Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Iyi öksürüğe de iyi geliyorsa Valla ben de de geçmeyen Öksürük var.bazı yerlerde de sabah aç karnına yazıyor.öğlen akşam yazan yerde var nasıl başlarsan öyle devam et ben sabah akşam Yaparım Öğlen benim için uygun değil.benim de bugün 7. Gün şimdi Kalkıp yapacağım inşallah .ya aç karnına yada yemeklerden iki saat sonra yazıyordu

ben bu iki hafta evdeyim. en iyisi kahvatıdan iki saat sonra yapayım o zaman. inşallah işe yarar.

Canım bugünkü değerin kaç olmuş? Bana tam yazarmısın bi araştırayım ya...şöylede bir durum olabiliyormuş. İkiz gebelik olup sonradan biri düşerse de bhcg düzgün artış göstermeyeniliyormuş. Umarım o değilse de dış gebelik değildir inş. Kötüyü aklına getirmemeye çalış, beni de bir dr çok korkuttu. Ama ankda ki drum bu kesinlikle dış gebelik değildir diyip teşhisi koydu. İstersen ankaradaysan ona yönlendirebilirim seni?
charmant canim nerelerdesin ya insallah hersey yolundadir?

@Eylemeylemce guzel anne nasilsin bebis nasil ?

@triton-x Veson canlar nasilsiniz hersey yolundadir insallah bayadir kimsecikler yok burada
Canım ben iyiyim üniv tatil şubat 15e kadar, eşimin yanına kaçtım inş kafa dağıtacağım.
İnş seninde bebiş iyidir ve pıtpıtları güzel güzel duyarsınız cnm:)
charmant bayadır yok, bende merak ettim. Forumun annesi yok bizde kendimizi nadasa çektik sanırım ama inş hersey düzelecek...

gulit_me mavimli Veson B bsbirkin ben dün soğan kürümü bitirdim çok şükür...beyaz akıntım ve bazen kremimsi beyaz akıntım oldu, ara ara kasıklarımda ağrılar oldu... Ama bu normalmiş içimizdeki enfeksiyonu bitiriyormuş...kanama yada lekelenme olmadı bende bilmiyorum. İnş sizlerde yapın bitirin tertemiz olsun içiniz:)

@triton-x Cok iyi yapmissin canim gez eglen kafani dagit :) bizim okullara da 1 hafta kaldi bi gecseydi zaman bizde gidicez ailelerimizin yanina cok skldim suan yasadigim sehirden

@triton-x Cok iyi yapmissin canim gez eglen kafani dagit :) bizim okullara da 1 hafta kaldi bi gecseydi zaman bizde gidicez ailelerimizin yanina cok skldim suan yasadigim sehirden
BEnde çok küçük bir şehirdeyim canım, üstelik ne eşim ne annem babam var o şehirde...birtek kardeşim gibi arkadaşlarım var allahtan...yoksa bilirim o sıkkınlıpı... İnş sizinde 1 haftanız kaldı 15 gün tatil var:) biz okula gitmek zorundayız ama benresmen kaçtım kafa izni verdim. Çok ihtiyacım vardı...öğrenci yok nasıl olsa, perş bütünlemeler başlıyor geri döneceğim

Hadi Hayırlısı senin Bebeğin gelsin ilk o zaman biz de arkandan gelelim :)) topikçe SOĞAN kürü yapıyoruz:)) ben de bugün başladım

Anladim canim olsun ne kadar esinle vakit gecirsen kardir :) bende ufak bir dogu sehrindeyim. Esim de polis gece calisinca gunduz uyuyor falan bide ben artik surekli uyuyorum cok gorusemiyoruz :) ama yine de yanimda olmasi onemli cok sukur. İnsallah siz de bir an once ayni sehirde bulusursunuz esinle

İnşallah cnm Dr Kayıplar genetik olabilir dedi.o yönden biraz endişeliyim yeniden hamile kalsam bile hep kaybetme korkusu olacak sanırım
Canım öyle olumsuZ düşünme, dur bakalım güzel olacak her şey sen genetik test yaptırdın mı canım
Benim de çarşamba bitecek. Ya inşallah güzel olur valla bende ilk hafif kanama, sonra kremsi akıntı yaptı. Şuan bir şey yapmıyor. Sonlara yaklaştık ya zaten

Her zamanki gibi adet oldum banada doktor bu ay klomen verdi fakat ben 4. Gunu basladim insallah bir zarari olmaz ve vucudum bu kadar kisti severken bide klomenn kullaniyorum Allah yardimcimiz olsun
Canım benım hiç üzülme banada folıkasıt verdı ve klomen bennde pazartesinden ıtıbaren başlayacağım 12.gunude benı alttan ultrasyona cagırdı

Hadi senin icin de bebis haberlerine sebep olsun bu kür ins

Evet genetik. Testler yapıldı pıhtılıyım ama son gebelikte sulandırıcı iğne ve ilaç kullanmama rağmen kaybettim.sanırım bu Yüzden Dr embriyoda genetik bozukluktan şüphelendi. Şimdi sperm dna hasarını araştırıyorum.

Kızlar yaptıran yada yaptıracak olan var mı?ankarada yapıldığını biliyorum.ama bu benim için imkansız.tüp bebek merkezlerinde yapılır mıki?

Canım adet gelişinde sonra yine yumurtlamadan bir arada olursak gelir inş bakalım... Hep beraber olsun inş busefer sağlıkla gelsin hepimizin ki...
Cnm ben bu ayda korunuyorum ama sizler hamile kalın bu ay inşallah ben de arkanızdan gelirim

Canım yapılıyor dıye bılıyorumm ben karsı komsuma soruyum o tüp bebek yaptırdı 5 gunu var tutup tutmadığını öğrenmek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…