Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen canım, kendimi kaptırmışım bi şaşırdım önce:) artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Hakkinda hayirlisi olsun en hayirli zamanda saglikla gelsin insallah ama uzulmemek de elde degil iste insan kendini baya kaptırıyor

selam kızlar nasılsınız benimde son 7 gün bata bu sabah erken ama test yapayım dedim ve tabiki negatif

Kızlar selamlar takip ediyorum bayadir sizi. 4 yıllık evliligimiz var, türlü sebepler ve Tedaviler neticesinde çocuk sahibi olamadik. Aralıkta tüp bebek tedavisine başladık. Yumurta toplama işleminden sonrada türlü Aksilikler çıktı transfer ertelendi. Cuma günü nihayet transfer oldum. İki bebisim karnimda şu an. (Dondurulmuştu) transfer den sonra her gün erken gebelik testi yaptım. Hayalî çizgiye bile Hasretim bilen bilir o duyguyu. Ki o testlerin ücreti de malum onu da hiç umursamadim. Pts normal test günüm. Dün müthiş adet ağrısına benzer bir ağrı yaşadım fakat bi yandan da umutlarım yeserdi biliyorum ki yerleşme sancısı da regl sancisina benzer. Arasturmalarima
gore tam da bebeklerimin yerleşme günüydü. Akşam dedim ki yine de çıkmaz da bi test daha yapayım. Önce dedim ki yok Yasemin hayal görüyorsun. Toz pembe bir çizgi daha:) şu an tek umudum yok olmamalari bu arada 3 testte silik çizgi mevcut. Rabbim bu kadar zorlanmadan herkese nasip etsin. Ha konuyla ilişkisi açısından regl sancım bacak ağrısı da benim yerleşme belitimdi

Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin canim cektigin zorluklarin insallah neticesini alirsin mutlu haberlerini iletirsin:)

inşallah pztesi çift çizgiyi görürsün canım bebeoşlerinde seninledir darısıda bizim başımıza benimde dünden beri belimden sağ bacağımın diz kapağına kadar ağrı girdi hayırlısı bakalım

Sagolasin canim inşalla.lh. Agrim tam tarif ettiğin gibiydi. Maşallah herkeste gebelik takvimi var:)

evet oldu hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsın umarım

Insallah da canim benim ki hayali bakalim bebek varmi bilmiyorum supheleniyorum
bıçak saplanması gibi ağrılar bel ağrıları ve göğüslerde hassasiyet en yaygın belirtiler bende de oldu çünkü ne zaman adet olman gerekiyor

bıçak saplanması gibi ağrılar bel ağrıları ve göğüslerde hassasiyet en yaygın belirtiler bende de oldu çünkü ne zaman adet olman gerekiyor

1 subatta adet olmam gerekiyor ama 4 subat i beklicem 3 4 gun sonra yada once olabiliyorum belirtiler arasinda sol kasikta batma var karnimin sol tarafinda sislik var bastirinca aciyo goguslerim de de bastirinda aciyor agri yok bel agrim var sadece 1 gun de sabah yataktan kalkamadim bas donmesinden 5 dk boyunca dondu belirtiler bunlar ama bilmiyom ya insallah vardir

bende de kasıkta batma göğüs uclarında hassasiyet bel ve bacak ağrısı vardı beklenen adetimden 5 gün kadar öncesinde başladı hala da devam ediyor :) inşallah vardır isteyen herkese nasip olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…