Tmm cnm çok Sağol.sperm dna hasar testi Yapılıyor mu? Öğrenir misin?benim burda tüp bebek merkezi yok merkezlerde yapılıyorsa Yakın illerden birine gidebilirizCanım yapılıyor dıye bılıyorumm ben karsı komsuma soruyum o tüp bebek yaptırdı 5 gunu var tutup tutmadığını öğrenmek ıcın
@gulit_memavimli Veson @bsbirkin ben dün soğan kürümü bitirdim çok şükür...beyaz akıntım ve bazen kremimsi beyaz akıntım oldu, ara ara kasıklarımda ağrılar oldu... Ama bu normalmiş içimizdeki enfeksiyonu bitiriyormuş...kanama yada lekelenme olmadı bende bilmiyorum. İnş sizlerde yapın bitirin tertemiz olsun içiniz:)
ay inşallahHafî inşallah ardarda gebelik haberleri gelir:))
Ilk kimin SOĞAN cücüğü gelecek bakalım :)))ay inşallah
Tamam canım sormazmıyım hıç tabıkı sorarım . Onlarn ılk eşinden sperm alınmış bundan da yumurta toplanmış onlar cok sağlıklı sekılde embrıyo olmuş bırı cıft yumurta bırı tek . sonra gıttıler tek olanı yerleştırdıler rahıme bakalım bekliyoruz heyecanla 5 gunu kaldı . olmazsa Allah göstermesın dıgerını dondurmuşlar onu kullanacklarTmm cnm çok Sağol.sperm dna hasar testi Yapılıyor mu? Öğrenir misin?benim burda tüp bebek merkezi yok merkezlerde yapılıyorsa Yakın illerden birine gidebiliriz
Ilk kimin SOĞAN cücüğü gelecek bakalım :)))
Ay çok zor süreç Valla Rabbim isteyen herkese versin inşallahTamam canım sormazmıyım hıç tabıkı sorarım . Onlarn ılk eşinden sperm alınmış bundan da yumurta toplanmış onlar cok sağlıklı sekılde embrıyo olmuş bırı cıft yumurta bırı tek . sonra gıttıler tek olanı yerleştırdıler rahıme bakalım bekliyoruz heyecanla 5 gunu kaldı . olmazsa Allah göstermesın dıgerını dondurmuşlar onu kullanacklar
Olsun canım uyu buyusun annesi bebis ins, bizi biraz çocuk birlestirebilecek gibi bugün e kadar bir türlü devlet baba birlestiremedi.. Hayırlısı cnmAnladim canim olsun ne kadar esinle vakit gecirsen kardir :) bende ufak bir dogu sehrindeyim. Esim de polis gece calisinca gunduz uyuyor falan bide ben artik surekli uyuyorum cok gorusemiyoruz :) ama yine de yanimda olmasi onemli cok sukur. İnsallah siz de bir an once ayni sehirde bulusursunuz esinle
İnş cnm bana son günler ogh gelmişti. Bitti sukurCanım öyle olumsuZ düşünme, dur bakalım güzel olacak her şeysen genetik test yaptırdın mı canım
Benim de çarşamba bitecek. Ya inşallah güzel olur vallabende ilk hafif kanama, sonra kremsi akıntı yaptı. Şuan bir şey yapmıyor. Sonlara yaklaştık ya zaten
Evet genetik. Testler yapıldı pıhtılıyım ama son gebelikte sulandırıcı iğne ve ilaç kullanmama rağmen kaybettim.sanırım bu Yüzden Dr embriyoda genetik bozukluktan şüphelendi. Şimdi sperm dna hasarını araştırıyorum.
Kızlar yaptıran yada yaptıracak olan var mı?ankarada yapıldığını biliyorum.ama bu benim için imkansız.tüp bebek merkezlerinde yapılır mıki?
Transferı yaparken öle duygulanmış o ağladı anatırken bende ağladım ya ızlemış kameradaAy çok zor süreç Valla Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canim hadi hayirlisi olsun. İnşallah tutmuştur. Test negatif olduktan sonra tekrar bu şekilde koyulasti mi? Allah'ım inşallah nasip eder,inşallah.iyi pazarlar kızlar hava çok kasvetli ama benim içim kıpır kıpır bu ay çok umutluyum nedense @triton-xEylemeylemce onların ilişkiden sonra secde pozisyonunu uyguladığım için sanki bu ay olucak gibi Allahın izniyle hayırlısı bu arada kızlar salı günü yumurtlama günüm şimdi ovulasyon testi yaptım bi bakarmısınızEki Görüntüle 1747312
inşAllah canım hayırlısı yok salı günü yumurtlama günüm canımCanim hadi hayirlisi olsun. İnşallah tutmuştur. Test negatif olduktan sonra tekrar bu şekilde koyulasti mi? Allah'ım inşallah nasip eder,inşallah.
Anladim canim. İnşallah tutar. Allah'ım yüzünü güldürsün.inşAllah canım hayırlısı yok salı günü yumurtlama günüm canım
Canım bugünkü değerin kaç olmuş? Bana tam yazarmısın bi araştırayım ya...şöylede bir durum olabiliyormuş. İkiz gebelik olup sonradan biri düşerse de bhcg düzgün artış göstermeyeniliyormuş. Umarım o değilse de dış gebelik değildir inş. Kötüyü aklına getirmemeye çalış, beni de bir dr çok korkuttu. Ama ankda ki drum bu kesinlikle dış gebelik değildir diyip teşhisi koydu. İstersen ankaradaysan ona yönlendirebilirim seni?
Canım ben iyiyim üniv tatil şubat 15e kadar, eşimin yanına kaçtım inş kafa dağıtacağım.
İnş seninde bebiş iyidir ve pıtpıtları güzel güzel duyarsınız cnm:)
charmant bayadır yok, bende merak ettim. Forumun annesi yok bizde kendimizi nadasa çektik sanırım ama inş hersey düzelecek...
canım öncelikle geçen günki yorumum için özür dilerim senden bugün içinde maşAllah canım değerin çok iyi Rabbim inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip eder inşAllah canımCanım bugünkü değer 3602 oldu, yani iki katına katladı. Doktorum iyi haber dedi. Çarşamba doktora yine gideceğim. Umarım bundan sonrası yolunda gider. Istanbul dayım canım ben, dün tanıştığım doktoru çok sevdim. Düşünmen bile beni çok mutlu etti. Çok teşekkürler.
canım öncelikle geçen günki yorumum için özür dilerim senden bugün içinde maşAllah canım değerin çok iyi Rabbim inşAllah sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip eder inşAllah canım
ilk kese görünmediği gün yazmıştın ya değerinde artmamışti canım bende rabbim bidaha yaşatmasın falan yazmıştım ama bugün değerinin iki kat artması maşAllah çok sevindim canımCanım hangi yorumun için tam anlayamadım ama hiç sorun değil. Âmin canım amiiin, inşallah tüm bebekler sağlıkla gelsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?