- 25 Ağustos 2015
- 1.464
- 986
- 123
- 31
İnşallah yeteri kadar büyümüşlerdir canımBenimde cumartesi gunu kontrolum var. Bakalim yumurtalarim yeterli buyukluktemi cok heycanliyim yaa
Inşallah canım sağolİnşallah yeteri kadar büyümüşlerdir canım
Hakikaten dünKızlar farkında mısınız burası baya sessizleştiiii
Hoşgeldin aramıza:) inş. hakkında hayırlısı olsun.Ben bat i bekliyorum canim hamilelik takvimim hayali :)) bakalim 1 dubat bat ama ben 4 5 dubat a kadar beklicem bakalim varmi yokmu
Merakla bekliyorum tatlım seni :) benim daha çokk varbenimde hayali canım o takvim benimde bat 3 şubat bakalım hakkımızda hayırlısı inşAllah
doğru söylüyorsun valla. benim bat yaklaşıyor ya ondan sessizim, kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hemen. gerçi daha bir hafta var ve bende kist var. ya sahi kist olunca hamile kalınabiliyor mu bilen var mı?Hakikaten dünEylemeylemce ye söyledim. Kimseler yok forumun tadı kalmadı diye Arkadaşlar gelin charmant seni merak ediyoruz, umarım herşey yolundadır...Forum sahipsiz kaldı...
mavimli Veson Themodernmumma ve diğer arkadaşlarım, eski canlılığına kavuşturalım buraları...Hamile arkadaşlar sizlerde terkettiniz buraları...
Hoşgeldin aramıza:) inş. hakkında hayırlısı olsun.
Merakla bekliyorum tatlım seni :) benim daha çokk var
Canım kaptırmak değil ya, heyecanla bekliyoruz. Bu sefer sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin bence, kistle hamile kalıp kistlerin yok olduğunu duymuştum. Umarım seninde öyle olur tatlım:) Haydi sende totem yap, takvim koy :)doğru söylüyorsun valla. benim bat yaklaşıyor ya ondan sessizim, kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hemen. gerçi daha bir hafta var ve bende kist var. ya sahi kist olunca hamile kalınabiliyor mu bilen var mı?
Ben hergün giriyorum ama gerçekten sessiz .. Listede de en son hamile ben kaldım.Hakikaten dünEylemeylemce ye söyledim. Kimseler yok forumun tadı kalmadı diye Arkadaşlar gelin charmant seni merak ediyoruz, umarım herşey yolundadır...Forum sahipsiz kaldı...
mavimli Veson Themodernmumma ve diğer arkadaşlarım, eski canlılığına kavuşturalım buraları...Hamile arkadaşlar sizlerde terkettiniz buraları...
Canım evet çoğumuzun kayıpları oldu ne yazıkki, ama ben toparladım çok şükür...Biraz ondan olmuş olabilir...Senin nasıl gidiyor canım?Ben hergün giriyorum ama gerçekten sessiz .. Listede de en son hamile ben kaldım.charmant ta yok.. Canlansın yine şenlensin burası
Mide bulantıları, gaz, sürekli acıkma bunlarla geçiyor şimdilik canım. Onun dışında garip duygular içindeyim .Canım evet çoğumuzun kayıpları oldu ne yazıkki, ama ben toparladım çok şükür...Biraz ondan olmuş olabilir...Senin nasıl gidiyor canım?
Olsun canım ya sağlıklı olsunda onun için herşeyi çekmeye değer bence :)Mide bulantıları, gaz, sürekli acıkma bunlarla geçiyor şimdilik canım. Onun dışında garip duygular içindeyim .
canım yaa benim bu ayda olmadı herhalde testlere başladım bile ama hep negatif bugüm kasıklarım çok ağrıyoHakikaten dünEylemeylemce ye söyledim. Kimseler yok forumun tadı kalmadı diye Arkadaşlar gelin charmant seni merak ediyoruz, umarım herşey yolundadır...Forum sahipsiz kaldı...
Evet ben hamile iken kontrole gittim bir de kist vardıdoğru söylüyorsun valla. benim bat yaklaşıyor ya ondan sessizim, kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hemen. gerçi daha bir hafta var ve bende kist var. ya sahi kist olunca hamile kalınabiliyor mu bilen var mı?
Hakikaten dünEylemeylemce ye söyledim. Kimseler yok forumun tadı kalmadı diye Arkadaşlar gelin charmant seni merak ediyoruz, umarım herşey yolundadır...Forum sahipsiz kaldı...
kiz sen hamile misin ? Hayirli olsun:) 1. Hafta neden oyle oldu ?Hakikaten dünEylemeylemce ye söyledim. Kimseler yok forumun tadı kalmadı diye Arkadaşlar gelin charmant seni merak ediyoruz, umarım herşey yolundadır...Forum sahipsiz kaldı...
Canimmm hayirli olsun hamilesin herhalde.canım yaa benim bu ayda olmadı herhalde testlere başladım bile ama hep negatif bugüm kasıklarım çok ağrıyo
Canım kaç gün var bata dur, sabret geçince yap olur mu? 2-3 gün geçsin bi bakalım. Olumlu düşün canım kırmızılar gelmediği sürece umut hep varcanım yaa benim bu ayda olmadı herhalde testlere başladım bile ama hep negatif bugüm kasıklarım çok ağrıyo
Evet yapmayalım konuşalım, birbirimze destek olalım. Beraber beklemeye devam edelim...
Seninde cuman mübarek olsun canım, topiğimizin en eski hamilelerinden :) ne güzel baya ilerlemiş hamileliğin canım, nasıl gidiyor? kızın mı oğlun mu oluyor? :)herkese slm cumamız mübarek olsun rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hamilelere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşaallah
Kiz
kiz sen hamile misin ? Hayirli olsun:) 1. Hafta neden oyle oldu ?
Canim ben asilama oluyorum Carsamba gunu, gelisme yok. Doktor olmazsa tup bebege alacagim seni 2 kez yeter dedi.Canım kaç gün var bata dur, sabret geçince yap olur mu? 2-3 gün geçsin bi bakalım. Olumlu düşün canım kırmızılar gelmediği sürece umut hep var
Evet yapmayalım konuşalım, birbirimze destek olalım. Beraber beklemeye devam edelim...
Seninde cuman mübarek olsun canım, topiğimizin en eski hamilelerinden :) ne güzel baya ilerlemiş hamileliğin canım, nasıl gidiyor? kızın mı oğlun mu oluyor? :)
Yok canım daha yeni korunmayı bırakacağız bu ay, düşükten sonra 1 adetim geçti bakalım. Umutlar tükenmeinş. senin nasıl gidiyor? var mı bir gelişme? Totem yaptım ben,gbbc de totem yaptı, haydi sende bize katıl canım :)
Canım olsun allah büyüktür, hiç bir zaman umudunu kırma, takvim yap burada beraber bekleyelim.Canim ben asilama oluyorum Carsamba gunu, gelisme yok. Doktor olmazsa tup bebege alacagim seni 2 kez yeter dedi.
yok canım hamile değilim totem yaptık bu ayCanimmm hayirli olsun hamilesin herhalde.
bata 5 gün var canım dahaCanım kaç gün var bata dur, sabret geçince yap olur mu? 2-3 gün geçsin bi bakalım. Olumlu düşün canım kırmızılar gelmediği sürece umut hep var
Seninde cuman mübarek olsun canım, topiğimizin en eski hamilelerinden :) ne güzel baya ilerlemiş hamileliğin canım, nasıl gidiyor? kızın mı oğlun mu oluyor? :)
Yok canım daha yeni korunmayı bırakacağız bu ay, düşükten sonra 1 adetim geçti bakalım. Umutlar tükenmeinş. senin nasıl gidiyor? var mı bir gelişme? Totem yaptım ben,gbbc de totem yaptı, haydi sende bize katıl canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?