- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tatlım benimde kürtajdan sonra 8 ay korundum. 6. ayda tekrar geldi ama o da gitti malesef, ama olumsuz düşünme mutlaka olur...Sadece bir zamanı var...İnş bundan sonra kötü şeyler yaşamayalım...Çok zor zamanlar geçiriyor uz olumlu düşünmek hatta bu konuyu hiç düşünmemek istiyorum olmuyor maalesefkürtaj sonrası 5. Ayim korunmadim hala hamile de kalamadim stres sıkıntı kafa gidiyor iyice. Pozitif olup pozitif görmek istiyorum Rabbim herşeyin hayırlısı ni versin
Ne zaman geliyor canım? Heyecanla bana katılmanı bekliyorum :)Reglgelsin ben de totem yapacağım:)
İ
Cnm daha var bir haftayı bulurTatlım benimde kürtajdan sonra 8 ay korundum. 6. ayda tekrar geldi ama o da gitti malesef, ama olumsuz düşünme mutlaka olur...Sadece bir zamanı var...İnş bundan sonra kötü şeyler yaşamayalım...
Ne zaman geliyor canım? Heyecanla bana katılmanı bekliyorum :)
Tatlım bulantilar en erken 5-6.haftalarda oluyor. inş bebeğin seninledir.Merhaba..
Mide bulantim var sizce psikolojik olabilir mi baska belirti yok cunku.baska ne belirti olabilir.reglime daha bir hafta var.
Olsun canım geçiyor zamanCnm daha var bir haftayı bulur
yoo ben de hiç öyle birşey olmadı canım.selam kızlar bu ayda hamile kalamzsam hsg çektircem ama bi arkadaş hsg ömür boyu adetlerin ağrılı geçer ,günlerin 28 günde bir olur gibi şeyler söylemiş sizce aslı var mı?bir çekim ömür boyu yan etki mi eder
sağol canım bilgi içinyoo ben de hiç öyle birşey olmadı canım.
Vucudumda degisiklik gördüğüm icin suphelendim.Tatlım bulantilar en erken 5-6.haftalarda oluyor. inş bebeğin seninledir.
Banada kardesım geldı keşke hıc gıtmese :)Bendede
bende annemlerin yanındayım keşke dönmesemBanada kardesım geldı keşke hıc gıtmese :)
bişey değil canım.sağol canım bilgi için
ne güzel canım bnde gıdecektım tedavı ıcın gıdemedım keskede gıtseymışım .bende annemlerin yanındayım keşke dönmesem(
Bende bugünannemlerin yanına gidiyorum heyyobende annemlerin yanındayım keşke dönmesem(
günaydın canımmGünaydın herkese ☺☺☺
Hadi insallah hayirli sebeptendir ama adet oncesi belirtiler yalan cnm ya. Adet gecmeden belirti falan yok. Bi de yumurtlama gunu kesinse 10 gun sonrasina yap testi cikiyor. Yoksa da yok.kızlar benimde dün akşam öyle kasık ağrım olduki bide vajinaya kramplar girdi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?