Hadi yaaa adet mi oldun yeni ay yeni Ümitler inşallahEvet şuan itibari ile ragk oldum. Henüz çok akıntı ile karışık, belki tam yarın sökerim o sebeple yeni batı yazamıycam..
Tamam canım, daha okumadım okurum birazdan teşekkür ederim
Canım regl oldum ben, artık sen olursun inşallah canım bize dua edersin
Yaa ben de iyice araştırayım o zaman ona göre bir karar vereyim canım
Aynen canım, kendimi kaptırmışım bi şaşırdım önce:) artık önümüzdeki maçlara bakıcazHadi yaaa adet mi oldun yeni ay yeni Ümitler inşallah
ben de soğan kürünü bu yüzden bıraktım korktum açıkçası. bir de benim adetlerim çok düzenli, pko falan da yok, bu yüzden gerek yok diye düşündüm.ama kist olduğunu bilsem devam ederdim tabi. bu ay tutmazsa gelecek ay denerim bende.Zaten kararsız kalmıştım bebek tutunsa zarar falan verir belki Endişe duydum sırf bu Yüzden korunduğum ay Yaptım.benim adetler düzenli sayılır dakik değildir ama 30 günü de pek geçtiği görülmez bu ay kürtajın 2. Ay'ı yumurtam vaktinde Çatladı demekki düzene de girmiş pco da yok zaten sanırım ben de tekrar yapmıyacağım
Zaten kararsız kalmıştım bebek tutunsa zarar falan verir belki Endişe duydum sırf bu Yüzden korunduğum ay Yaptım.benim adetler düzenli sayılır dakik değildir ama 30 günü de pek geçtiği görülmez bu ay kürtajın 2. Ay'ı yumurtam vaktinde Çatladı demekki düzene de girmiş pco da yok zaten sanırım ben de tekrar yapmıyacağım
ben de soğan kürünü bu yüzden bıraktım korktum açıkçası. bir de benim adetlerim çok düzenli, pko falan da yok, bu yüzden gerek yok diye düşündüm.ama kist olduğunu bilsem devam ederdim tabi. bu ay tutmazsa gelecek ay denerim bende.
direk var :) hayırlı olsun haydi kan testineekızlar adetime 2 gün var gögüs agrım bi değişikti acaba mı diyerek test yaptım yorumlar mısınız ?
kızlar adetime 2 gün var gögüs agrım bi değişikti acaba mı diyerek test yaptım yorumlar mısınız ?
Evet canım bu ay baktım olmadı kısmet deyıp salıverecegım rabbım can saglıgı versın ol derse olur bakalımgünaydın kızlaaar mesajlarınızı okuyorum sürekli allah hepimize hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.hamişlere sağlıkla kucaklarına almayı hamiş olmayı bekleyenlere ise sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin insallah.RABBM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUUUUN.MUTLU HAFTALAR.
sky10 muynedeymişsin rabbim gönlüne göre versin senin durumu takip ediyorum klomen kullanmaya başladın sanırım.bu iş kafaya takmadan oluyor gerçekten koy verin gitsin kızlaaaarBen öyle yaptım artık nasip kısmet inşallah...
Maaşallah canım barız hamılesın bence hemen kan testıneeeeeeb. Darısı bıze ınşallah . Gözünüz aydın Allah analı babalı buyutsun sağlıkla kucağına alırsın ınsallahkızlar adetime 2 gün var gögüs agrım bi değişikti acaba mı diyerek test yaptım yorumlar mısınız ?
@triton-x testlerime bakar misin çok heyecanlandim. :)[/QUOTE
Dogru kan testi yaptir bence:)%99 hamilesin bence
L Limon135416 Bekleyeceğimiz. Haziran daki kimyasal da Yoruldum aman düştü, yükseldi diye. Olursa zaten 29 unda olacak regl olmazsa da elimde 3 tane testim var hemen yapacagim :) ama ovulasyonu her gün yapacagim umarim ayni koyulukta devam eder
Canım umarım güzel haberlerini verirsin bize...bende senin gibi düşünmeye başladım. Sanırım ders döneminde buraya çok bakmamaya çalışacağım. Görüşmek üzere kendine iyi bak. ..Kızlar merhaba:) hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben bi süre oluruna bırakmaya karar verdim. Olmazsa zaten haziranda tedavim var. Burda olmak çok güzel ama kendimde belirti arıyor ve heyecan yapıyorum. Hamile kalmayı hırs yaptım gibi oldu. Ben danışanlarıma bunun yanlış olduğunu tavsiye ederken kendimi bu hengamede buldum. Mayısta sınavım var ve mayısa kadar sadece sınava odaklanmak istiyorum. Her şey olurunda. Hoşçakalın, hamile olanların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almasını benim gibi bekleyenlerin de tez vakitte bebeklerine kavuşmasını diliyorum. Hazirana kadar yokum buralarda, öpüyorum kocaman hepiniziii
Ayrıca şu zamana kadar olduğunuz destek ler için de teşekkür ederiimm
Canım benim adete 2 gün kala ovulasyon testim anında çift çizgi oldu. Sonra bhcg yaptım ondada silikti. Büyük ihtimal hamilesin:) çünkü ovulasyon testinde alfahcg ölçülür. birbirlerine benzer bileşikler hamileliği de bu şekilde tespit ediyor. hadi iki gün kalmış bakalım :)@triton-x testlerime bakar misin çok heyecanlandim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?