canım benım hadı ıns rabbım güzel haberlerle gel dualarımız senınleKızlar selamlar takip ediyorum bayadir sizi. 4 yıllık evliligimiz var, türlü sebepler ve Tedaviler neticesinde çocuk sahibi olamadik. Aralıkta tüp bebek tedavisine başladık. Yumurta toplama işleminden sonrada türlü Aksilikler çıktı transfer ertelendi. Cuma günü nihayet transfer oldum. İki bebisim karnimda şu an. (Dondurulmuştu) transfer den sonra her gün erken gebelik testi yaptım. Hayalî çizgiye bile Hasretim bilen bilir o duyguyu. Ki o testlerin ücreti de malum onu da hiç umursamadim. Pts normal test günüm. Dün müthiş adet ağrısına benzer bir ağrı yaşadım fakat bi yandan da umutlarım yeserdi biliyorum ki yerleşme sancısı da regl sancisina benzer. Arasturmalarima
gore tam da bebeklerimin yerleşme günüydü. Akşam dedim ki yine de çıkmaz da bi test daha yapayım. Önce dedim ki yok Yasemin hayal görüyorsun. Toz pembe bir çizgi daha:) şu an tek umudum yok olmamalari bu arada 3 testte silik çizgi mevcut. Rabbim bu kadar zorlanmadan herkese nasip etsin. Ha konuyla ilişkisi açısından regl sancım bacak ağrısı da benim yerleşme belitimdi
Bende yaptım ugur getırır ınş bu ay klomen kullenıyorum Allah buyukAa oldu galiba :))) tesekkurler
Bende yaptım ugur getırır ınş bu ay klomen kullenıyorum Allah buyuk
canım senin kaç yumyrtan oldu klomenle çatlatma iğneni vuruldunmucanım benım hadı ıns rabbım güzel haberlerle gel dualarımız senınle
Canım kaldıracağım maalesef doktora gıttım yum buyumemış çatlatamayacak maalesef dıger aya kısmetse 2 doz verecekAmin canim insallah kaldirmak nasip olmaz
Canım doktordan geldım yumurtam buyumemışcanım senin kaç yumyrtan oldu klomenle çatlatma iğneni vuruldunmu
Canım kaldıracağım maalesef doktora gıttım yum buyumemış çatlatamayacak maalesef dıger aya kısmetse 2 doz verecekklomenı
hayırlısı canım zamanı var demek ki benim bu ayda olmadı bakalım önümüzdeki ay artıkCanım doktordan geldım yumurtam buyumemışpazartesı tekrar gel dedı . dıger aya 2 doz verecek klomenı kısmet nasıp yaradanın vardır bır bıldıgı
Hayırlısı ınş canımhayırlısı canım zamanı var demek ki benim bu ayda olmadı bakalım önümüzdeki ay artık
Kızlar farkında mısınız burası baya sessizleştiiii
aynen canım herkes tatilde herhalde senin nasıl gidiyo canımKızlar farkında mısınız burası baya sessizleştiiii
aynen canım herkes tatilde herhalde senin nasıl gidiyo canım
benimde hayali canım o takvim benimde bat 3 şubat bakalım hakkımızda hayırlısı inşAllahBen bat i bekliyorum canim hamilelik takvimim hayali :)) bakalim 1 dubat bat ama ben 4 5 dubat a kadar beklicem bakalim varmi yokmu
Hoşgeldin aramızaBen yeni takip etmeye basladim ondan eski halini bilemiyorum:)))
İyi Can'ım ben bi süre beklemedeym kürtajdan sonra adet oldum şimdi ikinci adetimi olucam artık yazdan sonra Bebek calışması yapıcazaynen canım herkes tatilde herhalde senin nasıl gidiyo canım
BendedekIŞ YA HERKES evde mısafırlıktelerdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?