• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar bende haberler kötü. Boşa sevindim galiba. Dün lekelenme ve hafif bir kanama başladı. Bugün hemen doktora gittim ama ne karından ne de vajinal ultrasonla keseyi göremedi. Kan testi istedi, eğer değerim düzgün artmadıysa düşecek veya düşürülecekmiş :KK61:
canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşAllah

Kuzum gittim . Şükür jersey normal eşimin sonucu da . Folıkasıt vardı ve 5.gunu ıcın klomen yazdı ayın 25 İnde gel yumurtana bakacağız dedi İğne ile çatlatacakmış
canım çok şükür eşininde seninde sonuçların iyiymiş inşAllah klomenlede hemen bebişiniz gelir

Kuzum gittim . Şükür jersey normal eşimin sonucu da . Folıkasıt vardı ve 5.gunu ıcın klomen yazdı ayın 25 İnde gel yumurtana bakacağız dedi İğne ile çatlatacakmış
İyi bari canım gözün aydın.. Sevindim senin adına.
Myssterious a çok üzüldüm.. Güzel haberler alalım

Kızlar bende haberler kötü. Boşa sevindim galiba. Dün lekelenme ve hafif bir kanama başladı. Bugün hemen doktora gittim ama ne karından ne de vajinal ultrasonla keseyi göremedi. Kan testi istedi, eğer değerim düzgün artmadıysa düşecek veya düşürülecekmiş :KK61:
CanIm bende yaşadım biliyorsun, bende bir umut bekledim 2 kat artsın diye ama ne yazıkki artmadı...ama canını sıkma hiç, vücut sağlıksız olanı atıyor...inş tekrar hemen hamile kalırsın cnm benim

CanIm bende yaşadım biliyorsun, bende bir umut bekledim 2 kat artsın diye ama ne yazıkki artmadı...ama canını sıkma hiç, vücut sağlıksız olanı atıyor...inş tekrar hemen hamile kalırsın cnm benim

Canım senin değerin kaçlara kadar çıktı? Ve sonra kendiliğinden atıldı mı? Bir de iki ay ara vermeni söyledi mi doktorun?

Canım senin değerin kaçlara kadar çıktı? Ve sonra kendiliğinden atıldı mı? Bir de iki ay ara vermeni söyledi mi doktorun?
Cnim en son 593 çıkmıştı, sonra bidaha baktırmadım. 2gün sonra gittim kese görüşmedi seninki gibi...daha çok küçük olduğu için vücut kendi atar kürtaj yapmayalım dedi. Dediği gibi 5 gün sonra düşüğüm başladı. 5.gün bhcg 54e düşmüştü. Dr. Çok iyi 1-2 güne sıfırlanır değer dedi. Kotunmanıza gerek yok dedi. Bence aenin de gerek yok cnm...ama ben bı ay soğan kürü yaptığım için ara vermek istedim. Bu ayki adetimden sonra başlayacağız tekrr çalışmalara inş.

Cnim en son 593 çıkmıştı, sonra bidaha baktırmadım. 2gün sonra gittim kese görüşmedi seninki gibi...daha çok küçük olduğu için vücut kendi atar kürtaj yapmayalım dedi. Dediği gibi 5 gün sonra düşüğüm başladı. 5.gün bhcg 54e düşmüştü. Dr. Çok iyi 1-2 güne sıfırlanır değer dedi. Kotunmanıza gerek yok dedi. Bence aenin de gerek yok cnm...ama ben bı ay soğan kürü yaptığım için ara vermek istedim. Bu ayki adetimden sonra başlayacağız tekrr çalışmalara inş.
Ben de soğan kürü yapıyorum canım.. inşalllah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın

Bende hamilelik takvimi totemi yapayim bu ay :)) ovulasyon testi siparis ettim sogan kürü de yapicam bu ay artik 8. Ayim ins bu ay rabbim ogluma bir kardes nasip eder saglikla hayirlaa

Diğer doktorumu da aradım. Zaten 3 kan testini de onun olduğu hastanede yaptırdım. Bilgisayardan açıp baktı, o da birebir aynı şeyleri söyledi. O yüzden umut yok yani. Şimdi kanamanın başlaması ve müdahaleye gerek kalmadan değerin sıfırlanması en iyi senaryo. Umarım en azından bu konuda şans benimle olur.

Canim ya cok üzüldüm..

Yalniz ben.ovu testini nasil kullanicam ne zamanlar kullanicam hicbir fikrim yok

Diğer doktorumu da aradım. Zaten 3 kan testini de onun olduğu hastanede yaptırdım. Bilgisayardan açıp baktı, o da birebir aynı şeyleri söyledi. O yüzden umut yok yani. Şimdi kanamanın başlaması ve müdahaleye gerek kalmadan değerin sıfırlanması en iyi senaryo. Umarım en azından bu konuda şans benimle olur.
Cnm kese görüldü mü peki dış gebelik falan değildir inşallah

Hanimlar selam. Ben gecen ay 11 aralikta adet oldum. 25 aralikta prezervatif yirtildigi icin 13 saat sonra ella ictim. Ama adet olmadim henuz. Doktora gittim kan testi istedi. Sonuc 1.20 cikti. Tarlusal verdi. Iciyorum 2 gundur. Yinede hamile olabilirmiyim. önceden yaptırdıgım kan testlerim 0.100 cıkardı. Lutfen cevap verirmisiniz. Yardimmmmm
Negatif

Back