Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar farkında mısınız burası baya sessizleştiiii
Hakikaten dün Eylemeylemce ye söyledim. Kimseler yok forumun tadı kalmadı diye Arkadaşlar gelin charmant seni merak ediyoruz, umarım herşey yolundadır...Forum sahipsiz kaldı...
mavimli Veson Themodernmumma ve diğer arkadaşlarım, eski canlılığına kavuşturalım buraları...Hamile arkadaşlar sizlerde terkettiniz buraları...
Ben bat i bekliyorum canim hamilelik takvimim hayali :)) bakalim 1 dubat bat ama ben 4 5 dubat a kadar beklicem bakalim varmi yokmu
Hoşgeldin aramıza:) inş. hakkında hayırlısı olsun.
benimde hayali canım o takvim benimde bat 3 şubat bakalım hakkımızda hayırlısı inşAllah
Merakla bekliyorum tatlım seni :) benim daha çokk var

doğru söylüyorsun valla. benim bat yaklaşıyor ya ondan sessizim, kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hemen. gerçi daha bir hafta var ve bende kist var. ya sahi kist olunca hamile kalınabiliyor mu bilen var mı?

doğru söylüyorsun valla. benim bat yaklaşıyor ya ondan sessizim, kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hemen. gerçi daha bir hafta var ve bende kist var. ya sahi kist olunca hamile kalınabiliyor mu bilen var mı?
Canım kaptırmak değil ya, heyecanla bekliyoruz. Bu sefer sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin bence, kistle hamile kalıp kistlerin yok olduğunu duymuştum. Umarım seninde öyle olur tatlım:) Haydi sende totem yap, takvim koy :)

Ben hergün giriyorum ama gerçekten sessiz .. Listede de en son hamile ben kaldım. charmant ta yok.. Canlansın yine şenlensin burası

canım yaa benim bu ayda olmadı herhalde testlere başladım bile ama hep negatif bugüm kasıklarım çok ağrıyo

Evet ben hamile iken kontrole gittim bir de kist vardı
charmant gitti topik durgunlaştı

Kiz
kiz sen hamile misin ? Hayirli olsun:) 1. Hafta neden oyle oldu ?

canım yaa benim bu ayda olmadı herhalde testlere başladım bile ama hep negatif bugüm kasıklarım çok ağrıyo
Canım kaç gün var bata dur, sabret geçince yap olur mu? 2-3 gün geçsin bi bakalım. Olumlu düşün canım kırmızılar gelmediği sürece umut hep var
Evet ben hamile iken kontrole gittim bir de kist vardı

charmant gitti topik durgunlaştı
Evet yapmayalım konuşalım, birbirimze destek olalım. Beraber beklemeye devam edelim...

herkese slm cumamız mübarek olsun rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hamilelere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşaallah
Seninde cuman mübarek olsun canım, topiğimizin en eski hamilelerinden :) ne güzel baya ilerlemiş hamileliğin canım, nasıl gidiyor? kızın mı oğlun mu oluyor? :)
Kiz

kiz sen hamile misin ? Hayirli olsun:) 1. Hafta neden oyle oldu ?

Yok canım daha yeni korunmayı bırakacağız bu ay, düşükten sonra 1 adetim geçti bakalım. Umutlar tükenmeinş. senin nasıl gidiyor? var mı bir gelişme? Totem yaptım ben, gbbc de totem yaptı, haydi sende bize katıl canım :)

Canim ben asilama oluyorum Carsamba gunu, gelisme yok. Doktor olmazsa tup bebege alacagim seni 2 kez yeter dedi.

bata 5 gün var canım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…