- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
ilk kese görünmediği gün yazmıştın ya değerinde artmamışti canım bende rabbim bidaha yaşatmasın falan yazmıştım ama bugün değerinin iki kat artması maşAllah çok sevindim canım
iyi pazarlar kızlar hava çok kasvetli ama benim içim kıpır kıpır bu ay çok umutluyum nedense @triton-xEylemeylemce onların ilişkiden sonra secde pozisyonunu uyguladığım için sanki bu ay olucak gibi Allahın izniyle hayırlısı bu arada kızlar salı günü yumurtlama günüm şimdi ovulasyon testi yaptım bi bakarmısınızEki Görüntüle 1747312
Rabbim ne büyük en umutsuz olduğun anda bi mucize sunuyo çok şükür akşam ilişki oldu o zaman bugecede olsun canımÇok çok tşkler canım, haklısın öyle yazmakta ben de olumsuzdum. Cumartesi diğer doktora gitmesem hala öyle olacaktı. Hatta diğer doktor hapa başlatmayı bile düşündü düşsün diye. Allah çok büyük, mucizesi gerçek oluyor bazen.
Rabbim ne büyük en umutsuz olduğun anda bi mucize sunuyo çok şükür akşam ilişki oldu o zaman bugecede olsun canım
inşAllah canım hayırlısıEvet canım gerçekten öyle. Binlerce kez şükürler olsun.
Bence olsun spermitolar hazır asker olarak yumyumu beklesinler. Ve İnş bu ay keşfi tamamlayıp sana müjdeni verirler :)
Canim inşallah boyle artar degerin. Allah'ım yardimcin olsun.Canım bugünkü değer 3602 oldu, yani iki katına katladı. Doktorum iyi haber dedi. Çarşamba doktora yine gideceğim. Umarım bundan sonrası yolunda gider. Istanbul dayım canım ben, dün tanıştığım doktoru çok sevdim. Düşünmen bile beni çok mutlu etti. Çok teşekkürler.
Ayy cnm bnm 24-36 saat içinde çatlayacağımı düşünürsek, bence yarın yada salı günü mutlaka ilişki olmalı cnm:) bu ay bu taktik işe yarayaak inş. İnanarak yapın canım:)iyi pazarlar kızlar hava çok kasvetli ama benim içim kıpır kıpır bu ay çok umutluyum nedense @triton-xEylemeylemce onların ilişkiden sonra secde pozisyonunu uyguladığım için sanki bu ay olucak gibi Allahın izniyle hayırlısı bu arada kızlar salı günü yumurtlama günüm şimdi ovulasyon testi yaptım bi bakarmısınızEki Görüntüle 1747312
ayy canım çok çok güzel haber ya, dr lar hemen en kötüyü söyleyip korkutuyorlar. Ben artık beni stres yaptırmayacak dra gitmek istiyorum. Şartlarımı zorlayıp gidecepim. Sende birine güven ona git cnm hep:) ohh ohhh çok sevindim...:)))Canım bugünkü değer 3602 oldu, yani iki katına katladı. Doktorum iyi haber dedi. Çarşamba doktora yine gideceğim. Umarım bundan sonrası yolunda gider. Istanbul dayım canım ben, dün tanıştığım doktoru çok sevdim. Düşünmen bile beni çok mutlu etti. Çok teşekkürler.
canım dün akşam ilişki oldu ya o zaman bu akşam olmasınmı canımAyy cnm bnm 24-36 saat içinde çatlayacağımı düşünürsek, bence yarın yada salı günü mutlaka ilişki olmalı cnm:) bu ay bu taktik işe yarayaak inş. İnanarak yapın canım:)
ayy canım çok çok güzel haber ya, dr lar hemen en kötüyü söyleyip korkutuyorlar. Ben artık beni stres yaptırmayacak dra gitmek istiyorum. Şartlarımı zorlayıp gidecepim. Sende birine güven ona git cnm hep:) ohh ohhh çok sevindim...:)))
Âmin canım inşallah :)Canim inşallah boyle artar degerin. Allah'ım yardimcin olsun.
Ayy cnm bnm 24-36 saat içinde çatlayacağımı düşünürsek, bence yarın yada salı günü mutlaka ilişki olmalı cnm:) bu ay bu taktik işe yarayaak inş. İnanarak yapın canım:)
ayy canım çok çok güzel haber ya, dr lar hemen en kötüyü söyleyip korkutuyorlar. Ben artık beni stres yaptırmayacak dra gitmek istiyorum. Şartlarımı zorlayıp gidecepim. Sende birine güven ona git cnm hep:) ohh ohhh çok sevindim...:)))
Canım bugünkü değer 3602 oldu, yani iki katına katladı. Doktorum iyi haber dedi. Çarşamba doktora yine gideceğim. Umarım bundan sonrası yolunda gider. Istanbul dayım canım ben, dün tanıştığım doktoru çok sevdim. Düşünmen bile beni çok mutlu etti. Çok teşekkürler.
Canim değerinin artmasina cok sevindim insallah saglikla devam eder. Bazi doktorlar cok gıcık ya gercekten :) benim doktorum da aşırı pozitif bu iyi bişey mi bilemedim :) :)
İnsaallsh bundan sonrasi guzel devam eder hamileliginin canımÇok tşkler canım, dediğin gibi inşallah bu sefer sağlıkla sıkıntısız devam eder. Doktorum net ve herşeyi açıklayan biri. O yüzden sevdim cidden.
İnsaallsh bundan sonrasi guzel devam eder hamileliginin canım
günaydınnnngünaydın kızlarr
iyi doktor çok önemli gerçekten. ben de bulabilseydim bir iyi doktor keşkeÇok tşkler canım, dediğin gibi inşallah bu sefer sağlıkla sıkıntısız devam eder. Doktorum net ve herşeyi açıklayan biri. O yüzden sevdim cidden.
iyi doktor çok önemli gerçekten. ben de bulabilseydim bir iyi doktor keşke
evet süper olur özelden atar mısın isim hastane falan.Canım İstanbul Anadolu yakası sana uyuyorsa ve maddi olarak da zorlamazsa benim cumartesi tanıştığım doktorla bir görüş istersen. Ben çok sayıda kişiden duyarak gittim. Ve 4 farklı doktor gezmiş biri olarak ilk defa içime sindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?