• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Iyi canim cok sevindim hersey yolunda olsun :) cinsiyeti tahmin etti mi doktor ? Bende iyiyim cok sukur haftaya c.tesi kalp atisi icin gitcez doktora bakalim... p.tesi de istanbula ailemin yanina gidiyoruz insallah kalp atisini duyariz da guzel haberi veririz ailelere...
Hic bir tahminde bulunmadi gorunmuyor dedi. 9 subatta randevum var o zaman ogrenicem sanirim. Canim 7. Haftada duyulur yuksek ihtimalle. İnşallah duyarsiniz iciniz rahatlar. Ailelerinizde mutlulugunuzu paylasirsiniz inşallah.

Hic bir tahminde bulunmadi gorunmuyor dedi. 9 subatta randevum var o zaman ogrenicem sanirim. Canim 7. Haftada duyulur yuksek ihtimalle. İnşallah duyarsiniz iciniz rahatlar. Ailelerinizde mutlulugunuzu paylasirsiniz inşallah.

Insallah canim tam esimin de dogum gunu guzel bir hediye olacak bize insallah :) sende ogrenirsin cinsiyetini gittiginde insallah

Veson Veson cnm bende bu ay sogan kürü yapmayi düşünüyorum adetimin 4. Günündeyim simdide 7.gun baslicam dimi sen ne zaman baslicaksin

Saol canim inşallah. Bebegin yerine de bir hediye patlatirsin artik babaciga :)

Ayy canim oncesinde kalp atisini duysaydim cok guzel fikirlerim vardi ama simdi korkuyorum biseyler yapmaya :) neyse c.tesi duyarsak kalp atisini biraz gecikmeli de olsa yapicam aklimdakileri :) bulantin falan var mi? Karnin cikmaya baslamistir tatlı tatli masallah kuzuya büyüyor :nazar:

Ayy canim oncesinde kalp atisini duysaydim cok guzel fikirlerim vardi ama simdi korkuyorum biseyler yapmaya :) neyse c.tesi duyarsak kalp atisini biraz gecikmeli de olsa yapicam aklimdakileri :) bulantin falan var mi? Karnin cikmaya baslamistir tatlı tatli masallah kuzuya büyüyor :nazar:
Canim ben 6. Haftada duymustum. Duyarsiniz inşallah. Olsun yaparsin surprizleri yine keyfiniz yerinde olsun da. Mide bulantim coktu ama gecti cok sukur canim, o ara kilo aldim 3.5 kg aldim ama yavasladi kilo almam. Gobegim tahminimden daha fazla cikti :)

Canim ben 6. Haftada duymustum. Duyarsiniz inşallah. Olsun yaparsin surprizleri yine keyfiniz yerinde olsun da. Mide bulantim coktu ama gecti cok sukur canim, o ara kilo aldim 3.5 kg aldim ama yavasladi kilo almam. Gobegim tahminimden daha fazla cikti :)

Oyy masallah :) kuzucuk iyi olsun da bisey olmaz kilo verilir :) dikkat et kendine ve bebise annesi masallah size :nazar:

Ben bugün hsg çekildim bu ay da korunuyorum yarın SOĞAN kürüne başlıyorum

Sen nasılsın cnm bebek iyi mi
Canım, sorunsuz geçirmene çok sevimdim. Artık hamile kalma ihtimallin çok daha fazla;) soğan kürü de üstüne ohhh;) sağlıkla gelsin bebişler

Canım, sorunsuz geçirmene çok sevimdim. Artık hamile kalma ihtimallin çok daha fazla:KK66: soğan kürü de üstüne ohhh:KK66: sağlıkla gelsin bebişler
İnşallah cnm Dr Kayıplar genetik olabilir dedi.o yönden biraz endişeliyim yeniden hamile kalsam bile hep kaybetme korkusu olacak sanırım

Cnm ben de bu ay yapacağım inşallah 7. Gün başlanıyor.benim yarın 7. Gün inşallah sabah akşam 15 gün umarım bizlere şifa olur
Veson Veson canım ben de bugün soğan kürüne başlıyorum, bir aydır geçmeyen öksürüğüm var. Rahim bir yana gribe de iyi geliyormuş. Soğana bak sen :KK52::KK56: öğleden önce ve akşam demiş de aç karına mı içeceğiz biliyor musun?

İnşallah cnm Dr Kayıplar genetik olabilir dedi.o yönden biraz endişeliyim yeniden hamile kalsam bile hep kaybetme korkusu olacak sanırım
olumsuz düşünme nolur. bu sefer olacak hayırlısıyla de. ben öyle yapıyorum napim başka.

Back