Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar benimde var 3 4 gündür var ama hafif şekilde. Yaklaşık 3 gün boyunca sağ yanıma batma oldu dünde bir ara sol yanımda olmuştu. Bugün hafifledi ama bundan önce 3 gün falan göğüs ağrılarim vardı. Bugünde gündüz vaRdı ama şu an pek yok. Yaklaşık 20 dakika önce falan tekrar bir sancım oldu şu an sadece sağ yanımda batma gibi hafif bir ağrı var bir kaç gün önce yumurta beyazı akıntım içinde bir iki damla kan vardı. Adetime de bir hafta kaldı. Sizce gebelik var midir ya ne dersiniz

Herkeste farklı belirtiler var benimde çok var gebelik varmıdır diye merak ediyorum ama aynı seninle benim akıntım yok denilecek kadar az adet geçti mi seninde

canım korkma zaten klomene adetin 5. günü başlıyosun yarın gittiğinde muayne eder seni doktorun zaten eğer regl olursa ilacını yazar sende 5. günü başlarsın canım
Sagol canım ya ıcımı rahatlattı . Bugün gıttıgımdede sordu 3.gunumu adet oldun mu dedi yok dedim olmadığım ıcın geldim dedim . Yarın sabah erkenden gıtcegım tekrar

Herkeste farklı belirtiler var benimde çok var gebelik varmıdır diye merak ediyorum ama aynı seninle benim akıntım yok denilecek kadar az adet geçti mi seninde
Evet canım son zamanlarda azaldı iyice. Bende anlamadım ki

Sagol canım ya ıcımı rahatlattı . Bugün gıttıgımdede sordu 3.gunumu adet oldun mu dedi yok dedim olmadığım ıcın geldim dedim . Yarın sabah erkenden gıtcegım tekrar
Canım var mı bir haber? Gittin mi bugün?

Canım var mı bir haber? Gittin mi bugün?
Kuzum gittim . Şükür jersey normal eşimin sonucu da . Folıkasıt vardı ve 5.gunu ıcın klomen yazdı ayın 25 İnde gel yumurtana bakacağız dedi İğne ile çatlatacakmış

Kızlar bende haberler kötü. Boşa sevindim galiba. Dün lekelenme ve hafif bir kanama başladı. Bugün hemen doktora gittim ama ne karından ne de vajinal ultrasonla keseyi göremedi. Kan testi istedi, eğer değerim düzgün artmadıysa düşecek veya düşürülecekmiş

Canim benim yaa. Ama kesenin gorunmesi icin b hcgnin en az 2500 olmasi lazim drmisti bana doktor. Lekelenme bende de oldu hatta kanama oldu. Stres yapma. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah.

Canim benim yaa. Ama kesenin gorunmesi icin b hcgnin en az 2500 olmasi lazim drmisti bana doktor. Lekelenme bende de oldu hatta kanama oldu. Stres yapma. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah.

Canım bugünkü sonuç 1678 çıktı, normalde salı-çarşamba bu değerde olması gerekiyordu. Yani sağlıksız gebelikmiş.

Canım bugünkü sonuç 1678 çıktı, normalde salı-çarşamba bu değerde olması gerekiyordu. Yani sağlıksız gebelikmiş.

Canım ya çok üzüldüm inan... Rabbim hayırlısını nasip etsin. Insan çok çok üzülüyor eminim şu an kendimi yerine koydum da insallah düzelir değerin artar minigin seninledir sıkıca tutunur sana

Canim hemen kaldirmissin takvimini net belli mi hersey baska bir doktora daha gitseydin duyuyoruz boyle yanlis sdyleri benim de saglik ocaginda yaptigim testin sonucu cok dusuk cikmisti da tekrar degerlendirmeye almislardi

Hanimlar selam. Ben gecen ay 11 aralikta adet oldum. 25 aralikta prezervatif yirtildigi icin 13 saat sonra ella ictim. Ama adet olmadim henuz. Doktora gittim kan testi istedi. Sonuc 1.20 cikti. Tarlusal verdi. Iciyorum 2 gundur. Yinede hamile olabilirmiyim. önceden yaptırdıgım kan testlerim 0.100 cıkardı. Lutfen cevap verirmisiniz. Yardimmmmm

Canım ya çok üzüldüm inan... Rabbim hayırlısını nasip etsin. Insan çok çok üzülüyor eminim şu an kendimi yerine koydum da insallah düzelir değerin artar minigin seninledir sıkıca tutunur sana

Canim hemen kaldirmissin takvimini net belli mi hersey baska bir doktora daha gitseydin duyuyoruz boyle yanlis sdyleri benim de saglik ocaginda yaptigim testin sonucu cok dusuk cikmisti da tekrar degerlendirmeye almislardi

Canim benim ya ne denir bilemedim. Bencede baska bir doktora daha gitmelisin. Allah yardimcin olsun.

Diğer doktorumu da aradım. Zaten 3 kan testini de onun olduğu hastanede yaptırdım. Bilgisayardan açıp baktı, o da birebir aynı şeyleri söyledi. O yüzden umut yok yani. Şimdi kanamanın başlaması ve müdahaleye gerek kalmadan değerin sıfırlanması en iyi senaryo. Umarım en azından bu konuda şans benimle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…