• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hadi insallah hayirli sebeptendir ama adet oncesi belirtiler yalan cnm ya. Adet gecmeden belirti falan yok. Bi de yumurtlama gunu kesinse 10 gun sonrasina yap testi cikiyor. Yoksa da yok.
yok canım ya bu ayda olmadı benim sen tekrarmı aşılama yaptırıcaksın direk tüp bebek neden denemiyosun canım ben adet olayım tüp bebek yaptırcam banada bi kadın doğumcu doktor dedi ha aşılama ha ilişki pek bi fark yok aralarında dedi en iyisi tüp bebek demişti canım

yok canım ya bu ayda olmadı benim sen tekrarmı aşılama yaptırıcaksın direk tüp bebek neden denemiyosun canım ben adet olayım tüp bebek yaptırcam banada bi kadın doğumcu doktor dedi ha aşılama ha ilişki pek bi fark yok aralarında dedi en iyisi tüp bebek demişti canım
Canim 2 asilama yaptirirsan Tup bebekte devlet destegi alabiliyorsun. Ben de ikincisini yaptiriyorum o yuzden. Bakarsin durumumuz olmaz gideriz devlette yaptiririz diye. Asilama icin doktorum cok umutsuz konustu ztn. Tup bebek icin cok umutlu ama benim de Tup bebegi onla yapasim yok :) Cunku devlet hastanesinde tup bebek gozumu korkutuyor.

benim kasıklarımda azar azar ağrılar başladı adet öncesi klasik durumum malesef :(

kızlar benimde 4 gün kaldı adete azönce test yaptım sonuç bu sanki çok çok silik çizgi var gibi fotoda belli olmuyo
20160130_124728-1.jpg

Ben totem yapmaya bile hevesli degilim aman ya olmayacagima tam bi inanc geldi.. Asilama yaptiriyoruz bu ay ama gercekten hic hevesim yok.
Tatlım inanmak basarmanin yarisidir derler. bence önce inan sonra totem yapmak istersen yap. Olmazsa da üzülme, öbür ay olur inş. Doğru Zaman bize de gelecek inş.
benim kasıklarımda azar azar ağrılar başladı adet öncesi klasik durumum malesef :KK43:
moral bozmak yok ;) bende adet olucam sanmıştım. Aynı adet öncesi lekelenmeleri yasamistim. sonra geçti ve hamilesin. O yüzden kırmızılar gelene kadar umutsuzluğa kapilma;)

kızlar benimde 4 gün kaldı adete azönce test yaptım sonuç bu sanki çok çok silik çizgi var gibi fotoda belli olmuyo Eki Görüntüle 1758752
Canım sabahmi yaptın bunu? Ben grimsi bi koyuluk görüyor gibiyim. Ama işte benim yaşadığım buharlaşma çizgisi olmasın inş. 4 guncuk kalmış. Yarın sabah birdaha dene tatlım

Canım sabahmi yaptın bunu? Ben grimsi bi koyuluk görüyor gibiyim. Ama işte benim yaşadığım buharlaşma çizgisi olmasın inş. 4 guncuk kalmış. Yarın sabah birdaha dene tatlım
yok canım öğlende yaptım 10 dk içinde hemen fotosunu çektim yarın tekrar yaparım canım

Buharlasma cizgisi mi degil mi anlamak icin testin kapagini acin, birkac damla suyu idrar damlattiginiz yere damlatin eger cizgi silinirse buharlasma cizgisi. Silinmezse gebelik.
Tatlım bişey daha öğrenmiş olduk :) ben bundan sonra adetimin geçmesini beklicem inş. Tutucam kendimi çizgi koyu gözükür diye. .
Buarada takvim yapıp bana katilman çok iyi oldu hadi inş rastgelsin totemlerr :)

Skry10 Skry10 cnmmm, hayirli olsun oldu mu sonunda senin hamislik ? Hayirli olsun.
yok Kuzum totem yaptım ama bu ayda dıger aya ertelendı regıle var daha ama yumurtam buyumemıs doktorda çatlatamadı dıger aya şubatta sabah aksam 2 doz verecek kısmet hayırlısı vardır bundada bır hayır

Buharlasma cizgisi mi degil mi anlamak icin testin kapagini acin, birkac damla suyu idrar damlattiginiz yere damlatin eger cizgi silinirse buharlasma cizgisi. Silinmezse gebelik.

canım dediğini yaptım ama çizgi silinmedi canım bakalım hayırlısı artık

Kizlar size bisoy soricam 13 unde iliskiye girdik 13 ocak benim bat 1 subat 30 ubda test yaptim negatif sizce gec dollenme falan olabilirmi

Back