti p.tesi maydanoz süt buharı yapicam inşallah vesile olur. ;)

Selam arkadaşlar.. Hamis olanlar hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin :) herkes totem yapmış bendemi yapsam :oops: daha bugün adet bitti p.tesi maydanoz süt buharı yapicam inşallah vesile olur. :KK66:

totem yapmak isterdim ama çok üzülürüm diye yapamıyorum :KK43:

Kızlar herşey allahın takdiri...Bunu 2 kez yaşamış biri olarak artık olumsuz düşünmek istemediğim için totem yapmak istedim ben... Evrene pozitif enerji gönderelim bir daha kötü şeyler olmayacak diyelim ve olacağına inanalım. Bu sefer böyle olmaya karar verdim ben...Sizde katılmak isterseniz gelin toteme :)

Kızlar herşey allahın takdiri...Bunu 2 kez yaşamış biri olarak artık olumsuz düşünmek istemediğim için totem yapmak istedim ben... Evrene pozitif enerji gönderelim bir daha kötü şeyler olmayacak diyelim ve olacağına inanalım. Bu sefer böyle olmaya karar verdim ben...Sizde katılmak isterseniz gelin toteme :)
Çok zor zamanlar geçiriyor uz olumlu düşünmek hatta bu konuyu hiç düşünmemek istiyorum olmuyor maalesef :( kürtaj sonrası 5. Ayim korunmadim hala hamile de kalamadim stres sıkıntı kafa gidiyor iyice. Pozitif olup pozitif görmek istiyorum Rabbim herşeyin hayırlısı ni versin ;)

selam kızlar bu ayda hamile kalamzsam hsg çektircem ama bi arkadaş hsg ömür boyu adetlerin ağrılı geçer ,günlerin 28 günde bir olur gibi şeyler söylemiş sizce aslı var mı?bir çekim ömür boyu yan etki mi eder

Reglgelsin ben de totem yapacağım:)
İ

Back