yok canım geçmedi daha çook var şubat 3 ben yumurtlamayı bekliyorum canım:)Canim adet geçti mi seninde
Hımm tamam canımyok canım geçmedi daha çook var şubat 3 ben yumurtlamayı bekliyorum canım:)
Herkeste farklı belirtiler var benimde çok var gebelik varmıdır diye merak ediyorum ama aynı seninle benim akıntım yok denilecek kadar az adet geçti mi senindeKızlar benimde var 3 4 gündür var ama hafif şekilde. Yaklaşık 3 gün boyunca sağ yanıma batma oldu dünde bir ara sol yanımda olmuştu. Bugün hafifledi ama bundan önce 3 gün falan göğüs ağrılarim vardı. Bugünde gündüz vaRdı ama şu an pek yok. Yaklaşık 20 dakika önce falan tekrar bir sancım oldu şu an sadece sağ yanımda batma gibi hafif bir ağrı var bir kaç gün önce yumurta beyazı akıntım içinde bir iki damla kan vardı. Adetime de bir hafta kaldı. Sizce gebelik var midir ya ne dersiniz
Sagol canım ya ıcımı rahatlattı . Bugün gıttıgımdede sordu 3.gunumu adet oldun mu dedi yok dedim olmadığım ıcın geldim dedim . Yarın sabah erkenden gıtcegım tekrarcanım korkma zaten klomene adetin 5. günü başlıyosun yarın gittiğinde muayne eder seni doktorun zaten eğer regl olursa ilacını yazar sende 5. günü başlarsın canım
Evet canım son zamanlarda azaldı iyice. Bende anlamadım kiHerkeste farklı belirtiler var benimde çok var gebelik varmıdır diye merak ediyorum ama aynı seninle benim akıntım yok denilecek kadar az adet geçti mi seninde
BAT ne zamanEvet canım son zamanlarda azaldı iyice. Bende anlamadım ki
Bat bu ayın 22 canımBAT ne zaman
Himm tamam canımBat bu ayın 22 si canım
Canım var mı bir haber? Gittin mi bugün?Sagol canım ya ıcımı rahatlattı . Bugün gıttıgımdede sordu 3.gunumu adet oldun mu dedi yok dedim olmadığım ıcın geldim dedim . Yarın sabah erkenden gıtcegım tekrar
Kuzum gittim . Şükür jersey normal eşimin sonucu da . Folıkasıt vardı ve 5.gunu ıcın klomen yazdı ayın 25 İnde gel yumurtana bakacağız dedi İğne ile çatlatacakmışCanım var mı bir haber? Gittin mi bugün?
Canim benim yaa. Ama kesenin gorunmesi icin b hcgnin en az 2500 olmasi lazim drmisti bana doktor. Lekelenme bende de oldu hatta kanama oldu. Stres yapma. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah.Kızlar bende haberler kötü. Boşa sevindim galiba. Dün lekelenme ve hafif bir kanama başladı. Bugün hemen doktora gittim ama ne karından ne de vajinal ultrasonla keseyi göremedi. Kan testi istedi, eğer değerim düzgün artmadıysa düşecek veya düşürülecekmiş
Canim benim yaa. Ama kesenin gorunmesi icin b hcgnin en az 2500 olmasi lazim drmisti bana doktor. Lekelenme bende de oldu hatta kanama oldu. Stres yapma. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah.
Canım bugünkü sonuç 1678 çıktı, normalde salı-çarşamba bu değerde olması gerekiyordu. Yani sağlıksız gebelikmiş.
Canim hemen kaldirmissin takvimini net belli mi herseyCanım bugünkü sonuç 1678 çıktı, normalde salı-çarşamba bu değerde olması gerekiyordu. Yani sağlıksız gebelikmiş.
Canim benim ya ne denir bilemedim. Bencede baska bir doktora daha gitmelisin. Allah yardimcin olsun.Canım bugünkü sonuç 1678 çıktı, normalde salı-çarşamba bu değerde olması gerekiyordu. Yani sağlıksız gebelikmiş.
Canım yaçok üzüldüm inan... Rabbim hayırlısını nasip etsin. Insan çok çok üzülüyor eminim şu an kendimi yerine koydum da insallah düzelir değerin artar minigin seninledir sıkıca tutunur sana
Canim hemen kaldirmissin takvimini net belli mi herseybaska bir doktora daha gitseydin duyuyoruz boyle yanlis sdyleri benim de saglik ocaginda yaptigim testin sonucu cok dusuk cikmisti da tekrar degerlendirmeye almislardi
Canim benim ya ne denir bilemedim. Bencede baska bir doktora daha gitmelisin. Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?