Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminn canım benim oğlumda 6 yaşında 3.5 senedir istiyoruz kardeşOglum 4 bucuk yasinda tum yavrularimizi bagislasin rabbim.inşallah
Oylemii epeydir istiyormussunuz cnm rabbim daha fazla aratmadan saglikla verir bu ay insallah sanada banada ve tum isteyenlerede..aminn canım benim oğlumda 6 yaşında 3.5 senedir istiyoruz kardeş
geçmiş olsun canım Rabbim hepimize hayırlısıyla bu ay bebişler versin inşAllah canımOylemii epeydir istiyormussunuz cnm rabbim daha fazla aratmadan saglikla verir bu ay insallah sanada banada ve tum isteyenlerede..
Bnm o kdr bekleyecek vaktim de yok ms hastasiyim ignem vardi her hafta vurdugum bebek düşündüğüm icin dr bir sene musade etti 8.ayimdayim 3 ay daha deniycem olmazsa artik rabbim ogluma uzun saglikli omurler versin. Esimde de bendede bir sknti yok iki kez de klomen kullandim ama rabbim isterse olcak iste
Sağol canım, hala kanama filan yok. Bakalım daha neler yaşayacağız.Homely_angel canım çok geçmiş olsun. umarım biran önce toparlarsın kendini.
Cnm kese görüldü mü peki dış gebelik falan değildir inşallah
Inşallah en kısa sürede atlatırsın cnm bizleri haberdar etGörünmedi canım, o da ihtimallerden biri ama doktor çok zayıf ihtimal dedi. Rahimde ciddi kalınlaşma varmış. Şimdi başka doktora gidiyorum.
Inşallah en kısa sürede atlatırsın cnm bizleri haberdar et
Nasıl garip yer cnm foto verdi mi inşallah normal gebeliktir cnm ya Bebeğin umarım seninledir haberdar et bizleriCanım bugün başka doktora gittim. Keseyi gördü. Garip bir yere yerleşmiş. Ama değerleri o da normal bulmadı. Biraz daha bekletmek istedi. Progestonu a ve folik asite devam yani. Yarın yine kan testi yapılacak. Pazartesi de kontrol.
Canım bugün başka doktora gittim. Keseyi gördü. Garip bir yere yerleşmiş. Ama değerleri o da normal bulmadı. Biraz daha bekletmek istedi. Progestonu a ve folik asite devam yani. Yarın yine kan testi yapılacak. Pazartesi de kontrol.
Ben bugün hsg çekildim bu ay da korunuyorum yarın SOĞAN kürüne başlıyorumcharmant canim nerelerdesin ya insallah hersey yolundadir?
Eylemeylemce guzel anne nasilsin bebis nasil ?
@triton-x Veson canlar nasilsiniz hersey yolundadir insallah bayadir kimsecikler yok burada
Ben bugün hsg çekildim bu ay da korunuyorum yarın SOĞAN kürüne başlıyorum
Sen nasılsın cnm bebek iyi mi
Canim biz iyiyiz. Siz nasilsiniz? Hersey yolundadir inşallah. Benim ikili test sonuclandi. Hersey iyi simdilik.charmant canim nerelerdesin ya insallah hersey yolundadir?
Eylemeylemce guzel anne nasilsin bebis nasil ?
@triton-x Veson canlar nasilsiniz hersey yolundadir insallah bayadir kimsecikler yok burada
Çok sevindim cnm inşallah pıt pıt ları da duyarsın benim hsg sıkıntısız geçti problem de yok çok şükür :))Nasil gecti canim hsg agrin acin yoktur insallah... iyi sanirim canim mide bulantilarim var. Onun disinda gecen c.tesi gitmistim en son kese gorundu icinde de virgul gibi bisey vardi doktor bebek dedi ama bana erken geldi bebegi gormek icin yine de bilemiyorum resmine bakip duruyorum :) haftaya c.tesi tekrar gidicem bakalim kalp atisi icin. Tam 7 hafta olacak istanbula gidecegim icin c.tesi gitmem gerek bakalim duyabilecekmiyiz kalp atisini
Çok sevindim cnm inşallah pıt pıt ları da duyarsın benim hsg sıkıntısız geçti problem de yok çok şükür :))
Canim biz iyiyiz. Siz nasilsiniz? Hersey yolundadir inşallah. Benim ikili test sonuclandi. Hersey iyi simdilik.