- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 41
Hic bir tahminde bulunmadi gorunmuyor dedi. 9 subatta randevum var o zaman ogrenicem sanirim. Canim 7. Haftada duyulur yuksek ihtimalle. İnşallah duyarsiniz iciniz rahatlar. Ailelerinizde mutlulugunuzu paylasirsiniz inşallah.Iyi canim cok sevindim hersey yolunda olsun :) cinsiyeti tahmin etti mi doktor ? Bende iyiyim cok sukur haftaya c.tesi kalp atisi icin gitcez doktora bakalim... p.tesi de istanbula ailemin yanina gidiyoruz insallah kalp atisini duyariz da guzel haberi veririz ailelere...
Nasıl garip yer cnm foto verdi mi inşallah normal gebeliktir cnm ya Bebeğin umarım seninledir haberdar et bizleri
Insallah hersey yoluna girer canim yarin kan sonucun guzel cikar bizde seviniriz
Allahim yardimcin olsun. İnşallah kisa surede feraha kavusursunuz.İnşallah canım ama beni en çok dış gebelik korkuttu galiba
Allahim yardimcin olsun. İnşallah kisa surede feraha kavusursunuz.
İnşallah bir sıkıntı olmaz cnm ya Rabbim Bebeğini sana bağışlasınVerdi canım, kanalın rahme açıldığı yerde tam.
Hic bir tahminde bulunmadi gorunmuyor dedi. 9 subatta randevum var o zaman ogrenicem sanirim. Canim 7. Haftada duyulur yuksek ihtimalle. İnşallah duyarsiniz iciniz rahatlar. Ailelerinizde mutlulugunuzu paylasirsiniz inşallah.
Saol canim inşallah. Bebegin yerine de bir hediye patlatirsin artik babaciga :)Insallah canim tam esimin de dogum gunu guzel bir hediye olacak bize insallah :) sende ogrenirsin cinsiyetini gittiginde insallah
Canim insallah saglikli bir gebeliktir saglikla kucagina alirsin insallah bebeginiVerdi canım, kanalın rahme açıldığı yerde tam.
Cnm ben de bu ay yapacağım inşallah 7. Gün başlanıyor.benim yarın 7. Gün inşallah sabah akşam 15 gün umarım bizlere şifa olurVeson cnm bende bu ay sogan kürü yapmayi düşünüyorum adetimin 4. Günündeyim simdide 7.gun baslicam dimi sen ne zaman baslicaksin
İnsallah canim yaaCnm ben de bu ay yapacağım inşallah 7. Gün başlanıyor.benim yarın 7. Gün inşallah sabah akşam 15 gün umarım bizlere şifa olur
İnşallah bir sıkıntı olmaz cnm ya Rabbim Bebeğini sana bağışlasın
Canim insallah saglikli bir gebeliktir saglikla kucagina alirsin insallah bebegini
Saol canim inşallah. Bebegin yerine de bir hediye patlatirsin artik babaciga :)
Canim ben 6. Haftada duymustum. Duyarsiniz inşallah. Olsun yaparsin surprizleri yine keyfiniz yerinde olsun da. Mide bulantim coktu ama gecti cok sukur canim, o ara kilo aldim 3.5 kg aldim ama yavasladi kilo almam. Gobegim tahminimden daha fazla cikti :)Ayy canim oncesinde kalp atisini duysaydim cok guzel fikirlerim vardi ama simdi korkuyorum biseyler yapmaya :) neyse c.tesi duyarsak kalp atisini biraz gecikmeli de olsa yapicam aklimdakileri :) bulantin falan var mi? Karnin cikmaya baslamistir tatlı tatli masallah kuzuya büyüyor
Canim ben 6. Haftada duymustum. Duyarsiniz inşallah. Olsun yaparsin surprizleri yine keyfiniz yerinde olsun da. Mide bulantim coktu ama gecti cok sukur canim, o ara kilo aldim 3.5 kg aldim ama yavasladi kilo almam. Gobegim tahminimden daha fazla cikti :)
Canım, sorunsuz geçirmene çok sevimdim. Artık hamile kalma ihtimallin çok daha fazlaBen bugün hsg çekildim bu ay da korunuyorum yarın SOĞAN kürüne başlıyorum
Sen nasılsın cnm bebek iyi mi
İnşallah cnm Dr Kayıplar genetik olabilir dedi.o yönden biraz endişeliyim yeniden hamile kalsam bile hep kaybetme korkusu olacak sanırımCanım, sorunsuz geçirmene çok sevimdim. Artık hamile kalma ihtimallin çok daha fazlasoğan kürü de üstüne ohhh sağlıkla gelsin bebişler
Cnm ben de bu ay yapacağım inşallah 7. Gün başlanıyor.benim yarın 7. Gün inşallah sabah akşam 15 gün umarım bizlere şifa olur
olumsuz düşünme nolur. bu sefer olacak hayırlısıyla de. ben öyle yapıyorum napim başka.İnşallah cnm Dr Kayıplar genetik olabilir dedi.o yönden biraz endişeliyim yeniden hamile kalsam bile hep kaybetme korkusu olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?