- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Tatlım bugüne kadar çıkması lazımdı. İdrara en geç 14.gün geçiyor. Birde tek ilişki olduysa sadece 13 ünde geç döllenme olmasi imkansız. Çünkü spermler max her şart iyi olduğunda 72 saat yaşıyor. oda ayin 17si olsun. Bugün mutlaka silik bir şekilde çıkmalıydı diye düşünüyorum tatlım ya.. .Kizlar size bisoy soricam 13 unde iliskiye girdik 13 ocak benim bat 1 subat 30 ubda test yaptim negatif sizce gec dollenme falan olabilirmi
Tatlım bugüne kadar çıkması lazımdı. İdrara en geç 14.gün geçiyor. Birde tek ilişki olduysa sadece 13 ünde geç döllenme olmasi imkansız. Çünkü spermler max her şart iyi olduğunda 72 saat yaşıyor. oda ayin 17si olsun. Bugün mutlaka silik bir şekilde çıkmalıydı diye düşünüyorum tatlım ya.. .
Canım kaç günde bir adet oluyorsun? Hesaplama yapayım. Birde eşin istemiyorsa biraz daha beklemeye çalış istersen.. seni çok iyi anlıyorum ama bu işler zormuş. 2014 kasımda bir kayıp yaşadıktan sonra 6 ay istemedim mesela eşim saygı duydu buna sonrada eşimin babaanne si vefat etti 2 ayda öyle geçti. Sonra başladık bir daha allahım doğru zamanda versin hepimize inş. Elinde test varsa bugünde yapabilirsin tatlım varsa silikte olsa çıkması lazım. .Yarin adet gunum ama hic adet olcakmisim gibi belirtilerim de yokbakalim beklemekten baska yapcak bisiy yok o zaman cnm dun sabah yaptim test hic silik cizgi falan cikmadi direk negatif sadece 13 un de ice bosalma oldu ondan sonra yine 4 kez falan iliski oldu ama canim geri cekilme yontemi ile esim bebek dusunmuyor ben cok istiyorum hayirlisi
Canım kaç günde bir adet oluyorsun? Hesaplama yapayım. Birde eşin istemiyorsa biraz daha beklemeye çalış istersen.. seni çok iyi anlıyorum ama bu işler zormuş. 2014 kasımda bir kayıp yaşadıktan sonra 6 ay istemedim mesela eşim saygı duydu buna sonrada eşimin babaanne si vefat etti 2 ayda öyle geçti. Sonra başladık bir daha allahım doğru zamanda versin hepimize inş. Elinde test varsa bugünde yapabilirsin tatlım varsa silikte olsa çıkması lazım. .
Canım teşekkür ederim. 2 melek bekliyor beni cennette. . . Allah kimseye yaşatmasın. canım şimdi 28 günde bir oluyorsa herkesin yumurtlama dönemi değişse de ortalama 16-20 si arası olması gerekiyor. Yani tutma şansı zor tatlım benim ya ama allahın işi belli olmaz tabi neler neler duyuyoruz. En son kadın doğuma ne zaman gittin mesela? Önceden hiç düzensizlikleri oluyor muydu? İlk defa olduysa havalardandir. Geri cekilme yontemi eğer esin kontrolluyse onda olma ihtimali zor baya, sen bence yarın sabah yap bi bakalım. Olmazsa 4unde bir daha yaparsın.Canim oncelikle bebegin icin uzuldum melek olmus basiniz saolsun canim ben 28 gunde 1 adet oluyorum ama gecen ay 36 gun sonra oldum bende anlamadim ilk defa oyle oldu simdi en son 4 ocakda adet oldum canim 10 ocak da adetim bitti 13 ocak da birlikte olduk icime bosalma oldu sonra 14 ocak ve 18 ocak da da birlikte olduk geri cekilme yontemi ile 28 gun e gore 1 subat da sanirim adet olmam gerekiyor ama ben yine 4 subat i beklesem mi diyorum sana zahmet canm hesaplarmisin bu arada malesef elimde test yok
Canım ailen iyi bakiyordur ama eminim sana, dikkat et kendine iyiles bian önce, herkes tatilde durgun buralar.. .Herkese merhaba :) tatilden dolayi pek giremiyorum ben ama aklim burada dualarim sizinle. Insallah hepiniz hayirli guzel haberler alacaksiniz inaniyorum.charmant umarim her şey yolundadir... Ben grip öksürük ateş her türlü hastalığı yaşıyorum hava değişimi çarptı beni
Canım teşekkür ederim. 2 melek bekliyor beni cennette. . . Allah kimseye yaşatmasın. canım şimdi 28 günde bir oluyorsa herkesin yumurtlama dönemi değişse de ortalama 16-20 si arası olması gerekiyor. Yani tutma şansı zor tatlım benim ya ama allahın işi belli olmaz tabi neler neler duyuyoruz. En son kadın doğuma ne zaman gittin mesela? Önceden hiç düzensizlikleri oluyor muydu? İlk defa olduysa havalardandir. Geri cekilme yontemi eğer esin kontrolluyse onda olma ihtimali zor baya, sen bence yarın sabah yap bi bakalım. Olmazsa 4unde bir daha yaparsın.
Sağol canım yarın yap yine test yaAmin canm allah im kimsenin basina vermesin 2 melek sana cennet de insallah sefaatci olcak yok canm onceden hic duzensiz olmuyordu aralik da olmam gereken adet ocak a sarkti en son kadin dogum a 3 4 ay once gitmistim kahverengi akintim olmustu alttan ultrason ile bakti yumurtaliklarin da herhangi bir problem yok dedi enfeksiyonum varmis fitil vermisti arada sirada kullan diye bir de rahim tersligi varmis bende oyle iste tatlim hayirlisi o zaman korkum dan test yapamiyorum neyse ben yine adet gecikmesini bekliyim gecikirse o zaman yaparim :)
Sağol canım yarın yap yine test ya
Birde rahim tersligi için bir tedavi oluyormu? Yada hamile kaldığında ek bir önlem alınıyormu. ? Merak ettim tatlım
Canım ailen iyi bakiyordur ama eminim sana, dikkat et kendine iyiles bian önce, herkes tatilde durgun buralar.. .
Anladım canım rahat ol sen allah bir yoluna koyar inş. Umarım eşinde ikna olur ve bu ay olmazsa diğer aylar çalışmaya devam edersiniz.Yok canim rahim tersligi hamilelik e falan engel degilmis ameliyat i varmis ama doktor onermiyor internette de okudum ondermiyorlar doktor dediki sana tek dezavtajlari adet olcaginda bel agrin olur adrt sancilarin cok olur birde cinsel iliski sirasinda acin olur dedi aynen de bunlarin hepsi bende mevcut hamile kaldiktan sonra bebek 12.haftalik iken rahim normal seklini aliyormus normal dogum a falan engel degilmis insanlarin bazilari sag eli kullanir bazilari sol elini onun gibi bisey dedi bazi insanlarda one dogru olur senin beline dogru dedi yani arkaya dogru oyle iste canim hatta ben nette okumustum rahmi ters olanlarin bebek olmasi icin cinsel iliski pozisyonlari varmis doktor a sordum:)) yok oyle bisey dedi her halukarda kalinir dedi dusunme onemli bisey degil dedi
Canım inş biran önce iyilesirsin hamileyken biraz daha uzun sürer, bizde tatildeyiz suan annemlerin yanına geldim. Salı günü eşim de gelecek inş. Bir umut tekrar çalışmalara başladık canım. hatta totem bile yaptım uğur getirsin diye. . inş ni sefer sağlıkla gelir.Bakıyorlar canım ama ilacsiz pek bi zor geciyor insallah geçecek bir an önce tatilde bulmasi da ayri kötü oldubende bakiyorum arada firsat buldukca iyisin dimi ? Nasil gidiyor?
Anladım canım rahat ol sen allah bir yoluna koyar inş. Umarım eşinde ikna olur ve bu ay olmazsa diğer aylar çalışmaya devam edersiniz.
Canım inş biran önce iyilesirsin hamileyken biraz daha uzun sürer, bizde tatildeyiz suan annemlerin yanına geldim. Salı günü eşim de gelecek inş. Bir umut tekrar çalışmalara başladık canım. hatta totem bile yaptım uğur getirsin diye. . inş ni sefer sağlıkla gelir.
ben de helvalar, çikolatalar götürüyorum üstelik güya diyetteyim. benimki de gelecek sanırımkızlar nasılsınız benimde kırmızılar erken gelicek herhalde bu ay kasıklarım çok ağrıyo bide rahimde kramplar çok oluyo bide miğdem bulanıyo gelmez olasıca kırmızılar bu ayda gelicek yanii
günaydın canım,Gunaydin kizlar bir sorum olacak. Gectigimiz sali gunu 3. Ayimiz doldu ve doktor folic asidi birakmami soyledi, halsizlik ve bayginligim oldugunu soylememe ramen ilaca gerek duymadi iyi beslen bol su ic dedi kan testi falan da istemedi.
Fiziken zayif bir kadinim ben, bunyem de zayif genc kizligimdan beri kansizlik cekiyorum yillarca hap, igne kullandim bunun icin. Kalsiyum da vermedi, benim dislerim ne kadar dikkat edersem edeyim curuyor mesela ama kardesimin disleri daha saglam annem onda kalsiyum kullandigini soylemisti.
3gun oldu daha ama ben yine gitsem mi ki doktora, hem bir kan testi istesem hem de ilac yazmasini mi istesem.ilaclarin 1 yapiyorsa 10 yiktigini dusunur zor durumda kalmadikca icmezdim hamis olmadan once ama simdi bebisi dusunmem gerekiyor, yoksa diger randevuga kadar beklesem mi 3 hafta sonra giddcegim.
Ay cok uzun oldu kusura bakmayin
günaydın canım,gulit_me arkadaşım beni eklemiş mesajına ben yeni gördüm. haddim olmayarak bir iki tavsiyede bulanmak isterim.
ben hamileliğimin başındn bu yana ilaçları kullanmak yerine o ilacın içeriğini doğal yollardan almaya çalıştım hep tabiki bazı durumlarda ilaç kullanmak gerekebilir ciddi bir rahatsızlık varsa ama folik asit özellikle bakliyat ve kuru yemişte bol miktarda olan bir şey, özellikle bulgur ve nohutta, zaten ilaç olarak alınınca da vücutta halsizlik yapabiliyor. doktorun bu yüzden bırakmış olabilir. folik asit değerlerin iyi olabilir tahlillerinde. illa almak istiyorsan günde bir avuç kaju yemeni, ayrıca haftata en az iki gün bulgur yemeni tavsiye ederim.
kalsiyum eksikliğin için de keçi peyniri, ben hemen hemen hergün yiyorum. yumruktan küçük topak şeklinde oluyor zaten hergün bir topak yiyorum. hemen hemen, süt de içiyorum ama keçi peyniri sütten daha fazla kalsiyum deposu bebeğin için de çok faydalı, özellikle hamilelikte keçi peyniri tüketmek bebeklerin dş çıkarırken daha kolay çıkarmalarına neden oluyormuş
kızlar nasılsınız benimde kırmızılar erken gelicek herhalde bu ay kasıklarım çok ağrıyo bide rahimde kramplar çok oluyo bide miğdem bulanıyo gelmez olasıca kırmızılar bu ayda gelicek yanii
Kızlar moral bozmak yok inş. Kırmızı kart gelmez.ben de helvalar, çikolatalar götürüyorum üstelik güya diyetteyim. benimki de gelecek sanırım
Tatlım yarın yada çarşamba çift çizgiyi görürsün, ama önemli olan çift çizgiden sonra siliklestiginde esas Ogün de yumurta catlamis oluyor değerlendirmek lazım.Selamlaar kizlaar bende bu ay totemcilerdenim ovulasyon testi kullanuyorum ilk kez dun ikici cizgi silik cikti ilk kez ona bile nasil mutlu oldum anlatamam yaa ayni sekilde hamilelik testinde de görürüm ins isteyen herkes insallah
Testim de soyle :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?